>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Toto-mix - gra przez Internet i inne problemy

P 10

petepistol

Użytkownik
PetePistol jezeli grasz w punkcie to jestes bezpieczny-zadnych limitow nie ma...
no wlasnie. i o to chodzi. plus buka naziemnego ( obiektywizm jest wazny wiec plusy tez staram sie dostrzegac ) jest taki, ze mozna wtedy postawic wiekszy bet i odebrac od razu ( prawie od razu - ostatnio 770 nie mieli w totomixie i musialem pociskac cale miasto do innego punktu ) wygrana.

G 0

gollob

Użytkownik
PetePistol nie wiem czy mnie dobrze zrozumiales.Jezeli zagrasz u ziemniaka przez neta to Cie zlimituja,w punkcie nie,bo jestes anonimowy......Pozdro

G 48

grozer9

Użytkownik
chodzi mi o to ze mozna zrezygnowac z gry on line w fortunie jezeli robili by jakies problemy i ograniczenia , ale wydaje mi sie ze warto tam sprobowac grac bo nie wiadomo kiedy nast buki nziemne dotana takie zezwolenie bo w tyym temacie narazie cicho

G 48

grozer9

Użytkownik
a i jeszcze nie rozumiem obaw niektorych osob co boja sie ze grajac u legalnego buka naziemnego beda inwigilowani?? przeciez wszystko bedzie zgodne z prawem wiec nikt nie moze nic zrobic zlego ze grasz legalnie , odprowadzasz podatek juz na starcie przy zawieraniu kuponu i finito wszystko w pelni legalne...

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Jestem przeciwny rozróżnianiu na buki &quot;legalne&quot; i nielegalne&quot;. Te z GB, Malty również są legalne.
Poza tym, skoro wymieniłem Maltę .. Fortuna również działa na Malcie.
I jeszcze o &quot;limitach&quot; ... Skoro rozmawiacie o limitach, to wejdźcie wpierw na stronę buka i poczytajcie o limitach oficjalnych może ... czyli o możliwości maksymalnej wygranej.
Napisałem o limitach, o których mi wiadomo czyli narzuconych już z góry w Regulaminie.
Limit najwyższej wygranej na jeden zakład określa §22. regulaminu zakładów wzajemnych-bukmacherskich organizowanych przez &quot;FORTUNA zakłady bukmacherskie&quot; Sp. z o.o. z dnia 20 września 2011r.
Limit wygranej (a więc sumy przeznaczonej do wypłaty przy poprawnie określonych wszystkich typowanych zdarzeniach) na jeden zakład został określony w następujący sposób:
w przypadku AKO zakładu na 1-2 okazje zawierania zakładów - 4 000zł
w przypadku AKO zakładu na 3-5 okazji zawierania zakładów - 8 000zł
w przypadku AKO zakładu na 6-9 okazji zawierania zakładów - 15 000zł
w przypadku AKO zakładu na 10-14 okazji zawierania zakładów - 25 000zł
w przypadku AKO zakładu na 15-19 okazji zawierania zakładów - 30 000zł
w przypadku AKO zakładu na 20-29 okazji zawierania zakładów - 40 000zł
w przypadku AKO zakładu na 30+ okazji zawierania zakładów - 55 000zł
w pozostałych przypadkach ustalono maksymalny limit wygranej na jeden zakład (kupon) w wysokości - 200 000zł
Jeśli ktoś rzuca hasło z jakimiś 50 zł limitu jako &quot;kary&quot; za wielkie wygrane, to niech poda źródło albo wiarygodny dowód. Mam rozumieć, że w Fortunie gdzie można grać w Polsce via Internet od paru zaledwie dni ktoś zagrał bardzo grubo i zdążył już otrzymać limit, czy tak? ????

G 0

gollob

Użytkownik
Tak Grozer9 tylko pomysl sobie ze polowa lub nawet wiecej osob z tych co gra ma rodziny,i zony.....Jak kasa z konta bedzie znikac to zonka zaraz bedzie widziala,gdzies mezus wplacal kase.....Te osoby napewno juz grac nie beda....Nadal uwazacie,ze tylu chetnych bedzie na gre u ziemniaka przez neta???Dla mnie jest to totalny niewypal.....

arespl 63

arespl

Użytkownik
Yar000 dokładnie o to samo mi chodziło z tym limitem 50 zł :razz: Sąd takie info :razz:?? Ktoś sie juz tak dorobił przez te kilka dni, ze kopnął go ten zaszczyt :razz:??

G 0

gollob

Użytkownik
Yar000 to widze nastepny naiwniak,ktory wierzy we wszystkie ich wpisy...Facet jezeli grasz u ziemniaka w punkcie to ok masz dowod zawarty kupon,ale w necie moga zrobic z Toba wszystko...Co im zrobisz jak Cie zrobia w balona?Zaskarzysz ich???Rece mi opadaja.....

G 48

grozer9

Użytkownik
gollob ale co ci moga zrobic?? wszystko jst legalne , zgoda wydana przez ministerstwo finansow i nikt ci niec nie mzoe zrobic , chyba ze chodzi ci ciagle o te limity???

G 48

grozer9

Użytkownik
gollob to powiedz o co ci tak wlasciwie chodzi?? coo?? podaj jakies konkretne agrumenty ze sie to nieoplaca ale nie w stylu ze niskie kursy czy jakies limity tylko cos konkretnego czemu nie jestes entuzjasta tego typu grania zgodnie z prawem ??

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Yar000 to widze nastepny naiwniak,ktory wierzy we wszystkie ich wpisy...Facet jezeli grasz u ziemniaka w punkcie to ok masz dowod zawarty kupon,ale w necie moga zrobic z Toba wszystko...Co im zrobisz jak Cie zrobia w balona?Zaskarzysz ich???Rece mi opadaja.....
Facet, zachowaj sobie łaskawie wnioski czy przypuszczenia gdzie ja gram. Moja sprawa i gajowego.
Biorę udział w dyskusji. Osobiście mogę podać przykład całej masy aktów prawnych z cechami totalitarnymi a zafundowanych Polakom przez Słońce Peru.
Natomiast, jeżeli bierzesz udział w dyskusji to oczekuję źródła lub wiarygodnego dowodu.
Co do &quot;robienia w balona&quot;...I tu właśnie niechcący trafiłeś. Polskiego buka podlegającego polskiemu prawu [ułomnemu, choremu ale istniejącemu] mogę zaskarżyć. Bukmacherowi spoza PL [a jakież będę wtedy miał potwierdzenie zawarcia zakładu? Nie &quot;wirtualne&quot; przypadkiem?] - mogę naskoczyć. Nie oznacza to, że bukmacherów spoza PL uważam za nielegalnych. Wspomniałem o tym wcześniej.
O e-kuponach/kuponach wirtualnych i tzw. historii transakcji oraz sprawie [wyższości?] kuponów papierowych nawet nie wypada mi rozmawiać chyba ... Jest wiek XXI, myślałem że to jasne.

G 0

gollob

Użytkownik
Trzeba byc niezle zdesperowanym,zeby grac u ziemniakow przez neta.Przykladowo zagrasz za 1000 wygrywasz 1900,a u ziemniaka 1672 jest roznica bo dla mnie jest.U ziemniaka to nawet nie oplaca sie ryzykowac tego tysiaka dla wygranej 1672...Ja rozumiem podatek placic musza ale mogliby pomyslec o kliencie-jakis bonus czy cos.Nawet zaklady live sa opodatkowane....Szkoda gadac same minusy...Sory ale ja plusow u ziemniakow przez neta nie widze....

K 33

kovalem

Użytkownik
Trzeba byc niezle zdesperowanym,zeby grac u ziemniakow przez neta.Przykladowo zagrasz za 1000 wygrywasz 1900,a u ziemniaka 1672 jest roznica bo dla mnie jest.U ziemniaka to nawet nie oplaca sie ryzykowac tego tysiaka dla wygranej 1672...Ja rozumiem podatek placic musza ale mogliby pomyslec o kliencie-jakis bonus czy cos.Nawet zaklady live sa opodatkowane....Szkoda gadac same minusy...Sory ale ja plusow u ziemniakow przez neta nie widze....

Powtarzasz się. Ty masz swoje racje, inni mają swoje i tyle. Skończ już swoją gadkę, bo cały czas to samo :]

Nie widzisz - graj na necie.
Inni sobie będą grali u ziemniaków i tyle.

Otrzymane punkty reputacji: +3
jose7 40

jose7

Użytkownik
PetePistol - jak nie znasz tematu to nie uogólniaj - zakładam dziś taki kupon:
Bachinger + Ljubcic + Dutra Silva= 2,45 (bet365) / 2,46 (Fortuna)
Więc albo sprawdzaj dokładnie albo się nie wypowiadaj, że kursy niższe.
Co do podziału legalne/nielegalne to fakt, dość nieprecycyzjnie się wyraziłem. Miałem na myśli podział legalny w Polsce/nielegalny w Polsce.

jose7 40

jose7

Użytkownik
Fakt, &quot;nie opłaca&quot; się grać dla 672 zł zysku. Skoro ma wejść to i tak wygrasz.
A nie Ty piszesz swoje: raz w jedną, raz w drugą stronę. Teraz już zaczepiasz o wygrane, wcześniej pisałes, że żona się zorientuje, gdzie mąż kasę wpłaca i przegrywa, skoro znika z konta.
Sorry ale co za różnica gdzie ją przegra jak i tak będzie w plecy? A druga sprawa to fakt, że jeśli uważasz , że lepiej przegrywać w tajemnicy i &quot;czyścić&quot; konto wbrew żonie i rodzinie to sorry ale jesteś wybitnie niedojrzały chyba. W takiej sytuacji się po prostu nie gra

G 0

gollob

Użytkownik
Jose7 rzeczywiscie masz racje kursy niewiele sie roznia,ale zobacz na oferty zakladow.To zupelnie inna polka...U ziemniakow daja mecze jak im sie podoba....Dla porownania 1 buk naziemny kiedys dal over 1,5 na cala 2 lige austriacka,a w nastepej kolejce juz tego nie bylo...

Do góry Bottom