no wlasnie. i o to chodzi. plus buka naziemnego ( obiektywizm jest wazny wiec plusy tez staram sie dostrzegac ) jest taki, ze mozna wtedy postawic wiekszy bet i odebrac od razu ( prawie od razu - ostatnio 770 nie mieli w totomixie i musialem pociskac cale miasto do innego punktu ) wygrana.PetePistol jezeli grasz w punkcie to jestes bezpieczny-zadnych limitow nie ma...
Zrozumialem. Wlasnie o to mi chodzilo o czym piszesz.PetePistol nie wiem czy mnie dobrze zrozumiales.Jezeli zagrasz u ziemniaka przez neta to Cie zlimituja,w punkcie nie,bo jestes anonimowy......Pozdro
Jeśli ktoś rzuca hasło z jakimiś 50 zł limitu jako "kary" za wielkie wygrane, to niech poda źródło albo wiarygodny dowód. Mam rozumieć, że w Fortunie gdzie można grać w Polsce via Internet od paru zaledwie dni ktoś zagrał bardzo grubo i zdążył już otrzymać limit, czy tak? ????Limit najwyższej wygranej na jeden zakład określa §22. regulaminu zakładów wzajemnych-bukmacherskich organizowanych przez "FORTUNA zakłady bukmacherskie" Sp. z o.o. z dnia 20 września 2011r.
Limit wygranej (a więc sumy przeznaczonej do wypłaty przy poprawnie określonych wszystkich typowanych zdarzeniach) na jeden zakład został określony w następujący sposób:
w przypadku AKO zakładu na 1-2 okazje zawierania zakładów - 4 000zł
w przypadku AKO zakładu na 3-5 okazji zawierania zakładów - 8 000zł
w przypadku AKO zakładu na 6-9 okazji zawierania zakładów - 15 000zł
w przypadku AKO zakładu na 10-14 okazji zawierania zakładów - 25 000zł
w przypadku AKO zakładu na 15-19 okazji zawierania zakładów - 30 000zł
w przypadku AKO zakładu na 20-29 okazji zawierania zakładów - 40 000zł
w przypadku AKO zakładu na 30+ okazji zawierania zakładów - 55 000zł
w pozostałych przypadkach ustalono maksymalny limit wygranej na jeden zakład (kupon) w wysokości - 200 000zł
Facet, zachowaj sobie łaskawie wnioski czy przypuszczenia gdzie ja gram. Moja sprawa i gajowego.Yar000 to widze nastepny naiwniak,ktory wierzy we wszystkie ich wpisy...Facet jezeli grasz u ziemniaka w punkcie to ok masz dowod zawarty kupon,ale w necie moga zrobic z Toba wszystko...Co im zrobisz jak Cie zrobia w balona?Zaskarzysz ich???Rece mi opadaja.....
Trzeba byc niezle zdesperowanym,zeby grac u ziemniakow przez neta.Przykladowo zagrasz za 1000 wygrywasz 1900,a u ziemniaka 1672 jest roznica bo dla mnie jest.U ziemniaka to nawet nie oplaca sie ryzykowac tego tysiaka dla wygranej 1672...Ja rozumiem podatek placic musza ale mogliby pomyslec o kliencie-jakis bonus czy cos.Nawet zaklady live sa opodatkowane....Szkoda gadac same minusy...Sory ale ja plusow u ziemniakow przez neta nie widze....
Fakt, "nie opłaca" się grać dla 672 zł zysku. Skoro ma wejść to i tak wygrasz.Trzeba byc niezle zdesperowanym,zeby grac u ziemniakow przez neta.Przykladowo zagrasz za 1000 wygrywasz 1900,a u ziemniaka 1672 jest roznica bo dla mnie jest.U ziemniaka to nawet nie oplaca sie ryzykowac tego tysiaka dla wygranej 1672...Ja rozumiem podatek placic musza ale mogliby pomyslec o kliencie-jakis bonus czy cos.Nawet zaklady live sa opodatkowane....Szkoda gadac same minusy...Sory ale ja plusow u ziemniakow przez neta nie widze....