>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Toto-mix - gra przez Internet i inne problemy

G 48

grozer9

Użytkownik
czyli co panowie bez obaw mozna sie rejestrowac w fortunie i grac tam bez zadnych obaw o co kolwiek.... pozatym smieszy mnie ze ktos bedzie inwiguilowany , bez przesady , firma dostala zezwolenie , przy transakcji placimy podatek wszystko jest legalne wiec co by ci mogli zrobic? NIC!! wszystko jest legalne ...

G 0

gollob

Użytkownik
Grozer9 pewnie,ze tak jesli grasz za 2-10 zl ale jesli grasz grubo 100-1000 zl to nie radze...Zreszta to Twoja decyzja.......Dla mnie bezsensem jest grac przez neta u buka,ktory mam 12%podatek,slaba oferte,a w dodatku nie mozna grac singli na wszystkie mecze,co jest dla mnie priorytetem....Dla mnie to podlega pod wyudzenie gra od 3 zdarzen....Juz lepiej grac anonimowo w punkcie u ziemniaka.....Pozdro

G 0

gollob

Użytkownik
PetePistol popatrz w oferte to bedziesz wiedzial o czym mowie....Polacy potrafia liczyc chociaz niektorzy robia z nas idiotow...E-promocja cieszyla sie duzym zainteresowaniem poniewaz byla anonimowa oraz nie trzeba bylo robic przelewow..Ziemniaki dobrze o tym wiedza...Teraz gdy wymogi sa na rowni z bukami zagranicznymi-to spowoduje,ze jeszcze wiecej osob bedzie grala nielegalnie....Zobaczycie.Pozdro

jose7 40

jose7

Użytkownik
Weź nie pisz tutaj więcej swoich idiotyzmów.
Taa, jasne - z powodu tego, że Fortuna dostała zezwolenie coraz więcej osób zacznie grać nielegalnie. Oszalałeś? Czy Ty chcesz zrobić kretynów z nas czy z siebie? W Fortunie będzi sporo klientów bo ludzie będą woleli zagrać LEGALNIE przez neta niż lecieć do pktu.
A ta wzmianka o problemach przy grze za 100-1000 zł to już jawna kpina. Nikogo nie interesuje ile wygrywasz skoro jest to opodatkowane!!! Jedynie Fortuna może zrobić limit ale tak robią też nielegalni bukmacherzy więc nie ma różnicy

P 10

petepistol

Użytkownik
ja gram głównie overy w piłce nożnej, tam chyba nie ma wymogu ako z 3 zdarzeń. E-promocja była rzeczywiście lepsza niż to co jest teraz. jedyna przewaga gry online to zaleta wynikająca sama z siebie - nie trzeba ganiać do punktu i daje to więcej możliwości zagrania. cała reszta in minus

G 0

gollob

Użytkownik
Jose7 brawo naloza Ci limit 50 zl dziennie ziemniaki,bo takie nakladaja,a taki co gra grubo to odrazu ich oleje.....To prawda zagraniczni tez nakladaja limity,ale nie takie smieszne....Ja wogole znam ten temat,i kazdy niech robi co uwaza za stosowne..

P 10

petepistol

Użytkownik
Weź nie pisz tutaj więcej swoich idiotyzmów.
Taa, jasne - z powodu tego, że Fortuna dostała zezwolenie coraz więcej osób zacznie grać nielegalnie. Oszalałeś? Czy Ty chcesz zrobić kretynów z nas czy z siebie? W Fortunie będzi sporo klientów bo ludzie będą woleli zagrać LEGALNIE przez neta niż lecieć do pktu.
A ta wzmianka o problemach przy grze za 100-1000 zł to już jawna kpina. Nikogo nie interesuje ile wygrywasz skoro jest to opodatkowane!!! Jedynie Fortuna może zrobić limit ale tak robią też nielegalni bukmacherzy więc nie ma różnicy
Jose co Ty tak ciąglę PISZESZ Z WIELKIEJ LITERY, że wspaniała fortuna oferuje legalne zakłady. Legalne (podobnie jak te maltańskie są LEGALNE W OKREŚLONYCH SYTUACJACH JASNO WYNIKAJĄCYCH Z USTAWY, no ale widać czytanie ze zrozumienie, które tak ćwiczą w szkołach jeszcze nie jest idealne), ale złodziejskie z 12% podatkiem i DODATKOWO GORSZYMI KURSAMI. Gdyby jeszcze mieli takie same kursy to bym się zastanowił nad ich ofertą a tak to średnio mi się podoba.

P 10

petepistol

Użytkownik
Jose7 brawo naloza Ci limit 50 zl dziennie ziemniaki,bo takie nakladaja,a taki co gra grubo to odrazu ich oleje.....To prawda zagraniczni tez nakladaja limity,ale nie takie smieszne....Ja wogole znam ten temat,i kazdy niech robi co uwaza za stosowne..
Gollob możesz napisać coś więcej jak to wygląda u naziemnych z limitami? jak mogą Cię zlimitować? to chyba tylko wtedy gdy grasz w jednym punkcie?

G 0

gollob

Użytkownik
Pete Pistol a do tego trzeba dodac,ze ziemniaki nawet zadnego bonusa nie zaoferuja to skandal.....ŻuŻel u kazdego ziemniaka jest od 3 zdarzen.Dla mnie to podlega pod wyudzenie...

G 0

gollob

Użytkownik
PetePistol jezeli grasz grubo100-1000zl i wygrasz z 2-3 razy,to natychmiast Cie ziemniaki zlimituja do 50 zl dziennie.Czyli bedziesz mogl zagrac kupon za 50 zl,a 2 kuponu juz nawet nie puscisz za 2 zl bo system nie przyjmie....To jest smiech na sali...APracowalem w tym kiedys,znam ten temat...Buki nie dadza Ci wygrac...Jezeli ich ogrywasz to Ci to zrobia....Jezeli do nich zadzwonisz i sie spytasz dlaczego nalozyli Ci limit to kazdemu odpowiedza to samo poniewaz posiada pan status gracza zawodowego.....A wiesz dlaczego to robia???Zeby wlasnie Ci co sa bystrzejsi od nich im podziekowali,i ich nie ogrywali.....Buki zyja z tych co graja za 2-10 zl po kilkanascie meczy,a boja sie tych co graja grubo single.Taka jest cala prawda...

G 48

grozer9

Użytkownik
czyli co lepiej grac u internetowego nielegala i trzas cportkami , niz gracu llegalnego bez zadnych obaw?? zdecydowanie wole ta 2 opcje, a to ze nakladaja limity to niech nakladaj to przeciez mozna z tego zrezygnowac z tego, kazdy z nas jest klientem i moze sobie wybierac co lepsze

P 10

petepistol

Użytkownik
Ja to wszystko wiem. Pierwszy postawiony mecz : Polska-Kamerun 14.11,2001 ;) Wszystkie buki żyją z małych rybek albo nadzianych &quot;hazardzistów&quot;. Tylko jak mogą Cie zlimitować ogółem we wszystkich punktach ? Zawsze można postawić w innym punkcie, ewentualnie ktoś inny postawi. Chyba, że ustawiają wtedy limit na taki mecz i nikt inny tego nie postawi ( patrz: dzwonienie do centrali przy grubszym becie ). I czy to się tyczy tylko singli czy dubli,tripli też ?

P 10

petepistol

Użytkownik
czyli co lepiej grac u internetowego nielegala i trzas cportkami , niz gracu llegalnego bez zadnych obaw?? zdecydowanie wole ta 2 opcje, a to ze nakladaja limity to niech nakladaj to przeciez mozna z tego zrezygnowac z tego, kazdy z nas jest klientem i moze sobie wybierac co lepsze
&quot;to przeciez mozna z tego zrezygnowac z tego&quot; . z czego zrezygnowac z czego? co ty piszesz? zrezygnowac z gry u buka bo mnie limituja? przeciez jak wygrywam to chce dalej wygrywac ;)

G 0

gollob

Użytkownik
Poraz kolejny powtarzam buki specjalnie limituja tych ktorzy ich ogrywaja na gruba kase,zeby sie od nich odwalili i zmienili buka....Zagrozenie dla nich minie....Oni wiedza,ze ten co gra grubo ich oleje,i specjalnie nakladaja tak niskie limity......

P 10

petepistol

Użytkownik
Poraz kolejny powtarzam buki specjalnie limituja tych ktorzy ich ogrywaja na gruba kase,zeby sie od nich odwalili i zmienili buka....Zagrozenie dla nich minie....Oni wiedza,ze ten co gra grubo ich oleje,i specjalnie nakladaja tak niskie limity......
no ale jak nalozysz limit na pojedyncza osobe grajaca w punkcie? punktów jest wiele. jesli gra online to ok, a tak?

G 0

gollob

Użytkownik
Grozer9 ile ty masz lat?Jakimi portkami?Na chwile obecna nic Ci nie zrobia jak grasz nielegalnie,w dodatku jest 1 sposob,ze Cie nigdy nie namierza,ze grasz nielegalnie.....Bystrzaki wiedza o czym mowie.....

Do góry Bottom