>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Toto-mix - gra przez Internet i inne problemy

tomalal92 0

tomalal92

Użytkownik
Wejdźcie na stronę fortuny, dostali dzisiaj licencję i od dzisiaj mają w ofercie grę przez neta i zakłady live... Chciałem wkleić linka,ale mam za mało postów...
To jakiś żart ? Złożyli wniosek zanim prawo weszło w życie i mają licencję najwcześniej ? wtf ja się pytam... W ogóle nie powinni jej dostać, a gdzie w tym wszystkim toto ??

tomalal92 0

tomalal92

Użytkownik
Podmioty, które uzyskały zezwolenie Ministra Finansów na urządzanie i prowadzenie
działalności w zakresie zakładów wzajemnych przez sieć Internet.
1/ FORTUNA zakłady bukmacherskie Sp. z o.o. z siedzibą w Cieszynie
– zezwolenie z dnia 23 stycznia 2012 r. nr SC/12/7251/10/WKC/11-12/5565.

Informacja ze strony ministerstwa finansów... Co o tym sądzicie ? Tylko fortuna dostała licencję ? ( wtf ? ) czy NA RAZIE tylko fortuna dostała licencję ?

wincent 150

wincent

Użytkownik
Wejdźcie na stronę fortuny, dostali dzisiaj licencję i od dzisiaj mają w ofercie grę przez neta i zakłady live... Chciałem wkleić linka,ale mam za mało postów...

To jakiś żart ? Złożyli wniosek zanim prawo weszło w życie i mają licencję najwcześniej ? wtf ja się pytam... W ogóle nie powinni jej dostać, a gdzie w tym wszystkim toto ??
Tak jak już pisałem, przy obecnych regulacjach prawnych (ilość danych, comiesięczne imienne raporty do US) granie &quot;u ziemniaków przez neta&quot;(pomijając kursy...) nie ma sensu - sorry, państwo policyjne się robi i jak ktoś chce grać u ziemniaka to niech gra anonimowo w punkcie.

Opcja z kartami totomixu była dużo lepsza bo nie mmusieliśmy podawać żadnych danych do toto, o urzędach nie wspominając. A przypuszczam że wszędzie będzie to wyglądało tak samo, bo przepisu o rejestracji i raportach nie obejdą :-|

tomalal92 0

tomalal92

Użytkownik
No ja bym chciał żeby w toto było tak jak do 1 grudnia, bo nie miałem przyjemności założyć konta bankowego,a pewnie teraz żeby grać przez neta nawet u ziemniaków to będę musiał je założyć... Co mi się nie bardzo widzi, gdyż na razie nie mam takiej wewnętrznej potrzeby...

arespl 63

arespl

Użytkownik
Jeżeli fortuna dostała, to pewnie na dniach i reszta dostanie :razz: zobaczymy na jakiej zasadnie będzie to wyglądać u innych, zwłaszcza toto :razz: Ale chyba nie ma sie co spodziewać, że będzie to wyglądało lepiej, totalna inwigilacja...
Popieram, najlepsza opcja była karta i pełna anonimowość i z powrotu do takiej opcji bym sie najbardziej cieszył, ale marne na to szanse... :-(

G 0

gollob

Użytkownik
Panie i panowie mam info z pierwszej reki.Totomix rowniez juz dawno otrzymal licencje,ale oni potrafia liczyc,i wiedza,ze gdy bedzie pelna inwigilacja to klienci nie beda grac u nich przez internet-bo to nie ma sensu.Dlatego sa starania,zeby przywrocic cos na wzor e-promocji-pelna anonimowosc.Dlatego to tak dlugo trwa.Jezeli tak sie stanie to Fortuna najwiecej na tym straci..Pozdro

andre-agassi 596

andre-agassi

Użytkownik
Dzięki Tomek, że specjalnie się zarestrowałeś na forum, żeby nam przekazać tą informację z 1 ręki :p
Polecam dokładną analizę ustawy raz jeszcze. Jak kolega Vader wspomniał ustawa mówi jasno o tym, że przekazywanie środków pieniężnych może odbywać się tylko między rachunkami, a więc Totomix musiałby złamać kodeks cywilny i obejść prawo, żeby ponowić metodę e-promocji.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Panie i panowie mam info z pierwszej reki.Totomix rowniez juz dawno otrzymal licencje,ale oni potrafia liczyc,i wiedza,ze gdy bedzie pelna inwigilacja to klienci nie beda grac u nich przez internet-bo to nie ma sensu.Dlatego sa starania,zeby przywrocic cos na wzor e-promocji-pelna anonimowosc.Dlatego to tak dlugo trwa.Jezeli tak sie stanie to Fortuna najwiecej na tym straci..Pozdro
Zastanawiam się jaki jest cel pisania takich rzeczy ...
Pracujesz w tym Toto-Mixie czy jak? :grin:

G 0

gollob

Użytkownik
Nie rozumiem dlaczego sie ze mnie smiejecie skoro wiem to z pewnego zrodla...Nikt kto gra grubo napewno nie zagra u nich przez neta,i oni o tym dobrze wiedza....Pozdro

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Nie rozumiem dlaczego sie ze mnie smiejecie skoro wiem to z pewnego zrodla
Twoje pewne źródło jest słabe. My tutaj mamy pewniejsze źródło i znajduje się na stronie Ministerstwa Finansów.
Także możesz dać sobie spokój z tym źródłem.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Nie rozumiem dlaczego sie ze mnie smiejecie skoro wiem to z pewnego zrodla...Nikt kto gra grubo napewno nie zagra u nich przez neta,i oni o tym dobrze wiedza....Pozdro
Nie chcę być postrzegany jako adwokat Fortuny bo mi za to nie płacą,
ale czy zdajesz sobie sprawę, że ta firma nie debiutuje w Internecie? (Czego nie można powiedzieć o Toto-Mix i pozostałych polskich do tej pory naziemnych bukach).
Oprócz Słowacji i Czech, grupa Fortuna działa w bukmacherskim &quot;raju&quot; czyli na Malcie.
Chcesz być wiarygodny i postrzegany za poważnego? Podaj źródło ???? .

jose7 40

jose7

Użytkownik
Bzdura. Na pewno składaliby wniosek o zezwolenie a potem z niego nie korzystali...
Kolega chciał chyba zabłysnąc tą informacją ale nie wyszło.
Tak jak napisał Vader, e-promocja już nie wróci

G 0

gollob

Użytkownik
Moj dobry znajomy tam pracuje.Sam kiedys w tym pracowalem....Znam wogole ten temat.Jezeli przykladowo przecietny Kowalski zarabia 2 tys ,a bedzie wygrywal po kilkanascie to zobaczycie jakie numery sie zaczna....US,Celnicy smiech na sali panowie.To tylko spowoduje,ze coraz wiecej ludzi bedzie gralo u zagranicznych bukow,bo wykrycie takich osob jest na chwile obecna niemozliwe..Pozdro

andre-agassi 596

andre-agassi

Użytkownik
Zaczyna mnie to irytować. Wchodzą w ogóle nie mający pojęcia o temacie ludzie i piszą bzdury które powinny być automatycznie usuwane przez odpowiedzialne osoby.
Totalne pomieszanie z poplątaniem i odwrócenie kota ogonem. Zrozumcie - jeśli będę wygrywał dziesiątki tysięcy, to będę to robił w zgodzie z prawem, a państwo polskie będzie mi jeszcze wdzięczne, bo będą mieli ode mnie większe pieniądze z podatków. Wszystko odbywać się będzie tak jak trzeba. Brak słów na to co się czyta.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Moj dobry znajomy tam pracuje.Sam kiedys w tym pracowalem....Znam wogole ten temat.Jezeli przykladowo przecietny Kowalski zarabia 2 tys ,a bedzie wygrywal po kilkanascie to zobaczycie jakie numery sie zaczna....US,Celnicy smiech na sali panowie.To tylko spowoduje,ze coraz wiecej ludzi bedzie gralo u zagranicznych bukow,bo wykrycie takich osob jest na chwile obecna niemozliwe..Pozdro
Jakie numery się zaczną? zrobią ci wjazd na chate bo wyrywasz pieniądze zgodnie z prawem i jeszcze od tego odprowadzasz podatek? ???? , co na tym traci US ? to są ich pieniądze że ma to im nie pasować? . Przestań pier**ić człowieku bo w głowie się te bzdury nie mieszczą.

inzaghi78 3,1K

inzaghi78

Użytkownik
Jasne... jasne ... US jezeli kolego chcesz wiedziec to sie glownie zajmuje oszustwami na tle Vat-u i tymi ktorzy sie migaja podatkow na duza skale a napewno beda scigac tych ktorzy legalnie obstawiaja zaklady zgodnie z prawem... Jak mozna pisac takie bzdury ????

Co do wykrycia osob grajacych u nielegalnych bukow to zycze ci zebys sie nie zdziwil ???? jak bedziesz gral za 2zl i wygrywal po 10zl to jestes bezpieczny ale jesli chcesz z tego stworzyc cos bardziej powaznego to sie przekonasz ...

Do góry Bottom