Na automatach nie da sie wyjsc w dluzszej perspektywie na plus bo nie masz na wynik zadnego wplywu. Automaty sa po to zeby zarabiac na siebie a nie dawac innym hajs. Jakby bylo odwrotnie to juz dawno by poszli z torbami. To nie jest instytucja charytatywna tylko maszynka do zarabiania kasy dla wlasciciela.cytat z dnia 11 grudnia 2019 09:50 przez panna.rozgadanaJa grma tam na automatach, małe stawki, ale już 500 zł od października na plusie jestem. Grając drobno da się spokojnie tam wyjść na plus, ale kusza mnie wyższe stawki.
Dzięki za odpowiedź! Może masz racje - na razie zostanę na małych stawkach, zabawa i tak jest i może nie ma po co ryzykować wyzejcytat z dnia 11 grudnia 2019 13:32 przez ranczo0123
Na automatach nie da sie wyjsc w dluzszej perspektywie na plus bo nie masz na wynik zadnego wplywu. Automaty sa po to zeby zarabiac na siebie a nie dawac innym hajs. Jakby bylo odwrotnie to juz dawno by poszli z torbami. To nie jest instytucja charytatywna tylko maszynka do zarabiania kasy dla wlasciciela.
Ja tak działam na razie i nie narzekam, prezenty w tym roku będą fajniejszecytat z dnia 13 grudnia 2019 15:32 przez panna.rozgadana
Dzięki za odpowiedź! Może masz racje - na razie zostanę na małych stawkach, zabawa i tak jest i może nie ma po co ryzykować wyzej
U mnie po tych paru dniach teżcytat z dnia 20 grudnia 2019 16:47 przez mrmrk
Ja tak działam na razie i nie narzekam, prezenty w tym roku będą fajniejsze![]()
Ruletka jak najbardziej.Sloty tak od czasu do czasu.cytat z dnia 21 listopada 2019 09:01 przez mrmrkDzięki! A jak już jesteś, to co jeszcze tam polecasz? Ruletka? Bo rozumiem, że pokera cały czas u nas nie ma?
Dzięki! To zadziałam, nowy rok nowa gra, byleby ruletka przyniosla mi farta!cytat z dnia 1 stycznia 2020 22:41 przez czlowiekzbuszu
Ruletka jak najbardziej.Sloty tak od czasu do czasu.