Z
3
zawodowy-gracz
Użytkownik
odpowiedz do pete 1989 wybrałam Tobet przypadkowo tyle firm testowałam i nigdy nie było problemu im wiekszy Wachlarz firm tym można lepiej zarobić tak brzmi moja odpowiedz...
Ale z tego co można usłyszeć to Tobet do najbardziej profesjonalnych bukmacherów nie należy,więc nie wiem skąd ten wybór.odpowiedz do pete 1989 wybrałam Tobet przypadkowo tyle firm testowałam i nigdy nie było problemu im wiekszy Wachlarz firm tym można lepiej zarobić tak brzmi moja odpowiedz...
Obawiam się,że z zamkniętym kontem może okazać się to trudne do zrealizowania.zawodowy gracz a czy mogłabyś zarzucić screena z anulowanym zakładem na ten bagatela kurs ?
Z tym trochę przesadziłaś,stawkę ci zwrócili.ja chce tylko odzyskać swoje pieniądze ja na nie cięzko pracowałam
Nic odkrywczego nie napisałaś.ale nie Tobet ,gdybym zagrała za 15 zlotych kurs 6.5 gwarantuje ci ze konto nie było by zablokowane jestem pewna .
To trochę zmienia postać rzeczy,ale sama jesteś sobie winna wybierając tą firmę zamiast bardziej godną zaufania.a nie pomysłales ze to 6.5 gdzieś kontrowałam i tam straciłam pieniadze?
Jak nie zmieni sytuacji ? Moje już zmieniło i według mnie wiele osób którzy tam graja tak samo się porządnie traz zastanowią przed zagraniem za wieksze pieniądze.Z tym trochę przesadziłaś,stawkę ci zwrócili.
Nic odkrywczego nie napisałaś.
A jeżeli chodzi o rozwiązanie sytuacji to jak dla mnie sprawa wygląda następująco:
Gracz x zakłada konto i w kilkadziesiąt minut wygrywa 13 tysięcy.Tobet ma do wyboru albo wypłacić wszystko albo zablokować konto i wypłacić depozyt.Nie muszę chyba mówić które rozwiązanie jest dla nich bardziej korzystne.A robienie złej opinii na niewiele się zda,bo raczej tak niecodzienna sytuacja nie zmieni opinii graczy.
A to ciekaweTobet ma do wyboru albo wypłacić wszystko albo zablokować konto i wypłacić depozyt
Nie wiem człowieku o co ci chodzi,ale się cały czas o coś mnie czepiasz.I udzielam się,bo miałem podobną sytuację z unibetem,gdzie po tym jak uczciwie w krótki czas zarobiłem trochę kasy zablokowali mi konto,mowiąc o tym,że mogą w każdej chwili bez podania przyczyny zamknąć konto.A jeżeli Tobet jest taką SOLIDNĄ firmą jak mówisz,to wypłacą pieniądze i wtedy przyznam ci rację.I nie wiem o co chodzi z tym ironicznym zaciekawieniem,ale popraw mnie jeśli jestem w błędzie.pete proszę nie udzielaj się już w tym temacie jak nie masz pojęcia o czym piszesz
Tobet jest bardzo zaufaną firmą. I tak jak pisałem co ich to obchodzi za ile kto gra i po jakim kursie.
A to ciekawe
edit: j/w miałem bardzo dobre zdanie o tobet, teraz czekam na rozwój wydarzeń
zostalo mi zwrocone 2000
Sprecyzuj czy chodzi Tobie o zwrot 2000 zł depozytu, czy domagasz się wygranej, bodajże 11 tysięcy + depozyt ?chce tylko odzyskać swoje pieniądze
Dla mnie też to osobiście dziwna sytuacja konto bym zablokował i domagał się wyjaśnień ... Też grywam tam za 1000+ jednak nigdy nie miałem z nimi problemów żadnych skanów żadnych pierdoł . Dziwne jest to zakładasz konto wpłacasz 2tys i pierwsze spotkanie ZA 2TYSIACE na ule ... nie jest to dziwne ? chociaz z drugiej strony po dokładnym sprawdzeniu jak sie wszystko zgadza powinni wypłacić kasę , ale na to wyglada ze wszystko sie zgadza i nie chca wyplacic ale jak mowiłem wczesniej kasy juz nie odzyskasz przy zablokowanym koncie raczej bez szans