Jak się nie kombinuje to się nigdzie nie ma problemów...To jest właśnie granie u buków netowych. Mogą sobie zamykać konta kiedy i jak chcą. Jedynie Pinnacle nie miało takiego numeru nigdy, chyba, że się myle...
Zasady ogólne z regulaminu Tobeta czy pojscie do prawnika moze cos pomoc w mojej sprawie jestem gotowa wiele poswiecic i udowodnic ze zawłaszczyli bezpodstawnie moje pieniadze jestem w stanie w kazdy sposob potwierdzic weryfikacje a jesli rozmowa telefoniczna weryfikacyjna byla nagrywana to kolejna korzysc dla mojej osoby nie mieli prawa mi zamknac konta i zabrac 11 000 zwlaszcza ze nie umieli podac ani jednego powodu gdzie zostal popelniony blad przy weryfikacji bo nie zostal popelniony to moje pierwsze konto i pierwsze jakie bylo zakladane na komputerze nie maja zadnych dowodow na zlamanie regulaminu ukradli mi pieniadze napewno zloze skargę do LGA juz znajomy nad tym pracuje jestem pewna swego dlatego chce daleko zabrnac bo z jakiej racji ktos ma krasc moje pieniadze chyba sa jakies zasady dlatego mam pytanie do was wszystkich czy prawnik jest mi w stanie tez pomoc ?
:]Zasady ogólne z regulaminu Tobet
1.5 Posiadacz konta nie może zawierać zakładów w imieniu innej osoby. Tobet zastrzega sobie prawo do anulowania każdego zakładu zawartego przez osobę trzecią.
Tak czułem,że nie wyraziłem się jasno.Chodziło mi tylko o to,żeby się postawić w sytuacji bukmachera-ktoś nowy nagle stawia niemałą kasę na bardzo niepewny typ.To dla ciebie jest normalne?Bo mi tu śmierdzi wałkiem na kilometr.Nie wiem,czy użytkownik miał dodatkowe informacje o meczu,ale ewidentnie nie wygląda to na normalny zakład.pete1989 nie rozumiem..
To że ktoś zakłada konto u bukmachera nie znaczy że jest początkującym graczem. A po2 to osobista sprawa kto co stawia i za ile. Nie zlimitowali jej w momencie zawierania zakładu, więc zastanów się co ty piszesz
1.8 Zastrzegamy sobie prawo do zamknięcia istniejącego konta lub odmówienia założenia nowego bez podania przyczyny.