wplacilem pieniadze to tobet ale niestety pieniadze na konto tobet nie trafily choc pieniadze z moneybookers pobralo,.
Witam,
Miałam (mam) identyczną sytuację. Konkretnie chodzi już o trzy wpłaty, na łączną sumę 289zł.
Pierwszego e'maila wysłałam do nich 22.06, później kolejne - zero odzewu.
Napisałam do P24 - otrzymałam odpowiedź (niemalże natychmiast), że środki zostały przekazane. Na wyciągu z Moneybookers również widnieją te środki jako przekazane do Tobet - ale na koncie Tobet jak ich nie było, tak nie ma. Przypomnę, że to już ponad tydzień.
Zdaję sobie sprawę, że nie jestem dla Was wiarygodna, bo mój staż na tym Forum jest zerowy. Jednak zapewniam, że piszę prawdę, być może ktoś się zainteresuje tym tematem i moją "urzekającą" historią.
Być może ktoś się zastanowi zanim wpłaci tam pieniądze.
Nie chcę "jechać" po Tobet, bo niewątpliwie mają swoje plusy. Wypłacałam u nich dwa razy pieniądze, raz 1500zł, drugi raz 2000zł i nie miałam żadnych problemów. Weryfikacja przeprowadzona sprawnie a pieniądze na koncie błyskawicznie. Duży plus.
Jednak od tygodnia próbuję się z nimi skontaktować i zero odzewu. Już nie chodzi o te w sumie niewielkie pieniądze, tylko o kompletne zignorowanie usera.
Napisaliby chociaż " Przykro nam Pozytywko, ale za Twoją kasę poszliśmy na piwo..."
Odpisałabym z właściwą sobie subtelnością " Mam nadzieję, że mieliście kaca giganta" - i byłoby po sprawie.
A tak?
Bukmacherów jest w sieci mnóstwo. Tobet ma o jednego użytkownika mniej.
A niesmak pozostał.
Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych
Edit (03.07.2012) : Do tej pory zero odzewu z ich strony. Dam znać jakby się coś zmieniło.
Ja oczywiście przegrywam już swoją ciężko zarobioną kasę gdzie indziej ;-)
Pozdrawiam!