Czyli można stawiać np. po 2zico? ma ktoś potwierdzoną informacje, żeby pozniej lipy nie byłoNa pewno chodzi o 2 zdarzenia.
Jaki sens miała by informacja, że musi to być co najmniej dwu-drogowy zakład? Przecież nie ma jedno-drogowych :jezora:
Co do obrotu to też nie powinno być problemu. Możesz stawiać nawet po 2 złote
Edit: A moją sprawę dalej rozpatruje dział TI :/
Jak teraz nie dostanę kasy to pewnie dopiero jutro będzie.
Szkoda
Kupony możesz grać ale do obrotu Ci się nie będzie liczyło jak ewentualnie dostaniesz później bonus.Ja mam identyczny problem i też czekam na odp działu TI
A teraz mam takie pytanie , czy jak nie dostałem bonusu mam grać jakieś kupony czy nie ??
Stawiasz za ile chcesz. Możesz grać sobie po 50 groszy...Czyli można stawiać np. po 2zico? ma ktoś potwierdzoną informacje, żeby pozniej lipy nie było
Chyba jednak to nie wystarczy... bo rozmawiałem już z kilkoma osobami, które tak zrobił i też czekają.Pamiętajcie, żeby klikać na link z maila :!:
Jak klikniecie to wtedy Was przeniesie, logujecie się, dokonujecie wpłaty. Bo tak nie będzie automatycznie bonus przyznawany. Wtedy trzeba pisać do supportu, który Was poprosi o podesłanie kopii maila jakiego dostaliście.
A ja dalej bez bonusa :kwasny4565:Ok bonus już otrzymałem, lepiej późno niż wcale
A co do osób chcących grac za 2zł a wpłacili 500zł to życzę powodzenia 4x1000= 4000zł obrotu
Teraz biorąc pod uwagę ze obrót trzeba zrobić w 90 dni to daje to 44zł na jeden dzień czyli grając każde kupony po 2zł to jest 22 kupony dziennie ???? ????
Skrajny brak profesjonalizmu - czego nie omieszkałem wytknąć Panu, którego nie było stać nawet na podpis pod wiadomością.Witamy serdecznie,
Uprzejmie informujemy, że promocja skierowana jest dla określonej
grupy użytkowników. Niestety Pan nie został zakwalifikowany do tej
promocji. Email natomiast, który Pan otrzymał został wysłany przez
pomyłkę.
Ponieważ satysfakcja i zadowolenie klientów jest dla nas najwyższym
priorytetem bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności zapewniając
jednocześnie, że dołożymy wszelkich starań by podobne sytuacje się nie
powtórzyły.
W razie jakichkolwiek pytań bądź wątpliwości chętnie zaoferujemy naszą
pomoc.
w Tobecie możnaa jak na live zagrasz minimum dubla ?
tak tylko lepiej wszystko miec czarno na bialym, zeby potem przy wyplacie nie wykombinowali ze cos bylo nie tak obroconejesli cos nie jest zabronione (czytaj -napisane) tzn. ze jest dozwolone(czytaj -spełnia wymogi).
Pamiętajcie, żeby klikać na link z maila :!:
Jak klikniecie to wtedy Was przeniesie, logujecie się, dokonujecie wpłaty. Bo tak nie będzie automatycznie bonus przyznawany. Wtedy trzeba pisać do supportu, który Was poprosi o podesłanie kopii maila jakiego dostaliście.