Nie ma się czego obawiać, bo nagrody dojdą ???? Wielka akcja reklamowa i mają teraz oszukiwać ? - W przyszłym tygodniu powinny być już chociaż vouchery ????ok zobaczymy, a co jesli nie dojdzie ? ????
Jak nie masz nic na sumieniu to dojdzie ????ok zobaczymy, a co jesli nie dojdzie ? ????
Właśnie miałem o tym pisać.macie tez ten problem ze nie mozecie korzystać z 2 voucherów naraz. Bo ze starego vouchera zostało mi pare funtów i probowalem dodac nowe ale stan konta sie nie zmienia patrzac na koncie kolegi tam dziala ale tez tylko 1 jak chce w pisać 2 to nie działa i to tak samo w 2 strone dziwna sprawa
Lepiej zapłacić przelewem, bo przy odbiorze wyniesie to więcej - będziesz musiał zapłacić też za to, że te potwierdzenie zapłaty będzie musiało do nich dojść.Mam pytanie co do tego subsidesport.
Zamówiłem koszulkę za voucher. Ale jakby muszę dopłacić 3 funty.
Mam to zapłacić przy odbiorze czy przelew zrobić? Nic nie pisze co ma być w tytule itp... miał ktoś taki problem?
Logujesz się > prawy górny róg i View bag contents > pod Twoim koszykiem jest pole, w którym się wpisuje kod vouchera i klikasz obok 'submit'.a pomoze mi ktos gdzie wpisac ten voucher na worldfootballshirts.com by moc wybrac koszulke... ?
i koszulke to wybiera sie sposrod tych co sa na tym poziomym czarnym pasku ?
Jak to - dostępne są praktycznie wszystkie rozmiary. Nie patrz na te z dopiskiem "Boys" bo te są faktycznie małe.szkoda ze koszulki to sa rozmiarowo na dzieci z gimnazjum co najwyzej... :-|
zgadza sie akurat wszystkie koszulki sa przewaznie we wszystkich rozmiarach meskich ???? od S do XXLJak to - dostępne są praktycznie wszystkie rozmiary. Nie patrz na te z dopiskiem "Boys" bo te są faktycznie małe.