Dzisiaj bardzo dużo spotkań i w wielu można coś dla siebie znaleźć.
Sesja Wieczorna
Islanders vs Calgary
Kuzmenko over 0.5pkt
@1.84 unibet
Stawka 7j
7j
Detroit vs Vancouver
Lindholm over 0.5pkt
@1.68 unibet
Stawka 7j
7j
Boston Bruins vs Caps
Bruins over 3.5
@1,91 unibet
Stawka 8j
8j
Montreal vs Dallas
Dallas over 3.5
@1.89 unibet
Stawka 8j
8j
Zaczynając od Islandersów z Calgary kolejny raz pójdę w stronę Kuzmenko, który po przyjściu strzelił gola w obydwu meczach i dzisiaj liczę na kontynuowanie passy. Po przerwie ALL STARS Calgary wygląda naprawdę dobrze 2 wygrane mecze 4:1 z Boston i 5:3 z NJ Devils a trade Kuzmenki bardzo pomógł i tak jak pisałem przedwczoraj idealnie tam pasuje widać że wszystko działa jak należy i sądzę że będzie dzisiaj miał kilka okazji zapunktować bo wyspiarze potrafią oddać sporo inicjatywy. Skoro była mowa u Kuzmenko to teraz o Lindholmie, z którym się zamienił. Świetny debiut z dwoma bramkami a później słaby mecz z Bostonem ale to się tyczy w zasadzie całej drużyny i uważam że jak najszybciej będą chcieli zrewanżować się za ten mecz. Detroit od przerwy ALL STARS jeszcze nie rozegrało meczu czyli póltora tygodnia, jak Cancuks z topową ofensywą na nich usiądzie to mogą nie doczekać swojego momentu. Kolejne 2 mecze to już nic specjalnego raczej, Dallas dla mnie w sumie nie wiadomo skąd nagle znalazło się na 2 miejscu w konferencji zachodniej z egzekwo top 2 najwięcej strzelonych bramek, od dłuższego czasu dobra gra i może nie mają defensywy na to by w PO zrobić jakąś niespodziankę to póki co się sprawdza i dzisiaj nie widzę powodu czemu nie mieliby strzelić 4 bramek Montrealowi, który defensywnie wygląda tragicznie i w ilości traconych bramek zajmują 4 miejsce. Montreal generalnie i tak jest wyżej niż powinien także uważam że nadejdą spadki do tego jeszcze ruchy transferowe itd to osobiście wydaje mi się że sezon skończą na przedostatnim miejscu.. Ostatni mecz również podoba sytuacja Boston vs Caps, Bruins to najsilniejsza ekipa w lidze i duży faworyt do wygrania Stanleya, są bardzo mocni w każdym aspekcie gry i nie powinni mieć dzisiaj problemów z Capsami, którzy od 6 spotkań na czerwono, niejednokrotnie już pisałem że ofensywa ruszyła i widać że coś się tam dzieje ale defensywa ciągle w bardzo słabym miejscu, przypomnę mecz z Montrealem gdzie po 13min przegrywali już 3:0 i Lindgren musiał zejść, pisałem to przy meczu z Panterami gdzie również grałem over 3.5 i Pantery wygrały 4:2, co prawda dopiero do empty netu gol zakończył to ale sytuacji tam było mnóstwo gdzie mogli strzelić do tego jak to klasycznie oni 3 słupki oddając aż 41 strzałów, oprócz w miarę dobrej 1 tercji Capsi nie mieli nic do powiedzenia. Czarne chmury nad ekipą z Waszyngtonu a łatwiej nie będzie, dzisiaj Boston jutro Vancouver a następnie Colorado i dopiero Montreal, uważam że do Habsów podejdą z serią 9 przegranych i dopiero wtedy można poszukać czegoś w ich stronę.