Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
a ja mam problem z pokonaniem bosa lothara mateusa potrzebuje wiecej kasy tylko skad ja wziac czekac? co 1 h wpada mi tylko 1100 dolarow a potrzebuje jak wyliczylem kolo 80 tysiecy zeby polepszyc statystyki
a ja mam problem z pokonaniem bosa lothara mateusa potrzebuje wiecej kasy tylko skad ja wziac czekac? co 1 h wpada mi tylko 1100 dolarow a potrzebuje jak wyliczylem kolo 80 tysiecy zeby polepszyc statystyki
no w sumie nie wiem co robic bo mam jakies 8 k na koncie czyli malo , staty od niego sporo slabsze , w meczach na kase tez nie wygram bo moi przeciwnicy majaj od 1-3 do lvl wyzej i umiejetnosci tez troche wyzsze , powtarzam jakies zadanie i ciulam te 80 k zobaczymy jutro
no w sumie nie wiem co robic bo mam jakies 8 k na koncie czyli malo , staty od niego sporo slabsze , w meczach na kase tez nie wygram bo moi przeciwnicy majaj od 1-3 do lvl wyzej i umiejetnosci tez troche wyzsze , powtarzam jakies zadanie i ciulam te 80 k zobaczymy jutro
zawsze możesz znaleźć przeciwnika na swoim poziomie, mecze/ranking i już masz do wyboru do koloru, jest ich masa, poluj amerykańców, anglików oni często mają kasiorkę. Ja dziś mam luźny dzień w pracy i otrzymałem 3 miliony gotówki. Systematyczne atakowanie, wykonywanie zadań i Ci wpadnie waluta...
jak sobie wejdziesz na mecze i klikniesz ranking to ustawiają Ci się przeciwnicy zgodnie z poziomem doświadczenia, także wybierasz i już, graj jak najwięcej, zawsze coś zarobisz a i uzyskasz może tytuł najeźdźcy za co otrzymasz dodatkową gotówkę
Niech rocznicowe szaleństwo się zacznie! Przec cały dzień, 31 maja 2013 możesz wyzywać przeciwników na pojedynki bez żadnych limitów. Jako bonus możesz dostać nawet 150 kredytów!