Jak zaczynasz w nowym dniu to Ci się odnawia energia bardzo szybko, a potem stopniowo coraz dłużej. Po północy znowu od nowa i dostaje się jeszcze jakiś hajs za logowanie. Ja ogólnie gram od dawna, na początku miałem zacinke jak fix, potem jest coraz ciężej, jeden level robi się kilka dni i znudziło mi się, może coś powalczę znowuGrzechu Grzech
od czego zależy czas oczekiwania na mecz? raz mam minute czekania, raz 5, a raz 10.
myslalem, ze przez to, ze mam malo energii i walki wykorzystane to dlatego tak dlugo idzie. troche kijowo. wciagajaca giera ogolnie, jednak zeby moc 'cos' w niej osiagnac to trzeba kasiory wlozyc w to. dla fanu mozna poklikac sobie.Jak zaczynasz w nowym dniu to Ci się odnawia energia bardzo szybko, a potem stopniowo coraz dłużej. Po północy znowu od nowa i dostaje się jeszcze jakiś hajs za logowanie. Ja ogólnie gram od dawna, na początku miałem zacinke jak fix, potem jest coraz ciężej, jeden level robi się kilka dni i znudziło mi się, może coś powalczę znowu
przechodzisz jak osiagniesz jakis tam poziom. bodaj 10 wybija i automatycznie lecisz do debiutantowA to jak się przechodzi z Grupa Kwalifikacyjna Debiutanci, to znaczy ilu przechodzi?
59-17
właśnie o to chodzi, że początkowo było jak mówisz, po wygranym meczu zamieniałem się rankingiem, ale już chyba od 2 poziomów mam przestój i nawet jak biorę mecz rankingowy to i tak jest zawsze o hajsMecze rankingowe masz po prostu w mecze.
Masz dwa okna: top10/mecz rankingowy
jak dajesz mecz rankingowy to zamieniasz się miejscem z przeciwnikiem.
A i nawet z premium ciężko by było ogarnąć takie umiejętności przy tym poziomie. Ja mam premkę i przy lvl 14 mam:
Uderzenia 70
Praca nóg 51
Wytrzymałość 51