toolmajster
Użytkownik
mi się już znudziło od 2 dni nie gram, więc możecie mnie "farmić" ????
Może za kilka dni poklikam, ae póki co mam dość
Może za kilka dni poklikam, ae póki co mam dość
Patrzy na wszystkie atrybuty. Dodawaj wszystkie.Spowolniło wszystko i gram z gosciem co ma po 10 wszystkich atrybutów mniej i łoi mnie 6-2 6-1?
Moje 51/46/50 jego 41/39/40, zadania mam wszystkie wykonywane, umiejetności na fullPatrzy na wszystkie atrybuty. Dodawaj wszystkie.
Dodatkowo na poziom, i na ilość wykonanych zadań.
177/26 moje.
Podaj jego login/nick.Moje 51/46/50 jego 41/39/40, zadania mam wszystkie wykonywane, umiejetności na full
Nie znam bo to ja go na pojedynek zaprosiłemPodaj jego login/nick.
To jasne - pokonywać ludzi z kasa.a ja mam problem z pokonaniem bosa lothara mateusa potrzebuje wiecej kasy tylko skad ja wziac czekac? co 1 h wpada mi tylko 1100 dolarow a potrzebuje jak wyliczylem kolo 80 tysiecy zeby polepszyc statystyki
a skad mam wiedziec ktorzy maja kaseTo jasne - pokonywać ludzi z kasa.
Nie raz wygrałem pojedynek i zgarnąłem 30 tysięcy.
Jest opcja zapuszczenia szwędacza, czyli szpiegaa skad mam wiedziec ktorzy maja kase
lothar mateus to bos na 11 poziomie za ktorego dostajesz 30 k i iles tam doswiadczeniaJest opcja zapuszczenia szwędacza, czyli szpiega
oczywiście to jest tylko z możliwością jak masz wolne kredyty
wer daj link do jego profilu...
ja mam 21, nie potrafię go zlokalizować, wrzuć link, zaraz go dojadę, np masz tu do jakiegoś http://s1.tennisduel.com/news/profile/?id=16938lothar mateus to bos na 11 poziomie za ktorego dostajesz 30 k i iles tam doswiadczenia
warto inwestowac w sponsorow ile ich macie ja narazie mam 5
Za 4 minuty dam Ci raport jego porażki
zawsze możesz znaleźć przeciwnika na swoim poziomie, mecze/ranking i już masz do wyboru do koloru, jest ich masa, poluj amerykańców, anglików oni często mają kasiorkę. Ja dziś mam luźny dzień w pracy i otrzymałem 3 miliony gotówki. Systematyczne atakowanie, wykonywanie zadań i Ci wpadnie waluta...no w sumie nie wiem co robic bo mam jakies 8 k na koncie czyli malo , staty od niego sporo slabsze , w meczach na kase tez nie wygram bo moi przeciwnicy majaj od 1-3 do lvl wyzej i umiejetnosci tez troche wyzsze , powtarzam jakies zadanie i ciulam te 80 k zobaczymy jutro
Rejestrujcie się i wbijajcie poziomy, jest okazja do nadgonienia.Niech rocznicowe szaleństwo się zacznie! Przec cały dzień, 31 maja 2013 możesz wyzywać przeciwników na pojedynki bez żadnych limitów. Jako bonus możesz dostać nawet 150 kredytów!
???? dzięki za info, dopiero teraz to ogarnąłem, urwa.Dziś urodziny tej gry i dopiero się kurw... kapnąłem, ze mozna cały czas grac