>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Tenisowe propozycje by Widzu

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
19
bet365

Singh+Beck 1,42 5j✅

Futuresy w Tajlandii oraz Czech. Obseruje je od poczatku tygodnia i zdecywałem się na naprawde mocny dubel. Róznica klas...

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Nowy rok, nowe zasady. Stawki 3j,5j. Tenis,pilka,siata,mma ???? jak bd dobrze szło to bd sie bawić długo i szczesliwie ????

1
Unibet
✅ 2,7j

Polansky+Monnarino 1.90 3j✅

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
2
bet365
✅ 2,4

Berrer - Coric +5 1,80 3j✅

Jeszcze jeden bet mi wpadł dzisiaj w oko. Wygląda napradę dobrze. Berrer naprawde od początku roku wygląda dobrze, awans do AO porazki tylko z Lopezem i Gajowczykiem, tu również kwale przeszedł bez problemów, wiadomo rywali miał słabych. Niemiec ewidetnie w formie, ale buki chyba troche przesadziły. Panowie spotkali się tutaj w tamtym roku i mecz do jedej bramki 6:2 6:2, ale teraz tak na pewno nie bedzie...

Rok dla tak młodego zawodnika jak Chorwat to bardzo duzo. Wiadomo mega talent, już ma za sobą treningi z najepszymi, Nadal itp jest prany pod uwage jako ten który za kilka lat mocna namiesza w turze. Przez ten rok pokazał potecjał w futuresach, rocznik 96 i naprawde dobrze sobie poczyna, duze postepy, Na koniec sezonu wygrał futures. To jego pierwszy start w tym sezonie wiec juz widzimy jaka motywacja,determinacja... Nie wyobrazam sobie tutaj znowu meczu do jednej bramki. Już dzisiaj młody Borna może namieszać i pokonać Niemca. Spodziewam się naprawde wyrownanego spotkania, niespodzianka bardzo mile widziana. Gdyby nie taki dobry początek sezonu Niemca grałbym tutaj naprawde odważnie...

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Miałbys mało kuponów, ale wczoraj super dzien, no i skupiam sie w tenisie na pierwszych dwóch rundach wiec dzisiaj taki ostatni dzwonek na dobre bety. Z tenisa marna oferta, dodałem Barce. Ale Futuresy w tym roku biorę mocno po lupę i liczę na dobry zysk ???? dzisiejszy dubel mega jak dla mnie!
3
Unibet
✅1,5j
Barcelona+Chardy+Zeballos 1,50 3j✅
4
Bet365
Torebko+Corrie 1,62 3j⛔
Na popoludnie polecam taki dubelk z futuresa w Wielkiej Bryatnii. Corrie ma z rywalem H2H 4:0, naprawde na turniejach na wyspach spisuj się bardzo pewnie. Juz go jakis czas temu zauwazyłem, wyrozniająca się postać w ITF.
Torebko niezle sobie radzi od czasu do czasu nawt na poziomie challanger, no ale punkty głownie ciuła w takich imprezach, jak przegrywa to z dobrymi zawodnikami jak Mertl itp. W Futuresach mocno się wyroznia, gra z młodym gościem który w tym sezonie rozegrał dopiero 2 mecz. Meczy się się z zawodnikami z poza pierwszego tysiaca rankingu! Mecz do jednej bramki zapewne...

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
5
bet365
✅ 1,2j

Godlewski - Smethurst dw 0:2 1,40 3j✅

Jeszcze jeden mecz w Wielkiej Brytanii wpadł mi w oko, stracie Polaka, który w zeszłym sezonie rozegrał 12 meczy i nie ma nawet rankingu... Tutaj przeszedł kwale bez problemu, no ale grał z amatorami/juniorami z okolic 2 tysiaca rankingu ???? w 1 r tutaj juz stracil seta z z juniorem, który jest w rankingu 1984...

Smethurst połowa 3 setki i idzie w góre, w tym sezonie ma na rozkładzie taki nazwiska jak Corrie,Cox czy Rice. A kto ogarnia poziom ITF wie jakie to znaczące nazwiska. W tym sezonie juz bilans 13/2 na hali. Miałem nie grac DW, ale tutaj się skusiłem, mam nadzieje, ze nie bd załować ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
6
bet365
✅1,75

Jenkins+Rice/Thornley dw 2:0 1,65 3j✅

Jenkins, super się pokazał pod koniec sezonu, w tym sezonie udowadnia, ze aspiruje do czołowki challangerowej na twardych kortach, rywal dwie klasy słabszy...
Debel nr1 turnieju kontra polska para pół amatorów ???? Godlewski dzisiaj w singlu ugrał jednego gema, w deblu pewnie nie pojdzie mu lepiej z anonimowym rodakiem ????

Otrzymane punkty reputacji: +8
Do góry Bottom