>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Tenisowe propozycje by Widzu

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
W tym tygodniu tylko jeden challanger i to z bardzo dobrą obsadą, wiec ciezko będzie o jego typowanie. Więc w tym tygodniu również typuje imprezy WTA i ATP.

12
bet365

Stuff+GG Lopez+Suarez Navaro 2,25 1j✅

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
14
bet365

Monnarino 1,53 1j⛔

Jak dla mnie to kurs z kosmosu wogle. Przecież Gabasvili to zawodnik tylko i wyłącznie z turniejów challangerowych, a tam leje wszystkich janków a z kimś normalnym jak np. Sela nie ma szans i przegrywa bez ugrania seta. Wiec co On szuka na poziomie ATP? Wiadomo Rosjanin, turniej w Rosji i można się bać tych wszystkich rzeczy poza sportowych... Ale czysto sportowo to Francuz o dwie klasy lepszy. Francuz ma naprawde dobry sezon, w Azji niezłe wyniki. Teraz czas na ostatnią prostą i Europejskie turnieje w hali. Jak dla mnie szybkie 2:0 no ale zobaczymy, gramy w Rosji...

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Super początek tygodnia, ale im dalej w las tym gorzej ???? Jednak ATP się nie nadaje do typowania. No ale może zakończenie będzie pozytywne...

18
Pinnacle

Berrer +1,5 1,64 3j ✅

Piękny kurs wystawił nam pinek. Na pewno będzie to wyrównane spotkanie. Na pewno Francuz jest faworytem tego meczu, ale w tym turinieju już widać po nim zmęczenie. Ostatnio gra naprawde duzo, wygrał w zeszłym tygodniu turniej w Rennes, w tym tygodniu tak naprawde nie miał wymagających rywali, Niemiec będzie zdcydowanie najtrudniejszym tywalem. Obaj panowie w hali mają taki sam bilans 17/6. Niemiec jak przegrywał ostatnie mecze to raczej po trzech setach. Moim zdaniem spokojnie może tutaj sprawić niespodzianke, styl gry oby świetnie pasuje na hale, pewnie zobaczymy jakies TB, oby trzy sety, bo mecz na pewno będzie stał na wysokim poziomie...

19
bet365

Sousa 2:0 1,53 1j⛔

Eliminacje challangera w Buenos Aires

Pazdziernik:
✅ 8 typy
⛔ 11 typy
⛔ 4j????

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
28
Unibet

Mayer 1,30 3j✅

29
Unibet

Angelinos 2,80 0,5j⛔

Buki tutaj powariowały z tym kursem. Jenkins zagrał 2,3 niezłe turnieje i odrazu robią z niego nie wiadomo jakiego grajka. Owszem na w ostatnich tygodniach niezłe nazwiska na liście, ale Grek w poniedziałek też pokonał rozpoznawalne nazwisko na poziomie challangerów- Kuztenstova, wiec mecz jak dla mnie 50 na 50, bo Grek zagrał naprawde dobrze, potrafi skończyć piłke. Amerykanin polega głownie na regularności i przebicu jednej piłki wiecej, słaby serwis, po takim kursie trzeba zagrac.

30

Bellucci 1,70 2j✅

W poniedziałek specjalnie czekał na mecz Brazylijczyka, żeby zobaczyć czy wreszcie coś idzie w dobrym kierunku i chłop wraca nam do formy. No i się nie zawiodłem, zagrał świetne spotkanie, takie jakie oczekiwałem, szkoda, że już końcówka sezonu, no ale musi grać na maxa nie ma innego wyjścia. Ranking katastrofa, przeciwnik o klase gorszy. Na poziomie challków coś tam ostatnio pogrywa, ale jak gra już z kimś lepszym, który potrafi przebić kilkanaście razy piłke na drugą strone to ma kłopoty Belluci się tu nie będzie bawił w długie przebijanki, na pewno znowu zagra agresywnie i przeciwnik nie będzie miec za dużo do powiedzenia...

2✅

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
33
Unibet

Lorenzi 1,95 2j⛔⛔

No ja proszę, dawno zaden kurs mnie tak nie zdziwił. Pablo faworytem meczu z Włochem? Czemu? Bo wygrał w zeszłym tygodniu challanger, meczył się z się w dwóch ostatnich meczach z średniakami, nic wielkiego nie wrózy. Fajnie, ze wraca do formy, jego miejsce w okolicach pierwszej setki, ale właśnie wraca, jeszcze mu daleko aby ogrywac takich zawodników jak Lorenzi.

Włoch jak dla mnie zdecydowany faworyt tego turnieju, dawno nie grywał w challangerach, widocznie ja koniec sezonu chce trochę pograc. To zawodnik ,który nie lubi długich przerw, może grać przez 12 miesiecy w roku

Szykuje się świetne spotkanie, jak Cuevas zagra na maxa bo inaczej Lorenzi może spokojnie zdominować swojego rywala, jak dla mnie to On oczywiście poziom ATP, i takich rywali jak mu się tylko chce to ogrywa bez trudnu, ale wiadomo to tenis, końcówka sezonu... Ale po takim kursie trzeba grać

Pazdziernik

✅ 18
⛔ 16
Bilans 0 j

Pierwszy miesiąc na zero, drugi niestety też. Dobra końcowka, i jest OK. No ale tak być nie może, mam zamiar reprezentowac zupełnie inny poziom. Cel około 20j na plusie, zdecydowanie mniej betów, max 20. No ale zobaczymy jak to w praniu wyjdzie. Widac po popularności tematu i reputacji, że nie gracie za bardzo moich typów, pewnie o dobrze, ale mam nadzieje, że z każdym miesiąc będzie tego żałować ???? A w 2014 roku to już celuje zdecydowanie w najlepszy temat na forum.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom