W sumie zaglądnąłem tu przypadkiem i nie żebym chciał zniechęcać ale granie Liga Pro, Setka Cup itp to mniej więcej to samo jakbyśmy grali w ruletkę jeśli chodzi o prawdopodobieństwo zdarzeń. Śledziłem ten sport również jakiś czas, po poziomie jaki jest tam prezentowany można spodziewać się dosłownie wszytskiego i jakakolwiek analiza tych spotkań wydaje mi się bezsensowna z racji tego, że chłopaki amatorzy przy tych stołach potrafią przekręcić każdy wynik w każdą stronę. W lidze Pro na oficjalnej stronie to wyciągnąłbym setki jak nie tysiące spotkań gdzie działy się rzeczy mówiąc grzecznie nienormalne. A nawet ostatnio ja w luźnym kuponie miałem zdarzenie z tamtej ligi. Link do "patomeczu"
https://tt.sport-liga.pro/games/88457. Zdarzenie weszło na moją korzyść. Po analizie przebiegu dojdziecie sami do wniosków. I tak jak ten wygląda tam większość meczów. Nie ma co ukrywać, że jest to rynek na którym można łatwo ustawiać mecze. Chłopaki grają po kilkanaście-dziesiąt meczów w miesiącu, często po ładnych parę razy między sobą i tam nie ma kto i jak udowodnić dlaczego akurat dziś przegrał ten albo dlaczego ktoś przegrał mecz jak wygrywał 2-0 i prowadził 10-6 , 9-3 , 10-8 w każdym kolejnym secie.
Osobiście też przyznam, że nie wiem o co Ci zawodnicy grają. Domyślam się, że pewnie o jakieś małe nagrody turniejowe w wysokości paru złotych za wygranie całego turnieju. Oczywiście turnieje odbywają się w przedziałach rankingowych i w tych wyższych faktycznie ta gra jeszcze nawet jakoś wygląda, ale w tych niższych to zwykłe klepanie jak u kolegi w garażu na ogrodzie i pierwszy lepszy chłopak z wiejskiej świetlicy by tam namieszał. Dodam jeszcze, że często gęsto tam występują zawodnicy po 50 czy 60 roku życia, którzy mają problem, ze wstaniem z łóżka niekiedy, a gdzie gra w ping-ponga
Oczywiście szanuję wszystkie wpisy i życzę dobrej zabawy, ale też przestrzegam zaglądających tu przed zbyt nadmierną podpałką bo kursy w tym sporcie wyglądają zachęcająco, ale loteryjność jest bardzo duża.