>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

TENIS/PIŁKA NOŻNA

pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
BASTAD:
????
44. Montanes - Lajovic 2 2.25 #Expekt ✅
45. Riba-Madrid - Sousa 1 2.30 #Expekt anulowano (krecz)
Riba rozegrał ledwo gema i nie mógł ruszać głową za bardzo, coś w okolicach szyi &quot;strzeliło&quot;, medical i krecz. Natomiast Lajovic po fajnym kursie planowo, choć Montanes obudził się w drugim secie, a w trzecim rozpoczął nawet od przełamania, ale tym samym odpłacił się Serb (no może Hiszpan własnymi błędami), tie-break i lepiej wytrzymał zdecydowanie Lajovic.

Otrzymane punkty reputacji: +2
pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
BASTAD + STUTTGART:
????
46. Gojowczyk - D. Gimeno-Traver 2 1.65 #Expekt
47. Andujar - Hanescu 2 2.20 #Expekt
Jutro pewnie coś jeszcze wymyślę, na dzisiaj to tyle. Niemiec chyba kurs ze względu na to, że gra u siebie, bo inaczej tego nie potrafię sobie wytłumaczyć kiedy gra z solidnym &quot;ziemniakiem&quot; z Hiszpanii. Hanescu tutaj cóż, liczę bardzo na dobry serwis, moc uderzeń, na ziemi grać lubi.

pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
NEWPORT:
????
50. Kuznetsov - Sock 2-0 3.90 #Expekt
Warto spróbować myślę, Kuznetsov na pewno na większej świeżości. Sock czy na trzeźwo i na biało po finale debla, nie dane mi to wiedzieć ale styrany jest na pewno.

pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
NEWPORT:
????
50. Kuznetsov - Sock 2-0 3.90 #Expekt ⛔
Warto spróbować myślę, Kuznetsov na pewno na większej świeżości. Sock czy na trzeźwo i na biało po finale debla, nie dane mi to wiedzieć ale styrany jest na pewno.
Za to na Rama warto chyba dzisiaj pograć.

pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
GASTEIN:

????
54. Min - Petkovic; Min +1,5 seta 2.27
55. Rogers - Errani: Rogers +1,5 seta 2.49
Ostatnie typy na win nie szły tak jak trzeba, więc tak jak zapowiadałem dzisiaj skupie się na handi. Na cel obrałem sobie SF w Gastein. Mamy w nich dwie Amerykanki, które mogą trochę namieszać wygrywając swoje półfinały. Dwa bardzo wysokie kursy na ich zwycięstwa. Spotkanie QF Petkovic i wynik 2-0 może dawać nieco zamazany obraz tego meczu. Owszem wygrany w dwóch setach, za to z masą przełamań po jednej i drugiej stronie, u Voegele nie działała tak jak powinna głowa - skończyło się więc jak dobrze wiemy. Min grająca solidnie w tym turnieju może wykorzystać przestoje w grze Niemki, a już na pewno dzięki temu urwać seta.
W drugim spotkaniu faworyzowanej Errani z Rogers - Amerykanką z kwalifikacji, również upatruję duże value. Młodsza Amerykanka ma na swoim rozkładzie m. in. Giorgi i Suarez-Navarro (drugi set do 0 ;o). Jest mocniejsza fizycznie od Włoszki, widać że nawierzchnia jej jak najbardziej odpowiada i dzięki odpowiedniej koncentracji to spotkanie może spokojnie wygrać.

pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
Nie wiem czy oglądacie spotkanie Min - Petkovic, ale Amerykanka miała ją na 5-1 swoje podanie i mamy teraz 5-4 i podanie Niemki, żenada.

pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
54. Min - Petkovic; Min +1,5 seta 2.27 ✅ 1 set: 6:4
Jakie nerwy zapewniła Min, szkoda gadać pisałem post wyżej. Podobne spotkanie jak Petkovic w QF 3 przełamanie po stronie amerykanki, 2 po stronie Niemki ładna suma jak na 1 set. Ważne, że wpadło

pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
55. Rogers - Errani: Rogers +1,5 seta 2.49 ✅
W końcu konkretny dzień, dwa fajne kursy. Chociaż Rogers może podzielić los Min - mniejsza o to założenia spełnione. Jutro finały raczej odpuszczę, od poniedziałku znowu.

pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
GASTEIN:
????

56. Petkovic - Rogers 2 4.63 #Pinnacle
Po wygranej Rogers z Errani stwierdziłem, że jednak zagram finał w stronę Amerykanki. Nie martwi mnie tutaj liczba rozegranych meczy przez nią na tym turnieju, widzę raczej motywację w postaci wskoczenia do pierwszej setki rankingu, spory przeskok dla tej młodej zawodniczki. Jasne faworytką jest Petkovic, w zestawieniu tych dwóch zawodniczek na turnieju dla mnie lepiej wypada Rogers. Gra siłowo, potrafi mocno uderzyć na końcową linie. Zdarza jej się pomylić niejednokrotnie, ale częstsze błędy zdarzają się Niemce, która jest jak najbardziej do ogrania. Taki kurs - biorę.

Do góry Bottom