>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

TENIS/PIŁKA NOŻNA

pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
????
29. Kyrgios - Nadal 1 14.88 #Pinnacle ✅
Cóż, po takim kursie trzeba próbować. Każdy widzi dyspozycję Rafy na Wimbledonie i to jak naprawdę męczy te spotkania. Kyrgios wyszedł z opresji po pierwszym secie z Czechem świetnie, a później już szalał i pokazując swoje możliwości.
Taki kurs codziennie nie wchodzi, Kangur ma niesamowite możliwości jeżeli chodzi o ciągły progress byleby tylko głowa działała. Teraz Raonic, bardziej otrzaskany w &quot;wielkim tenisie&quot;, ale uważam, że też do ogrania. To byłoby coś i gigantyczny skok w stronę Wielkiej kariery.

pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
????
36. Djokovic - Cilic +2,5 seta 1.95
Kiepski, żeby nie powiedzieć tragiczny bilans ma Chorwat z Serbem bo aż 9-0 w plecy. Nie zmienia to faktu, że wstrzelił się z dobrą grą w tegorocznym Wimbledonie i seta ugra tu raczej na pewno, bez tie-breaku też się nie obejdzie. Co więcej jutro środa i mamy męskie QF, w których każdy faworyt tak naprawdę może polec. Świetny Wimbledon i delikatna wymiana generacji, oby tak dalej.

pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
????
36. Djokovic - Cilic +2,5 seta 1.95 ✅
Kiepski, żeby nie powiedzieć tragiczny bilans ma Chorwat z Serbem bo aż 9-0 w plecy. Nie zmienia to faktu, że wstrzelił się z dobrą grą w tegorocznym Wimbledonie i seta ugra tu raczej na pewno, bez tie-breaku też się nie obejdzie. Co więcej jutro środa i mamy męskie QF, w których każdy faworyt tak naprawdę może polec. Świetny Wimbledon i delikatna wymiana generacji, oby tak dalej.
Cilic zdecydowanie obudził się w drugim secie, jasne może nie wygra tego spotkania ale handi pokryte i dzień na plus jak najbardziej.
PS. Kurs był z #Pinnacle, zapomniałem dopisać. Generalnie gram u dwóch: Expekt i Pinnacle.
#Expekt zakłady 1,2, DW + live, a #Pinnacle właśnie ze względu na ofertę handicapów.

pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
????
39. Kvitova - Safarova +1,5 seta 1,83 #Pinnacle
Świetny kurs mamy. Wg. buków zdecydowaną faworytką Petra, ja widzę tutaj szanse 50-50. Nie będzie to łatwy pojedynek ani dla jednej, ani dla drugiej obydwie rozpędzone + Safarova duużym zaskoczeniem tegorocznego Wimbledonu. Seta urwie na pewno, o ile tego nie wygra, a kurs naprawdę warty grania.

pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
????
39. Kvitova - Safarova +1,5 seta 1,83 #Pinnacle ⛔
Świetny kurs mamy. Wg. buków zdecydowaną faworytką Petra, ja widzę tutaj szanse 50-50. Nie będzie to łatwy pojedynek ani dla jednej, ani dla drugiej obydwie rozpędzone + Safarova duużym zaskoczeniem tegorocznego Wimbledonu. Seta urwie na pewno, o ile tego nie wygra, a kurs naprawdę warty grania.
Zawiodła totalnie, chyba głowa. Bo formę naprawdę miała, ale czy przestraszyła się rywalki, z którą jeszcze nie wygrała - tego nie wiem. Tak czy inaczej Kvitova nic wielkiego dla mnie w tym meczu nie pokazała, była konsekwentna owszem, ale popełniała też błędy, a przede wszystkim wykorzystywała błędy Safarovej. Zresztą błędy Safarovej często własne, niewymuszone. W finale tylko zaciskami kciuki i mocno liczę na Bouchard, Kanadyjka na pewno postawi twardsze warunki i będzie to w stanie wygrać.

pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
????
41. Djokovic - Dimitrov 2 4.00 #Expekt
Na pewno pogram tutaj też handi. Jednak przede wszystkim wierzę w Bułgara bo naprawdę pokazał w spotkaniu z Murrayem kawał dobrego tenisa. Lubi tą nawierzchnię, jest w formie. Skoro Cilic pogubiony w spotkaniu ćwierćfinałowym urwał Novakowi 2 sety, to dla mnie Dimitrov zrobi to bez żadnego problemu, a myślę że po prostu wygra to spotkanie. Novak potrafi się zdekoncentrować zepsuć, nie jest w super dyspozycji. Oczywiście można było mieć te same zarzuty do Bułgara w przeszłości, jednak widać że jest zdeterminowany na swoje pierwsze wielkoszlemowe zwycięstwo. W wypowiedziach można było dostrzec tą pewność siebie i brak choćby grama strachu przed SF. Po takim kursie spróbuję jak najbardziej.
????
42. Federer - Raonic +2,5 seta 1.40 #Pinnacle
Bez obaw co do tego typu. Gość serwuje fenomenalnie, nie wierzę że nie ugra tutaj choćby seta (a życzyłbym sobie żeby wygrał, to byłby całkiem świeży finał Wimbledonu).

pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
????
41. Djokovic - Dimitrov 2 4.00 #Expekt ⛔
Na pewno pogram tutaj też handi. Jednak przede wszystkim wierzę w Bułgara bo naprawdę pokazał w spotkaniu z Murrayem kawał dobrego tenisa. Lubi tą nawierzchnię, jest w formie. Skoro Cilic pogubiony w spotkaniu ćwierćfinałowym urwał Novakowi 2 sety, to dla mnie Dimitrov zrobi to bez żadnego problemu, a myślę że po prostu wygra to spotkanie. Novak potrafi się zdekoncentrować zepsuć, nie jest w super dyspozycji. Oczywiście można było mieć te same zarzuty do Bułgara w przeszłości, jednak widać że jest zdeterminowany na swoje pierwsze wielkoszlemowe zwycięstwo. W wypowiedziach można było dostrzec tą pewność siebie i brak choćby grama strachu przed SF. Po takim kursie spróbuję jak najbardziej.
????
42. Federer - Raonic +2,5 seta 1.40 #Pinnacle ⛔
Bez obaw co do tego typu. Gość serwuje fenomenalnie, nie wierzę że nie ugra tutaj choćby seta (a życzyłbym sobie żeby wygrał, to byłby całkiem świeży finał Wimbledonu).
Kapelusz okazał się za duży dla obydwu młodocianych. Za chwilę ostatni kupon z Wimbledonu i trzeba szykować się na kolejny Newport, Stuttgart itp. itd.
Tak w ogóle to #Expekt ma przed US Open wprowadza w końcu handicapy setowe, także fajna sprawa.

pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
????
43. Djokovic - Federer 2 2.3

Cóż ten tytuł mu się należy, wczoraj brylował w meczu z Raonicem, grał bardzo pewnie. Novakowi zawsze gra się ciężko z Federerem, a ćwierćfinał i półfinał w jego wykonaniu nie były dla mnie przekonującymi zwycięstwami. Jutro wygrywa Roger.

pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
????
43. Djokovic - Federer 2 2.3 ⛔

Cóż ten tytuł mu się należy, wczoraj brylował w meczu z Raonicem, grał bardzo pewnie. Novakowi zawsze gra się ciężko z Federerem, a ćwierćfinał i półfinał w jego wykonaniu nie były dla mnie przekonującymi zwycięstwami. Jutro wygrywa Roger.
świetny mecz co tu dużo mówić, zaraz podsumowanie Wimbledonu.

pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
Podsumowanie II tygodnia Wimbledonu:

Typów: 15
Trafionych: 7
Skuteczność: 46,66 %
Cały Wimbledon:

Typów: 35
Trafionych: 17
Skuteczność: 48,57 %

Do góry Bottom