>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

TENIS/PIŁKA NOŻNA

pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
GSTAAD:
????
87. Junaid/Mertinak 2.05 #Pinnacle
Pierwszy debel od niepamiętnych czasów.W spotkaniu Monaco - Andajur zapowiada się 3-setówka i głównie tym kieruje się przy tym typie. Będą &quot;wypłukani&quot; po spotkaniu więc wątpię, że będą mieli odpowiednią motywację i siłę wygrać debla.

pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
UMAG:
????
88. Cuevas 2.8 #Pinnacle
Masówka na Robredo na dobre się nie zaczęła, ale lada moment na pewno ruszy i to dosyć mocno. Fakt więcej spotkań w nogach ma Cuevas, ale kręci naprawdę w ostatnich tygodniach życiówkę. Szanse dla mnie 50-50, tyle że kompletnie nie interesuje mnie kurs 1.5 na Robredo.

pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
GSTAAD:
????
87. Junaid/Mertinak 2.05 #Pinnacle ✅
Pierwszy debel od niepamiętnych czasów.W spotkaniu Monaco - Andajur zapowiada się 3-setówka i głównie tym kieruje się przy tym typie. Będą &quot;wypłukani&quot; po spotkaniu więc wątpię, że będą mieli odpowiednią motywację i siłę wygrać debla.
Planowo w dwóch setach.

pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
UMAG:
????
88. Cuevas 2.8 #Pinnacle ✅
Masówka na Robredo na dobre się nie zaczęła, ale lada moment na pewno ruszy i to dosyć mocno. Fakt więcej spotkań w nogach ma Cuevas, ale kręci naprawdę w ostatnich tygodniach życiówkę. Szanse dla mnie 50-50, tyle że kompletnie nie interesuje mnie kurs 1.5 na Robredo.
Dwóch wygranych turniejów pod rząd przez Urusa za nic na świecie bym się nie spodziewał, a tu proszę - takie rzeczy.

pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
STANFORD:
????
90. Tomjanovic +1,5 seta 2.16 #Pinnacle
91. Tomljanovic 4.1 #Pinnacle
Kursy wystawione nie z tej ziemi, więc trzeba spróbować jak najbardziej. Sugerują się buki pewnie kreczem w Ajli w Gastein, z tego jednak co się zorientowałem były to zawroty głowy, a jej obóz zapewnił, że już jest wszystko ok i na Stanford będzie gotowa. Pobocznym tematem jest jakaś aferka z jej obywatelstwem, jednocześnie Chorwatka i Australijka - sam nie wnikałem dokładnie więc nie wiem o co chodzi. Stawianie po kursie 1.27 na Petkovic nie ma żadnego sensu według mnie. Obydwie dobre warunki fizyczne, z tymże Petkovic tym wygranym turniejem na ziemi kompletnie nie przekonała mnie swoją grą. Ajla może odpalić i Petkovic jest idealną rywalkę do zrobienia tego.

Otrzymane punkty reputacji: +3
pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
KITZBUHEL:
????
92. Monaco -1,5 seta 2.02 #Pinnacle
Czekam na kurs Pinnacle i edytuję post (wprowadzę kurs), tylko dlatego że po prostu nie będę miał w dniu jutrzejszym dużej mobilności. Monaco się przebudził, tym bardziej że to chyba jego jedna z ostatnich, o ile nie ostatnia szansa ugrania czegoś na ziemi. Pewny tenis, dobry finał mimo wszystko z Andujarem, Golubev nie przesadzajmy - nie jest żadną marką.

pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
STANFORD:

????

90. Tomjanovic +1,5 seta 2.16 #Pinnacle ⛔

91. Tomljanovic 4.1 #Pinnacle ⛔

Kursy wystawione nie z tej ziemi, więc trzeba spróbować jak najbardziej. Sugerują się buki pewnie kreczem w Ajli w Gastein, z tego jednak co się zorientowałem były to zawroty głowy, a jej obóz zapewnił, że już jest wszystko ok i na Stanford będzie gotowa. Pobocznym tematem jest jakaś aferka z jej obywatelstwem, jednocześnie Chorwatka i Australijka - sam nie wnikałem dokładnie więc nie wiem o co chodzi. Stawianie po kursie 1.27 na Petkovic nie ma żadnego sensu według mnie. Obydwie dobre warunki fizyczne, z tymże Petkovic tym wygranym turniejem na ziemi kompletnie nie przekonała mnie swoją grą. Ajla może odpalić i Petkovic jest idealną rywalkę do zrobienia tego.
Nie oglądałem spotkania 4 rano to jednak trochę za wcześnie coś musi być jednak z Alja ale czy to zdrowie czy atmosfera afery o obywatelstwo sam nie wiem. Wiem tylko, że ilość hejtu ze strony Chorwatów jest ogromna - naród porywczy nie ma się co dziwić.

pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
KITZBUHEL:
????
92. Monaco -1,5 seta 2.02 #Pinnacle ⛔
Czekam na kurs Pinnacle i edytuję post (wprowadzę kurs), tylko dlatego że po prostu nie będę miał w dniu jutrzejszym dużej mobilności. Monaco się przebudził, tym bardziej że to chyba jego jedna z ostatnich, o ile nie ostatnia szansa ugrania czegoś na ziemi. Pewny tenis, dobry finał mimo wszystko z Andujarem, Golubev nie przesadzajmy - nie jest żadną marką.
Mecz kryminał.
PS. Ładnie KTOŚ zarobił na kursie przy 6-0 w pierwszym secie ;)

pzwnw 17

pzwnw

Użytkownik
Kiepski tydzień jeżeli chodzi o typowanie + brak czasu nie pozwala mi się za bardzo skupić w tym tygodniu na bukmacherce.
Sporo się dzieje, sporo dużych kursów wygrywa. Dzisiaj tylko przejrzał ofertę sporo wysokich kursów, które mają dzisiaj szansę powodzenia. W ATP na pewno zaskakuje Jaziri, ma dzisiaj typowego serwismana po drugiej stronie kortu lecz w nienajwyższej znowu dyspozycji. Ciekawi mnie również spotkanie Estrelli z Giraldo, dużo różnica wiekowa ale starszy tenisista z Ameryki może mieć tutaj turniej życia, gra bardzo pewnie.
WTA, tutaj cóż można popróbować przeciwko Kerber i można się przy takim ogromnym kursie zagrać jakieś handi na Zhao. Tylko luźne spostrzeżenia w tym tygodniu nic więcej.

Do góry Bottom