Dokładam 0-2 na Watson 5.10 #Expekt????
19. Kerber - Watson 2 3.50
Tenis Niemki to jest jedna wielka nerwówka, potrafi z łatwością przełamać i jeszcze z większą łatwością przychodzi jej przegrać swój serwis. Watson wyglądała bardzo dobrze na tle Tomljanovic, więc taki kurs przy meczu z Kerber można złapać.
Zacięty mecz, Chinka pod formą ewidentnie.Watson liczę jako typ 23.
????
24. Na Li - Zahlavova-Strycova +1,5 seta 2.92 #Pinnacle![]()
Przy przeciętnej wg mnie dyspozycji Chinki, a dobrze wyglądającej w Londynie Zahlavovej-Strycovej taki kurs biorę ciemno.
Śmieszny ten mecz w wykonaniu Davis, ale cóż jutro też jest dzień, a dzięki Baśce dzisiaj nawet spoko to wszystko wygląda. Później podam jakieś typy lub typ na jutro.????
25. Peng - Davis 2 1.68 #Expekt![]()
poszło Kubot co prawda nie wpadł ale dzień na plusDokładam z rana nie będzie czasu:
????
27. Petkovic - Bouchard 2 1.40 #Expekt
28. Kyrgios - Vesely 1 1.80 #Expekt
Bouchard gram na przełamanie jej serii z Petkovic i aktualnie dla mnie lepszej dyspozycji Kanadyjki. Co prawda mecz z Hantuchovą trochę męczyła, ale już następny spokojnie. Petkovic wymęczyła zwycięstwo z Begu, której zdecydowanie trawka nie leży.
Mamy 19 latka z Australii i ledwie 2 lata starszego Czecha. Kangur zrobił z Ryśkiem świetne show, super zwycięstwo. Vesely wygląda też w porządku, chociaż umówmy się to również nie do końca jego nawierzchnia, raczej mączka. Australiczyk na fantazji może tutaj spokojnie wygrać.
Były tie-breaki były, szanse na jutro jest sporo do pogrania. Typy już dzisiaj.I wystawili kurs, na który czekałem:
????
26. Raonic - Kubot +2,5 seta 1.96 #Pinnacle![]()
Czeszka dalej jak burza.30. Wozniacki - Zahlavova-Strycova +1,5 seta 2.03 #Pinnacle![]()
Bardzo mnie cieszą te kursy na Czeszkę. Gra na Wimbledonie dobry tenis, a bukmacherzy jak szaleli z kursami, tak szaleją. Co więcej upatruję tutaj jej kolejny skalp w turnieju. Z niezłą formą trafiła Dunka na ten turniej, ale po stronie Zahlavovej-Strycovej widzę większe możliwości jeżeli chodzi o tenis na trawie, pod warunkiem że zachowa odpowiednią koncentrację i utrzyma serwis, plus akcje s&v które potrafi jak najbardziej.
Kompletnie bez walki, Safarova za to szok w jakiej formie jest.????
31. Safarova - Smitkova +1,5 seta 2.61 #Pinnacle
Ha, Safarova wygrała z beznadziejnie grającą Cibulkovą i mamy już meeega faworytkę kolejnego spotkania - jasne. Smitkova z Jovanovic świetny bój, również tak jak Safarova potrafi pograć mocno z głębi kortu, nie widzę przeciwwskazań ku temu, żeby wygrała ten mecz, a już na pewno żeby wygrała chociaż seta. Taki kurs - piękna sprawa !
Radwańska tenisistką przez T, z takim podejściem NIGDY nie zostanie.????
31. Safarova - Smitkova +1,5 seta 2.61 #Pinnacle
Ha, Safarova wygrała z beznadziejnie grającą Cibulkovą i mamy już meeega faworytkę kolejnego spotkania - jasne. Smitkova z Jovanovic świetny bój, również tak jak Safarova potrafi pograć mocno z głębi kortu, nie widzę przeciwwskazań ku temu, żeby wygrała ten mecz, a już na pewno żeby wygrała chociaż seta. Taki kurs - piękna sprawa !