No niestety chłopaki z Lublina nie pokazali klasy ... ale to było do przewidzenia sam stawiałem handi na +1 na Slask. Chociaż szkoda po tej pierwszej bramce były jakieś nadzieje. 10-1 a to niby mecz przyjazni był ????
Arka - Polonia
typ: Arka
kurs: 1.75,
expekt
Podoba mi się typ na Arkę - Polonia nie gra zbyt dobrze na wyjeździe. Jak narazie ugrała 6 punktów... bilans 8-7. Jedyna drużyna z którą Polonia wygrała na wyjeździe to Pelikan Łowicz! Sam byłem na meczu w którym Motor skosił Polonię 2-0. Wysoka pozycja Polonii to zasługa gry na własnym boisku na którym przegrała tylko z Podbeskidziem. W Warszawie zdobyli 22pkt co jest najlepszym wynikiem jeśli chodzi o II lige. Ostatni mecz z jakąś mocną drużyną - Śląsk Wrocław na wyjeździe skończyła się przegraną 2-0. Arka aktualnie ma punktów 29 ugranych - powinna zajmować 2gie miejsce w tabeli ???? gdyby nie "smarowanie" w przeszłości
Ostatnio Arka przeżywa zadyszkę ale uważam ze to tymczasowe. Pamiętajmy że w Gdyni mocna Wisła została rozgromiona 4-1. Dla ryzykantów polecam Handi +1 na Arkę po kursie 3.5 co sam chyba zagram za małą stawkę.