>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat zbiorczy: II Liga polska

Status
Zamknięty.
krisw3 0

krisw3

Użytkownik
No z tego co widzialem to kibice elegancko kibicowali.Palenia troche było, ale to derby :p na Łódzkich sam miałem koszulke ełksy i tez poszla z dymem ;p
Szkoda tylko, ze mecz taki nudny i kuponik nie wszedl ;p no ale trza zyc dalej ;d

harv 0

harv

Użytkownik
Mecz faktycznie nudny. Jedynie mam zastrzeżenia co do ostatniej interwencji sędziego. W/g mnie powinien być karny, oglądałem powtórkę i ewidentnie Lechista ciągnięty był za koszulkę. Sędzia chyba nie wiedział co zrobić i stąd spalony, chociaż nie wiadomo skąd i kiedy. Zresztą gdyby faktycznie był spalony, to sędzia wychwyciłby go podczas biegu, a nie kiedy dwóch zawodników leży w polu karnym. Dziwny mecz, nudny jak na derby a remis pewnie zadowolił i gospodarzy i gości....

sutek 79

sutek

Forum VIP
Śląsk Wrocław - Motor Lublin
1 do przerwy
1,70
Expekt

Jutro na ulicy Oporowskiej we Wrocławiu odbedzie sie mecz o mistrzostwo II ligi pomiedzy wrocławskim Ślaskiem a Motorem Lublin.Faworytem tego spotkania są piłakrze gospodarzy którzy w tym sezonie na własnym boisku w tym sezonie nie doznali porażki,Motor zaś na wyjazdach gra średnio bo ma bilans 2-1-3.Ślask na własnym stadionie jest bardzo mocny,zas Motor gra bardzo przeciętnie by nie powiedziec słabo_Osobiscie widziałem jeden mecz Motoru kiedy grali w Lowiczu z Pelikanem co prawda mecz ten wygrali 2:1 ale grali słabo ogólnie mecz stał na bardzo słabym poziomie.W ekipie Motoru za ten mecz mogłbym pochwalić tylko Koczona(strzlił wówczas 2 bramki i jest najskutecznijeszy strzelcem gości) i ciemnoskórego Ocholeche reszta zawdoników nie rzucała się zbytnio w oczy.Ślask zas walczy o OE i takie mecze jak ten jutrzejszy musi poprostu wygrywać bo jesli w takich meczach bede tracic punkty to mogą zapomnieć o wyższej klasie rozgrywkowej.Do tej pory oba zespoły mierzyły się ze sobą 24 razy,14 razy lepsi okazali sie pilakrze z Wroclawia szesc razy notowano podział punktów i 4 razy wygrywali goście.Moim zdaniem kazdy inny wynik niż zwyciestwo gospodarzy bedzie dużym zaskoczenie,Ślask chyba jednak nie zagra az tak słabo,bedzie kontrolował grę i wszystko powinno byc ok,typuje prowadzenie Ślaska po 45 minutach...

krisw3 0

krisw3

Użytkownik
ahahaha no ładnie naprawdę ładnie ???? chyba nikt nie przypuszczał, że ich aż tak rozgromią ???? 10 : 1 ! ja wale ale róznica poziomu :p

sutek 79

sutek

Forum VIP
Motor proawdził w dodatku 0:1.Wynik poprostu kabaret piłkarze Motoru powinni &quot;zjeść się&quot; ze wstydu taka porażka naprawdę WSTYD.A Ślask pokazał że jest dobry w ofensywnie nawet bardzo dobry.Poprostu strzał w &quot;dziesiątke&quot; ????

nazghul 0

nazghul

Użytkownik
No niestety chłopaki z Lublina nie pokazali klasy ... ale to było do przewidzenia sam stawiałem handi na +1 na Slask. Chociaż szkoda po tej pierwszej bramce były jakieś nadzieje. 10-1 a to niby mecz przyjazni był ????
Arka - Polonia:spokodfhgfh:
typ: Arka
kurs: 1.75,
expekt

Podoba mi się typ na Arkę - Polonia nie gra zbyt dobrze na wyjeździe. Jak narazie ugrała 6 punktów... bilans 8-7. Jedyna drużyna z którą Polonia wygrała na wyjeździe to Pelikan Łowicz! Sam byłem na meczu w którym Motor skosił Polonię 2-0. Wysoka pozycja Polonii to zasługa gry na własnym boisku na którym przegrała tylko z Podbeskidziem. W Warszawie zdobyli 22pkt co jest najlepszym wynikiem jeśli chodzi o II lige. Ostatni mecz z jakąś mocną drużyną - Śląsk Wrocław na wyjeździe skończyła się przegraną 2-0. Arka aktualnie ma punktów 29 ugranych - powinna zajmować 2gie miejsce w tabeli ???? gdyby nie &quot;smarowanie&quot; w przeszłości :p Ostatnio Arka przeżywa zadyszkę ale uważam ze to tymczasowe. Pamiętajmy że w Gdyni mocna Wisła została rozgromiona 4-1. Dla ryzykantów polecam ???? :spokodfhgfh:Handi +1 na Arkę po kursie 3.5:spokodfhgfh: ???? co sam chyba zagram za małą stawkę.
i duzo kasy do przodu ???? w koncu zagralem na 1 zeby jakby cos sie zwrocila stawka postawiona na handi ????
a dla ponizszych - zle czuliscie :p

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
No niestety chłopaki z Lublina nie pokazali klasy ... ale to było do przewidzenia sam stawiałem handi na +1 na Slask. Chociaż szkoda po tej pierwszej bramce były jakieś nadzieje. 10-1 a to niby mecz przyjazni był ????
Arka - Polonia
typ: Arka
kurs: 1.75,
expekt
Podoba mi się typ na Arkę - Polonia nie gra zbyt dobrze na wyjeździe. Jak narazie ugrała 6 punktów... bilans 8-7. Jedyna drużyna z którą Polonia wygrała na wyjeździe to Pelikan Łowicz! Sam byłem na meczu w którym Motor skosił Polonię 2-0. Wysoka pozycja Polonii to zasługa gry na własnym boisku na którym przegrała tylko z Podbeskidziem. W Warszawie zdobyli 22pkt co jest najlepszym wynikiem jeśli chodzi o II lige. Ostatni mecz z jakąś mocną drużyną - Śląsk Wrocław na wyjeździe skończyła się przegraną 2-0. Arka aktualnie ma punktów 29 ugranych - powinna zajmować 2gie miejsce w tabeli ???? gdyby nie &quot;smarowanie&quot; w przeszłości :p Ostatnio Arka przeżywa zadyszkę ale uważam ze to tymczasowe. Pamiętajmy że w Gdyni mocna Wisła została rozgromiona 4-1. Dla ryzykantów polecam Handi +1 na Arkę po kursie 3.5 co sam chyba zagram za małą stawkę.
Czuje w kościach remis ;)

sutek 79

sutek

Forum VIP
Komplet wyników 15 kolejki II Ligi

Pelikan Łowicz 4-2 ŁKS Łomża
Kmita Zabierzów 1-1 Podbeskidzie Bielsko-Biała
GKS Katowice 1-0 Warta Poznań
Znicz Pruszków 1-2 Lechia Gdańsk
Śląsk Wrocław 10-1 Motor Lublin
Stal Stalowa Wola 1-0 Odra Opole
Arka Gdynia 2-0 Polonia Warszawa
Tur Turek 2-0 GKS Jastrzębie (Jastrzębie Zdrój)
Piast Gliwice 1-1 Wisła Płock

R 0

robi11

Użytkownik
lechia gdansk- slask wroclaw x2

mecz przyjaznie jednak sadze ze tytaj faworytami tego spotkania sa pilkarze ze slaska sa na fali co potwierdza ostanie mecz 10-1 !!! moim zdaniem remis ze wskazaniem na gosci xD

mile widziane opinie ????

C 0

chinol

Użytkownik
Ślask na wyjazdach gra przecietnie to ze wygali z Motorem 10:1 to swiaczy tylko i wylacznie o slabej klasie przeciwnika a każdy wie ze Motor nie jest potega w polskiej lidze jeszcze Motor konczyl mecz w 9. Przyznać trzeba ze wykorzystanie gry w przewadze było imponujące i chwała za ten wynik sie nim należy.W zespole Śląskim nie zagraja Andrzej Ignasiak,Grzegorz Wan oraz wczesniej juz kotuzjowani Vladimir Ćap i Janusz Gancarczyk napewno jest to jakies oslabienie w zespole ale spewnoscia to nie sa kluczowi zawodnicy . Co do Lechii gdańszczanie nie przegrali od 9 kolejek. Lechia jak wygra ze Ślaskiem bedzie liderem po 16 latach oczekwian gdanskich kibicow . Na trybunach bedzie mecz przyjazni ale na boisku gra bedzie o wysoką stawke i nikt nogi nie bedzie odstawial. Lechia przegrala ostatni mecz z Odra Opole 25 sierpnia i to byla ich pierwsza i ostatnia porazka u siebie w tym sezonie lecz po zmianie trenera Lechia spisuje sie znacznie lepiej wiec nie ma co patrzec na ta wpadke gdańszczan. Jak ktoś śledzi mecze Lechii to wie ze u siebie graja o niebo lepiej niż na wyjazdach.W Lechii nie zagra Adruszczak ale w ostatnim meczu Piotr Wisnieski dobrze zastopil kolge z druzyny strzelajac bramke i byl wyróżniającymsie zawodnikiem w tym meczu.Lechia ma ogromna szanse byc liderem po tym meczu wiec gdzie jej nie wykorzystać ja nie na swoim terenie. Myślę ze tu pewniejszy będzie typ 1x a nawet bym zaryzykował i postawił czystą 1 :-D

sutek 79

sutek

Forum VIP
W tamtym roku Ślask grał tragicznie na wyjazdach w tym sezonie gra całkiem dobrze w meczach wyjazdowych.Lechia to bardzo trudny rywal szczególnie jeśli mecze z ich udziałem odbywaja się w Gdańsku gdzie rzadko się wygrywa.Niewątpliwie spotkają się dwie bardzo dobre drużyny i przed nami emocjonujący mecz.Mi wydaje się że Lechia bedzie bardziej chciała wygrać,a Ślask przyjedzie nad Bałtyk po jakikoliwek punktów aby nie przegrać tak mi się wydaje wynik może być bardzo różny spore szanse na zwycięstwo mają obie drużyny chociaż ja tu typowałbym remis...

coelho 0

coelho

Użytkownik
Spotkanie: GKS Jastrzębie - Piast Gliwice
Typ: Over
Analiza:

W jutrzejszym meczu faworytem będą gliwiczanie, choć nikt w obozie Piasta nie ma wątpliwości, że będzie to bardzo ciężki mecz. Gospodarze będą za sobą mieli fanatyczną i żywiołowo dopingującą publiczność. Piotr Mandrysz nie może skorzystać tylko z usług Rafała Andraszka, choć zawodnik ten już coraz intensywniej trenuje. Do składu wraca Paweł Gamla. W ostatnich dwóch meczach podopieczni Piotra Mandrysza gubili punkty. Z remisu w Łomży się wprawdzie cieszono, ale z podziału punktu z Wisłą Płock już nie. Bez względu jakim wynikiem zakończy się piątkowe spotkanie to gliwiczanie pozostaną w ścisłej czołówce tabeli, bo większość spotkań z tej kolejki już została rozegrana 3-go października. Nie oznacza to jednak, że można sobie pozwolić na kolejną stratę punktową, bo w drugim meczu Lechia Gdańsk podejmuje Śląsk Wrocław i jeśli wygra Lechia, to przeskoczy Piasta w tabeli. Jeśli zwycięży Śląsk to powiększy swoją przewagę (oczywiście w przypadku porażki lub remisu Piasta). Piast ma również bardzo dobry bilans w konfrontacji z GKS Jastrzębie. Tylko raz bowiem w II lidze gliwiczanie musieli uznać wyższość Górników.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
GKS Katowice-Pelikan Łowicz /typ:1 kurs:1.50/
Dzisiaj Gieksa znajdująca się na dwunastej pozycji podejmuje ostatnią druzyne w tabeli która zdołała zdobyc zaledwie osiem punktów.GKS radzi sobie w miare i powinien utrzymac się w lidze jednak z takimi druzynami powinni zdobyc komplet punktów.Pelikan nie potrafi wywalczyc punktów na własnym terenie z takimi zespołami jak Warta czy Motor nie sądze ze na górnym śląsku zdołają urwac punkt tak zasłuzonemu klubowi

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
GKS Katowice-Pelikan Łowicz /typ:1 kurs:1.50/✅
Dzisiaj Gieksa znajdująca się na dwunastej pozycji podejmuje ostatnią druzyne w tabeli która zdołała zdobyc zaledwie osiem punktów.GKS radzi sobie w miare i powinien utrzymac się w lidze jednak z takimi druzynami powinni zdobyc komplet punktów.Pelikan nie potrafi wywalczyc punktów na własnym terenie z takimi zespołami jak Warta czy Motor nie sądze ze na górnym śląsku zdołają urwac punkt tak zasłuzonemu klubowi
Gieksa była zdecydowanie lepsza i kontrolowała przebieg gry z wyjątkiem koncówki gdzie gospodarze az nad to się rozluznili,ale trzy punkty zdobyte

sonia 0

sonia

Użytkownik
Komplet wyników 17 kolejki II Ligi
Kmita Zabierzów 0-0 ŁKS Łomża
GKS Katowice 2-1 Pelikan Łowicz
Znicz Pruszków 0-0 Podbeskidzie Bielsko-Biała
Śląsk Wrocław 1-1 Warta Poznań
Stal Stalowa Wola 2-2 Lechia Gdańsk
Arka Gdynia 2-0 Motor Lublin
Tur Turek 0-3 Odra Opole
Piast Gliwice 1-0 Polonia Warszawa
Wisła Płock 2-3 GKS Jastrzębie (Jastrzębie Zdrój)

sonia 0

sonia

Użytkownik
ŁKS Łomża – GKS Jastrzębie 2 2.50 ✅ 0-3
Zespół z Łomży już od dłuższego czasu ma spore problemy finansowe, co przekłada się na osiągane przezeń wyniki. Zaledwie punkt w starciach z outsiderami II ligi Kmitą Zabierzów i Pelikanem Łowicz, to wynik aż nadto mizerny. Jakby tego było mało w klubie jest sporo kontuzji w efekcie czego w dzisiejszym spotkaniu szkoleniowiec gospodarzy będzie miał do dyspozycji zaledwie 13 zawodników. Z kolei Jastrzębie ostatnio notuje całkiem dobre wyniki, czego ukoronowaniem była wyjazdowa wygrana w Płocku. Jak dla mnie na chwilę obecną beniaminek ze Śląska prezentuje się zdecydowanie lepiej i to on jest faworytem dzisiejszego spotkania.

majestic 0

majestic

Forum VIP
ŁKS Łomża – GKS Jastrzębie
zgadzam sie z typem sonia. druzyna ŁKS-u zostala w poprzedniej kolejce wykartkowana przez sedziego i z tego powodu zagrac nie beda mogli: Piotr Petasz, Paweł Jurgielewicz, Paweł Sędrowski, Tomasz Bzdęga i Damian Świerblewski. &quot;Nasza kadra jest tak waska, ze ledwo uda nam sie zmontowac jedenastke&#39;&#39; mowi trener Lewandowski ktory do dyspozycji ma zaledwie 13 pilkarzy w tym 3 bramkarzy i nie wykluczone ze jeden z nich bedzie mosial zagrac w polu... Jastrzebie prezentuje ostatnio sie coraz lepiej i mysle ze przy takich oslabieniach kadrowych gospodarzy sa duze szanse zeby druzyna ze slaska wywiozla z Łomzy 3pkt.
propozycja: Win Jastrzębia 2.50✅
wynik: 0-3

ciufass 0

ciufass

Użytkownik
Ładnie !! Po 45 minutach GKS JASTRZEBIE prowadzi jak na razie 2:0 po strzałach J. Wrzesniaka w 32 minucie i B. Wozniaka w 45 minucie. Przed nami drugie 45 minut, mam nadzieję że chłopaki jeszcze coś strzelą ???? ).

cl9vius 17

cl9vius

Użytkownik
VS

Piast Gliwice vs Odra Opole ⚽
Piast Gliwice
1.55
Gamebookers
Dziś o godzinie 17 piłkarze Piasta na stadionie przy ul. Okrzei zainaugurują runde rewanżową - a ich rywalem będzie Odra z Opola. Piast został wczoraj wyprzedzony na fotelu lidera przez Śląsk Wrocław, ale po dzisiejszym meczu wszystko powinno wrócić do normy. Wszak Piast jeszcze nie przegrał w tym sezonie u siebie 5-3-0, 17:8 w bramkach - ostatnią ofiarą były Czarne Koszule z Warszawy. Odrzanie na wyjazdach spisują się całkiem przyzwoicie 2-1-5, ale bilans bramkowy już niekorzystny 6:10. W drużynie Piasta napewno nie zagrają pauzujący za kartki Kaszowski i Nowak. Niepewne są występy Kompały i Gamli, ale jak to powidział Adaś, zagra choćby z jedną sprawną nogą. Do składu powracają Skrzycki i Filipowicz, natomiast duże szanse na występ ma sprowadzony z \G/ Andraszak (pamiętam ten gol against (L) w 10-kę :p). Bilans jest korzystniejszy dla Gliwiczan - 8 zwycięstw, 5 remisów i 6 porażek - 19:24 bramki dla Odry. Stawiam na skromne zwycięstwo Piasta (w końcu się studiuje w Gliwicach i jakiś sentyment jest), którzy zagrają przy swojej publiczności. A dziś może być ich więcej niż zazwyczaj - każdy kibic otrzyma darmowy bon do ciepłego posiłku, a każdy pełnoletni do darmowego browaru, ale będzie wydawany po zakończeniu meczu. Wysoka forma i widmo awansu do Ekstraklasy plus bony, będzie niezły doping.
✅ 2:0 (1&#39; Kędziora, 34&#39; Wróbel)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom