Pojecia nie masz co grasz i na czym polegaja zaklady to po co grasz ?Halejcio linia 32.5 na under 1.80 , Zając tez linia 32.5 a na poniżej 1.65 czyli wychodzi że Halejcio lepiej tańczy. A w bezpośrednim zakładzie kto lepszy Zając - Halejcio 1.40 2.50 , ktoś może to jakoś wytlumaczyć ? Na taśmie kilkudniowej kończy mi wlaśnie Zając z Halejcio 1 i Moro z Królikowskim 1. Jak to oceniacie?
Chodzi o to, że oprócz głosów jury są także głosy od telewidzów. Założmy masz 10 par, najlepsza nota u jury to 10 punktów, najgorsza 1. To samo z esami od widzów. Po zsumowaniu masz klasyfikację ogólną.Halejcio linia 32.5 na under 1.80 , Zając tez linia 32.5 a na poniżej 1.65 czyli wychodzi że Halejcio lepiej tańczy. A w bezpośrednim zakładzie kto lepszy Zając - Halejcio 1.40 2.50 , ktoś może to jakoś wytlumaczyć ? Na taśmie kilkudniowej kończy mi wlaśnie Zając z Halejcio 1 i Moro z Królikowskim 1. Jak to oceniacie?
Spojrz tylko na siebie. Grasz cos o czym nie masz pojecia? Po co ???? Potem ludzie sie dziwia ze sa przegrancami i trzeba chronic spoleczenstwo przed hazardem...jak nie potrafisz normalnie odpisać na zwykłe pytanie bez żadnej napinki to szczerze współczuje, wyjdź na powietrze bo komputer ci szkodzi.
Nawet ważniejsze, bo jak będzie tyle samo punktów, to głosy widzów przeważają. Zając i Halejcjo ostatnio tańczyły czaczę - jak się nie mylę - widac buki kminią że w klasyku Halejcio będzie lepsza, ale mi się wydae, że Anetka ogarnie i będzie jej dobrze szło. A w głosowaniu widzów powinna mieć mocne poparcie; mniejsze jedynie od tego Kwiatkowskiego, który ma armię 10-latek ???? zwaną Kwiatonators czy jakoś tak pffdzięki wielkie bukqueen za opinie , oczywiście wiedziałem że głosy o telewidzów są tak samo ważne jak opinia jurorów, tylko myślałem że Zając lepiej tańczy od Halejcio ale się widocznie myliłem
Z tego co się dowiedziałem to Moro zatańczy rumbę, a to mi na klasyk nie wygląda :/ mam nadzieję, że jednak Twoje info było dobre i nie zmyliłeś tymi klasykami ...Ja to rozumiem dlatego nie gram niczego all in ( nawet w sumie si nie da). Poprostu zlapalem value wg mnie. Watpie zeby dawali dychy krolikowskiemu wiec 9.9.5.5 to max jaki moze dostac i tez duzo zawyzony a i tak wejdzie. Biore pod iwage opinie tancerki ktora sama mowi ze to drewniak.
PS : KAZDA Z PAR ZATANCZY KLASYCZNY TANIEC czyli to jeszcze bardziej ulatwia typowanie bo mozna zasugerowac sie tymi parami ktore tanczyly ostatnio klasyk
tak mowili w zapowiedziZ tego co się dowiedziałem to Moro zatańczy rumbę, a to mi na klasyk nie wygląda :/ mam nadzieję, że jednak Twoje info było dobre i nie zmyliłeś tymi klasykami ...
główny dubelek gładziutkoMoro lepsza od krolikowskiego 1,60 + gruszka lepszy od siwiec 1,80 Ako 2,88 (2,53)
linie rowniez mimo ze z krolikowskim bylo niebezpiecznie...Krolikowski under 28,5 dobre bo partnerka nawet narzeka na niego no i zajac lansowana cos slabo wystrzelila i powyzej 32,5 nie powinna miec.
taśmak juz gorzej.. pavlivic wyskoczyla z dycha juz w 3 odcinku a rozenek jednak bez rewelacji i slaba szostak go przegonila 1 pkt...Moro-krolikowski 1.60 Gruszka-siwiec 1,80 Zajac-halejcio 1,55 Rozenek-szostak 1,55 10 od pavlovic albo tego nowego NIE 1,50 Ako 10,37