Będzie tutaj kilka dosyć suchych typów, bardziej poruszających sprawy stricte nie związane z tańcem, a nazwijmy to społeczne.
Czy Pavlovic lub Malitowski pokażą 04.04 max. notę (10 pkt) ? NIE @ 2,15
Najzwyczajniej w świecie limit szczęścia został wykorzystany - pan Malitowski zszokował nas przed tygodniem kompletem punktów dla Siwiec, widocznie towarzyszył mu dobry
humor, który zdarza się raz na rok. Co do Iwony też myślę, że dziś już się wstrzyma z szastaniem '10' na prawo i lewo ????
Łączna nota od jury 04.04 Natalii Siwiec POWYŻEJ 25,5 @ 1,7
Siwiec w ostatnim odcinku zaskoczyła chyba wszystkich prezentując upór i zaangażowanie w tańcu, które dały na chwilę zapomnieć widzom o jej braku mózgu. Spodziewałem się linii ~30, jednak taka niespodzianka to po prostu lokata. Naprawdę mało prawdopodobnym będzie taki spadek w jej wykonaniu i musiałaby zaprezentować coś naprawdę żenującego żeby nie pokryć powyższej linii.
I na sam koniec najbardziej kontrowersyjnie jak się tylko da, do lekkiego pogrania...
Aneta Zając odpadnie @ 5
Aneta Zając wygra odcinek @ 7
Czytałem w kontekście tej analizy, że jej partner, Stefano, uległ urazowi i nie wiadomo co dalej z tym faktem. Przewiduję dwa scenariusze - bardziej prawdopodobny i mniej. Ten pierwszy zakłada, że Zając nie tyle odpadnie, co dobrowolnie odejdzie z programu, i wtedy możemy być świadkami opcji ZWROT. Mniej prawdopodobna wersja wydarzeń zakłada, że weźmie udział w odcinku razem ze Stefano, być może zatańczą tragicznie, ale z litości dostaną wygraną w tym odcinku. Za to, że się nie poddali, że walczyli do końca. Obie opcje raczej się nie zdarzą, ale prawdopodobieństwa nie można wykluczać.