Pewniaczek jakich małoKuszewski-Marczuk
1,20
betsafe
Kolejna lokata i promocja od betsafe. Kuszewski faworyt widzow i jurorow a Marczuk zdecydowana faworytka do.. odpadniecia. Nie ma najmniejszych szans zeby ten typ nie wszedl..
Brawo za typ wybrany w najlepszym momencie. Ja gdy spojrzałem w niedzielę to było już 1,05 sic!Pewniaczek jakich mało
Amor z Dwójki na pewno jest faworytem, i moim zdaniem wygra, bo co było nie było to jednak U1 Bator TV nie jest na pewno tak znany jak Kuszewski, poza tym na pewno oglądalność jego serialu jest większa niż HD w 3D, co za tym idzie ma on więcej fanów, a wiadomo że gość jest milutki, "ę" i "ą" więc wiadomo że będzie miał dużo głosów, a Bill jednak może coś pierd... i jak by nie zatańczył i tak wtedy przegra.
dodam do tego ze Bil to TVN a Kuszewski TVP 2 ...Amor z Dwójki na pewno jest faworytem, i moim zdaniem wygra, bo co było nie było to jednak U1 Bator TV nie jest na pewno tak znany jak Kuszewski, poza tym na pewno oglądalność jego serialu jest większa niż HD w 3D, co za tym idzie ma on więcej fanów, a wiadomo że gość jest milutki, "ę" i "ą" więc wiadomo że będzie miał dużo głosów, a Bill jednak może coś pierd... i jak by nie zatańczył i tak wtedy przegra.
No właśnie i to daje dużo do myślenia ????dodam do tego ze Bil to TVN a Kuszewski TVP 2 ...
chcesz grac taniec z gwaizdami i nie wiesz kto to Moro ? idolka emerytek i starszych kobiet ktore sa docelowymi widzami tego programu. dowiedz sie kim jest moro, co ostatnio grala i jaka ma rzesze fanek. jaka nastolatka oglada tzg ? pojecia nie masz o czym piszesz i doswiadczenia w tego typu zakladach...Kwiatkowski wygra odcinek 21.03 3,0 STS h2h Kwiatkowski-Moro 1 @ 1,7 STS I znowu powrót do 'legalnego bukmachera' oraz sponsora poznańskiego Lecha. Nie ukrywam, że spodziewałem się kursu w okolicach ~2, tymczasem taka lokata. Po pierwsze to wrzucam już teraz, bo pewnie kurs spadnie. Wygrał ostatnio, wygra i teraz. Jakieś pięć lat temu bałbym się o taki zakład, teraz spokojnie mogę się rozsiąść w fotelu. Polskie dziewczęta z gimnazjum na pewno mają wystarczającą ilość pieniążków na kontach, by wysyłać masowo smsy na 'bożyszcze nastolatek'. I choćby zatańczył on Bóg wie jak fatalnie, one będą całą swoją siłą słać sms właśnie na niego. Co prawda może mu zagrozić wyżej wymieniona pani Zając, serialowa Marysia, dlatego też w pojedynku h2h decyduję się na jego pojedynek z Joanną Moro. Bo kto to właściwie jest ta Moro? Na pewno nie ma tak wielkiej siły przebicia jak Dawid i jego 'Kwiatkoners'. Mam młodszą siostrę, wiem co to znaczy, cholera.
Żeby się tylko dopierdolić. Mam wrażenie, że Ty nie masz pojęcia o czym piszesz. Mam wylane na ten cały cyrk, jednak wystarczy wejść na fanpage i poczytać co tam się dzieje.Gimbaza szaleje i trzeba być szaleńcem aby sądzić, że jakieś emerytki wyślą więcej smsów niż ta dzieciarnia, która bez komórki nie potrafi zasnąć.chcesz grac taniec z gwaizdami i nie wiesz kto to Moro ? idolka emerytek i starszych kobiet ktore sa docelowymi widzami tego programu. dowiedz sie kim jest moro, co ostatnio grala i jaka ma rzesze fanek. jaka nastolatka oglada tzg ? pojecia nie masz o czym piszesz i doswiadczenia w tego typu zakladach...