>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

T jak Typer.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
18:00 Wisła Płock – Ruch Chorzów
Typ: BTS
Kurs: 1.91
Buk: unibet
Wynik: 4:3 ✅

Drużyna z Płocka przegrywała już z osłabioną Legią w Warszawie 0:2, ale w drugiej połowie zespół Marcina Kaczmarka zdołała wykorzystać swoją szansę i strzelając dwie bramki zdobył punkt. To mnie przekonuje do tego, że w tym zespole jest potencjał strzelecki i dzisiaj przeciw jednej z najsłabszych drużyn w lidze powinni coś trafić. Ruch był faworytem poniedziałkowego spotkania z przeżywającą kryzys Arką, ale pomimo tego i tak przegrał. Ruch przegrał aż cztery z ostatnich pięciu spotkań i aż osiem z ostatnich dziesięciu spotkań ligowych. Ten zespół co mecz traci przynajmniej jedną bramkę. Dziś zapewne ten mecz nie będzie do jednej bramki, a każdy z zespołów przed końcem rundy będzie chciał wrócić na zwycięską ścieżkę. Komu to się uda?, przekonamy się o 18.

20:30 Wisła Kraków – Cracovia
Typ: 1
Kurs: 2.30
Wynik: 1:1 ⛔

Kurs: 1.90
Wynik: 1:1 ✅

Wielkie Derby Krakowa. Derby, które jak każde rządzą się swoimi prawami. Dlatego zdecydowałem się iść w stronę Wisły i BTS. Gospodarze u siebie ostatnio zaskoczyli. Wygrali 5:1 z Arką i 3:0 z Lechią. Dziś myślę, że czas na Cracovię, która ostatnio nie imponuje formą, a ich spotkania to ostatnio remisy i porażki. W świetnej formie pozostaje strzelec Rafał Boguski. Skrzydłowy Wisły w czterech ostatnich spotkaniach zdobył aż siedem goli. W dziewięciu spotkaniach domowych Wisła wygrała aż sześć razy, zaliczyła tylko dwie porażki i jeśli chodzi o bilans spotkań domowych ma bilans gorszy tylko od Lechii Gdańsk. Drugi Typ to BTS. Jak spojrzymy na bezpośrednie spotkania to ostatnie cztery kończyły się przynajmniej po jednym golu dla obu drużyn. Dziś myślę, że będzie podobnie. Zieliński po przegranych derbach myślę, że poleci, a Wisła będzie chciała podtrzymać dalej swoją dobrą formę w meczach u siebie.
16:15 Real Sociedad – Valencia
Kurs: 1.90
Wynik: 3:2 ✅

Baskowie niespodziewanie przegrali na El Riazor z Deportivo aż 1:5. Była to pierwsza porażka po świetnej passie, którą kontynuował Real. Dziś przyjdzie im się zmierzyć z Valencią. Ekipa gości pod wodza Prandelliego nie imponuje swoją grą, a słabe wyniki spowodowały, że goście znajdują się w strefie spadkowej. Jestem zdania, że gospodarze będą chcieli wrócić na właściwe tory i dalej walczyć o miejsca w czołówce tabeli. Anoeta to ciężkie teren i przekonały się już o tym Atletico i Barcelona. Dziś kolejnym zespołem pożartym przez Anoeta będzie Valencia, tym bardziej, że nietoperze przegrali aż cztery z pięciu ostatnich spotkań na Anoeta i nie wygrali tu od 2010 roku.
18:30 Las Palmas – Leganes
Kurs: 1.80
Wynik:eek:ne:1 ⛔

Drużyna z Gran Canarii zremisowała w ostatniej kolejce na boisku ligowego nowicjusza z Alaves 1:1. Las Palmas to jedyna obok Realu Madryt drużyna, która w tym sezonie jeszcze nie przegrała spotkania u siebie, w siedmiu meczach zespół z Gran Canarii zdołał wygrać cztery razy, trzykrotnie remisował. Dziś przyjeżdża do nich Leganes, zespół w ostatnich trzech meczach ligowych na wyjeździe drużyna nie zdobył ani jednego punktu i stracił aż dziesięć goli nie strzelając ani jednego. Tak więc wszystkie za i przeciw przemawiają za gospodarzami, którzy mam nadzieje, że nie zawiodą.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
13:00 Chelsea - West Bromwich
Typ: wygrana gospodarzy + powyżej 2.5 gola
Kurs: 1.82
buk: betsson
Wynik: 1:0 ⛔

The Blues skorzystali z nieskuteczności Manchesteru City i wygrali ciężki pojedynek. Dziś teoretycznie czeka ich łatwiejsza przeprawa, ale w praktyce bywa to różnie. Zdecydowałem się na taki Typ, ze względu na to, że gospodarze są w wyśmienitej formie. Conte ustawieniem 3-4-3 zrobił z Chelsea maszynę do wygrywania i zdobywania goli. Do tego odbudował formę Hazarda, Costy i Pedro. Wszystko chodzi idealnie jak w szwajcarskim zegarku. Zespół Antonio Conte wygrał osiem kolejnych spotkań ligowych i nie wydaje mi się żeby na tym miało się to skończyć. Goście zapewne będą chcieli dziś utrzeć nosa gospodarzom, ale nie będzie to takie proste. WBA wygrało trzy z ostatnich pięciu spotkań ligowych, a więc tu liczę, że uda im się ustrzelić gola. Mecz powinien stać nie dobrym poziomie, bo bez względu na rywala PL przyzwyczaiła nas do tego, że nie idzie się nudzić.
Przewidywane składy:
Chelsea: Courtois - Azpiliceuta, David Luiz, Cahill - Moses, Fabregas, Kante, Alonso - Willian, Costa, Hazard
WBA: Foster - Dawson, Olsson, Evans, Nyom - Fletcher, Yacob - Brunt, Chadli, Phillips - Rondon
Nie zagrają:
Chelsea: Terry, Zouma, van Ginkel, Oscar (kontuzje)
WBA: Myhill, Berahino (kontuzje)
16:00 Celta - Sevilla
Kurs: 1.70
buk: unibet
Wynik: 0:3 ⛔

W tygodniu obie drużyny awansowały dalej w europejskich pucharach, a więc teraz mogą spokojnie przygotowywać się do zmagań ligowych. Zdecydowałem się na BTS gdyż obie drużyny prezentują się ostatnio dobrze. Na własnym placu zespół z Vigo jest niesamowity - wygrał pięć ostatnich spotkań gdzie strzelił rywalom łącznie 12 goli, ale w każdym z tych spotkań stracił przynajmniej jednego gola. Berizzo odzyska na niedzielną konfrontację Aspasa. Najskuteczniejszy gracz Celty musiał pauzować w meczu z Panathinaikosem za kartki i mógł w spokoju przygotować się do meczu z Sevillą. Po przeciwnej stronie, w identycznej sytuacji jak napastnik Celty, jest Facundo Vazquez. Czerwona kartka w starciu z Juventusem wykluczyła byłego gracza Palermo z występu w Lyonie. Wiadomo także, że z zespołem do Vigo nie pojechali Ganso i Escudero. Mecz zapewne będzie stał na wysokim poziomie, bo do takiego poziomu już nas obie drużyny przyzwyczaiły, a jak spojrzymy na bezpośrednie starcia to gole tutaj lubią padać.
Przewidywane składy:
Celta: Blanco - Jonny, Cabral, Fontas, Roncaglia - Wass, Diaz - Bongonda, Hernandez, Orellana - Aspas
Sevilla: Rico - Pareja, Rami, Mercado - Mariano, NZonzi, Nasri, Escudero - Vazquez, Vietto, Vitolo
Nie zagrają:
Celta: Beauauve, Planas (kontuzje), Mallo (kartki)
Sevilla: Tremoulinas, Krohn-Dehli, Escudero, Ganso (urazy)
18:30 Espanyol - Gijon
Typ: wygrana gospodarzy + 1.5 gola w meczu
Kurs: 2.20
Wynik: 2:1 ✅

Goście w ostatniej kolejce przerwali serię dziewięciu kolejnych spotkań bez wygranej od czwartej kolejki ligowej. Jednak na wyjeździe ta drużyna ostatni raz wygrała 30 Lipca. Zapewne ostatnia wygrana podziała na nich motywująco, ale nie wydaje mi się żeby podołali w meczu z Espanyolem. Espanyol nie przegrał ośmiu ostatnich spotkań z rzędu i widać, że po słabym początku drużyna powoli wraca do równowagi. Dużym problemem na początku rozgrywek była forma defensywy Katalończyków, która jednak w pięciu ostatnich spotkaniach nie straciła ani jednej bramki. Najbardziej martwi mnie to, że gospodarze muszą poprawić dyspozycję w meczach u siebie, w siedmiu kolejkach drużyna z Katalonii wygrywała bowiem dotąd tylko raz choć w czterech ostatnich spotkaniach na swoim obiekcie nie dała się pokonać rywalom. Myślę, że dziś będzie podobnie, że Espanyol odniesie pewne zwycięstwo i zainkasuje kolejne trzy punkty.
Przewidywane składy:
Espanyol: Diego Lopez - Caricol, D. Reyes, Lopez, V. Sanchez - J. Reyes, Fuego, Jurado, Perez - Baptistao, Moreno
Gijon: Cuellar - Douglas, Babin, Amorebieta, Mere, Lopez - Carmona, Alvarez, Rachid, Gomez - Cop
Nie zagrają:
Espanyol: Piatti (kontuzja)
Gijon: Ndi, Lillo (uraz)
15:30 Lech - Korona
Typ: 1 + 1.5 gola w meczu
Kurs: 1.73
buk: betano

W ostatniej kolejce Kielczanie przegrali wyrównane spotkanie w Gliwicach z Piastem tracąc jedynego gola w drugiej połowie spotkania. Tym samym Była to pierwsza porażka Kielczan od trzech kolejek, w których Korona zdobyła komplet punktów wygrywając z Termalicą, Zagłębiem i Pogonią. Dziś zapewne będą chcieli zamazać tą plamę, ale na to co będzie ich stać to strzelenie gola, bowiem Lech jest na tyle w formie, że nie wydaje mi się żeby dziś miał przegrać. Kolejorz tydzień temu przegrał na wyjeździe z Jagiellonią 2:1, ale nie zagrał złe spotkanie, tylko po prostu musiał uznać wyższość zespołu lepszego, który aspiruje nam na mistrza. Dziś Lech wyjdzie podwójnie zmobilizowany. Raz, że będzie chciał zamazać plamę po ostatniej porażce w Białymstoku, a dwa będą chcieli się zemścić za ostatnią porażkę w Kielcach, gdzie przegrali 4:0!. Mam nadzieje, że nie będzie widoczny brak Makuszewskiego, który nie zagra do końca rundy.
18:00 Piast - Legia
Typ: 2 + 1.5 gola w meczu
Kurs: 1.85
Wynik: 1:5 ✅
Typ: 2 + 2.5 gola w meczu
Kurs: 2.30
Wynik: 1:5 ✅

Legia przegrała dwa ostatnie spotkania z Piastem rozegrane w dwóch ostatnich sezonach, ale to wtedy Piast był na fali gdzie zdobył prawie mistrzostwo. Teraz sytuacja jest odwrotna, to goście są na fali, a dzięki awansowi do LE, ich motywacja na dzisiejsze spotkanie będzie jeszcze większa. W sześciu ostatnich spotkaniach Legia zdobyła aż 16 punktów i wróciła do czołówki Ekstraklasy. Do lidera z Białegostoku traci siedem punktów, ale do końca rundy powinna ją jeszcze zmniejszyć, a po podziale punktów będzie ona pewnie nieodczuwalna. Magiera zrobił kawał dobrej roboty gdy przyszedł do Legii, myślę, że do końca rundy goście będą odnosić zwycięstwa, aby zmniejszyć stratę do lidera/liderów w tabeli.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
18:00 Arka - Jagiellonia
Typ: 2
Kurs: 2.35
Wynik: 2:3 ✅

W ostatniej kolejce drużyna Grzegorza Nicińskiego zaskoczyła na początku spotkania Ruch Chorzów strzelając przeciwnikom dwie bramki i ostatecznie wygrała 2:1. Była to pierwsza wygrana w lidze od ośmiu spotkań, gdzie Arka przegrywała bądź remisowała. Arka rozpoczynała sezon jako zespół niepokonany u siebie, ale w ostatnich czterech spotkaniach w Gdyni drużyna Nicińskiego zdobyła zaledwie jeden punkt. Teraz przyjeżdża do Gdyni zespół, który celuje w mistrzostwo, tak mi się przynajmniej wydaje. Jeśli chodzi o spotkania wyjazdowe to Jagiellonia nie ma sobie równych w całej lidze, w dziewięciu spotkaniach Białostoczanie zaliczyli sześc wygranych i tylko raz przegrali. Drużyna Michała Probierza straciła najmniej goli w całej lidze na wyjazdach, tylko 5. Jednak goście muszą sobie radzić bez Konstantina Wassiljewa, który doznał kontuzji na jednym z treningów. Ostatnie cztery spotkania pomiędzy obiema drużynami kończyły się zwycięstwem Jagi, oby teraz było podobnie.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:45 Everton - Arsenal
Kurs: 1.92
Wynik: 2:1 ⛔

Arsenal jest ostatnio w świetnej formie i nadal śrubuje rekord bez porażek, ostatnio Kanonierzy na inaugurację przegrali z Liverpoolem, a tylko w ostatnich trzech spotkaniach strzelili aż 12 goli. Arsenal to jedyna drużyna, która w tym sezonie nie przegrała żadnego spotkania na wyjeździe. Zespół Wengera wygrał dotąd pięć spotkań, dwa zremisował tracąc zaledwie pięć bramek, a na Goodison Park przegrali zaledwie jeden z ostatnich dziewięciu meczów. Do tego dochodzi świetna dyspozycja Sancheza, Ozila i całej drużyny, która w ostatnim czasie prezentuje naprawdę przyzwoity poziom.
Tego samego nie można powiedzieć o gospodarzach, którzy nie wygrali żadnego z ostatnich pięciu spotkań z rzędu, a w ostatnich dziesięciu kolejkach zwyciężyli zaledwie raz. To potwierdza, że faworytem tego spotkania jest tylko jedna ekipa.
20:45 Bournemouth - Leicester
Typ: 2X
Kurs: 1.60

Rozumiem, że Lisy są kompletnie bez formy jeśli chodzi o rozgrywki ligowe, lecz ten kurs to trochę przesada. W ostatniej kolejce goście pokazali swoją siłę pokonując u siebie City 4:2. Tym samym Lisy przerwały serię pięciu spotkań w lidze bez zwycięstwa, a taka wygrana powinna na nich wpłynąć pozytywnie!. Bournemouth to również ligowym średniak, lecz na dzień dzisiejszy jest trochę wyżej w tabeli od swojego rywala. Leicester u siebie wygrał cztery spotkania, zaliczył remis i tylko dwie porażki. Jak na tak dobre statystyki myślę, że Lisy są tu wstanie wywieźć chociaż jeden punkt.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:45 West Ham - Burnley
Kurs: 1.64
Wynik: 1:0 ✅

Piłkarze West Ham pozostają bez zwycięstwa od sześciu spotkań, lecz dzisiaj w końcu będą mogli liczyć na przełamanie, bowiem podejmą przed własną publicznością beniaminka z Burnley. Podopieczni trenera Slavena Bilicia od początku spisują się zdecydowanie poniżej oczekiwań i aktualnie znajdują się tuż nad strefą spadkową. Gospodarze mają problem w formacji defensywnej, gdzie stracili już 31 goli. Jest to jeden z najgorszych wyników w PL w obecnym sezonie. Duże nadzieje były pokładane w francuzie Payet, lecz ten zawodnik potrzebuje wsparcia kolegów żeby móc odnosząc wspólnie zwycięstwa. Dziś idę w stronę gospodarzy, którzy bardziej mnie przekonują swoją grą. Do tego kolejne spotkanie u siebie, gdzie tak naprawdę trzeba odnieść zwycięstwo i uciekać znad tej strefy spadkowej.

21:00 Crystal Palace - Manchester United
Wynik: 1:2 ✅

Manchester United wygrał trudny mecz domowy z Tottenhamem 1:0 dzięki bramce w pierwszej połowie. Coraz lepiej zaczyna grać sprowadzony z Borussii Dortmund Henrikh Mkhitaryan (jednak tego pana dziś zabraknie z powodu kontuzji). Ogólnie cały zespół zaczyna się coraz to lepiej rozumieć, dlatego mam nadzieje, że przyniesie to efekt w postaci zwycięstw. Goście mają dużą stratę do lidera Chelsea, ale jest to spowodowane czterema remisami z ostatnich sześciu spotkań. Jednak United są niepokonani od 3 listopada i na dodatek nie przegrali jeszcze żadnego spotkania na Selhurst Park wygrywając dwa mecze i dwa remisując. Decyduję się pójść w ich stronę, gdyż mam nadzieję, że po ostatnim ważnym zwycięstwie pójdą po prostu za ciosem, a z osłabieniami jakie występują u gospodarzy powinno to być łatwiejsze.

20:45 Sunderland - Chelsea
Typ: 2 + powyżej 2.5 gola w meczu
Kurs: 1.82
Wynik: 0:1 ⛔

Chelsea w ostatnim spotkaniu ligowym strasznie się męczyła żeby odnieść zwycięstwo, lecz swój błysk pokazał Costa, który popisał się pięknym trafieniem. Spróbuję zagrać podobnym Typ co ostatnio w weekend ze wskazaniem na wygraną gości. Kto ogląda PL i widzi grę Chelsea, to wie, że z takim mentorem jakim jest trener Conte nie idzie nie wygrać. Ten facet jest niesamowity na ławce trenerskiej i myślę, że większość zawodników chciała by mieć kogoś takiego za swojego sternika.Chelsea jest ciągle na fali i przerwa świąteczna, która się zbliża będzie w stanie ich tylko wybić z rytmu, na dzień dzisiejszy są poukładani i nie wydaje mi się żeby Sunderland mógł tu wiele zdziałać.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
18:00 Termalica - Pogoń
Kurs: 1.78
Wynik: 2:0 ⛔

Drużyna Czesława Michniewicza niespodziewanie wysoko przegrała z outsiderem ligi z Łęcznej 0:3 co było wielką niespodzianką. Teraz podejmować będą u siebie Pogoń, zespół, który obecnie zajmuje środek tabeli. Drużyna z niecieczy przegrała aż pięć z ostatnich siedmiu spotkań, co jest fatalnym wynikiem, lecz czas najwyższy na przełamanie. Nie mówię tu może o zwycięstwie, ale o tym, że gospodarzy stać przynajmniej na trafienie gola.Po efektownej wygranej z Wisłą Kraków Pogoń w kolejnych trzech meczach zdobyła tylko dwa punkty zaraz po tym spotkaniu doznając dotkliwej porażki w Kielcach. Jednak goście w każdym rozegranym spotkaniu strzelili minimum jednego gola. Najskuteczniejszym graczem drużyny Kazimierza Moskala jest Adam Frączczak, a jego dobra forma sprawia, że w ataku nie grają nominalni napastnicy jak choćby Zwoliński. Jest to ostatni mecz w roku, a więc liczę na dobre widowisko z dużą ilością goli.
20:30 Ruch - Wisła
Typ: powyżej 2.5 gola

Typ: goście + powyżej 1.5 gola w meczu
Kurs: 2.65

Ruch przegrał dwa z ostatnich meczów ligowych przeciwko Wiśle Kraków u siebie, a na swoim stadionie ostatnio wygrywał z tym rywalem w lidze w 2012 roku. Ogólnie gospodarze ostatnio nie zachwycają odnosząc pięć porażek z ostatnich sześciu spotkań. Na dodatek Niebiescy tracą ostatnio dużo goli i to jest dobrym prognostykiem przed jutrzejszym meczem. Nie zapominajmy o fatalnej sytuacji finansowej klubu, która niedługo może mieć kiepskie skutki. W trzech ostatnich spotkaniach Wisła zdobyła aż siedem punktów i na razie gra zaskakująco dobrze pod wodzą duetu trenerskiego Kmiecik - Sobolewski. Po ostatnich derbach Krakowa, goście zapewne będą chcieli odnieść zwycięstwo, która pozwoli im umocnić się w pierwszej ósemce. Po gospodarzach wiele się nie spodziewam i ciężko napisać co można teraz oczekiwać od tego klubu dlatego też idę w stronę gości i bramek.

Otrzymane punkty reputacji: +2
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
13:30 Crystal P. - Chelsea
Kurs: 1.61
Wynik:zero:1 ✅

W ostatniej kolejce The Blues ponownie wygrali z rywalem w lidze minimalnie 1:0. Duże podziękowania należą się Thibaut Courtois, który świetnie bronił. Była to dziesiąta wygrana z rzędu Chelsea i zapewne teraz będą chcieli podtrzymać tą passę. Goście może nie strzelają dużo goli, ale wygrywają dzięki solidnej grze obronnej w meczach ze słabszymi rywalami. Jutro zapewne potwierdzą swoją formę, bo jak wspomniałem ostatnio, tylko przerwa świąteczna jest ich w stanie zatrzymać, choć o ile się nie mylę, Anglia w święta gra chyba normalnie?

16:00 West Ham - Hull
Kurs: 1.64
Wynik:eek:ne:0 ✅

W ostatniej kolejce West Ham zdołał wygrać pierwszy mecz w lidze od siedmiu kolejek, drużyna grała ostatnio zdecydowanie lepiej niż jeszcze na początku sezonu, ale nie miała szczęścia. Teraz przyjdzie im się zmierzyć z kolejnym zespołem z dołu tabeli, i nie wyobrażam sobie innego wyniku niż wygrana gospodarzy. Mecz z Hull to kolejna dobra okazja do poprawienia słabego bilansu meczów u siebie, a kolejna wygrana doda Młotom jeszcze więcej motywacji.

13:00 Gijon - Villarreal
Kurs: 2.20
Wynik: 1:3 ✅

Drużyna Frana Escriby niespodziewanie u siebie rozbiła Atletico 3:0 i teraz czas pójść za ciosem i wygrać kolejne spotkanie. Wygrana ta jest jednak ogromną niespodzianką, bo drużyna z El Madrigal również nie była w ostatnim czasie w dobrej dyspozycji, wygrała zaledwie dwa z pięciu i pięć z dziesięciu ostatnich spotkań w Primera Division. Swoje pierwsze trafienie zaliczył Jonathan dos Santos, który wcześniej zdobył gola w Lidze Europejskiej, a na początku tego sezonu miał problemy z kontuzją. Sporting przegrał czwarty mecz w ostatnich pięciu kolejkach i trenera drużyny Abelardo w tym momencie broni tylko zwycięstwo z najsłabszą w lidze Osasuną 3:1. Tylko jedno z pięciu spotkań u siebie wygrali ostatnio piłkarze z Gijon i to bardziej przemawia za tym, że to goście jutro odniosą okazałe zwycięstwo.

15:30 Korona - Lechia
Kurs: 3.75
Wynik: 2:0 ✅
Typ: gospodarze + powyżej 1.5 gola w meczu
Kurs: 4.85
Wynik:two:0 ✅

Trener Maciej Bartoszek wprowadził sporo świeżości obejmując Koronę, co widać po wynikach. Jednak w ostatniej kolejce musieli uznać wyższość piłkarzy Lecha i przegrali 1:0. Kielczanie byli w tym spotkaniu osłabieni, bo nie mógł w nim zagrać Palanca Po serii trzech zwycięstw z rzędu Korona przegrała dwa kolejne spotkania grając jednak nieźle i tracąc w nich tylko po jednej bramce. Kielczanie tracą tylko dwa punkty do ósmego miejsca i jutro czas najwyższy wskoczyć na to ósme miejsce. Nie będzie to łatwe, bo Lechia to zespół naprawde solidny w obecnym sezonie, jednak myślę, że gospodarze są w stanie sprawić niespodziankę i prezent na święta swoim kibicom.

18:00 Jagiellonia - Wisła Płock
Kurs: 1.75
Wynik: 1:2 ⛔

Faworyt tego spotkania jest tylko jeden i jest nim ekipa gospodarzy. Jaga w tym sezonie udowadnia wszystkim, że jest w stanie powalczyć z najlepszymi o pierwsze miejsce w tabeli. W spotkaniu z Wisłą będą chcieli pokazać swoją wyższość nad rywalem i pokazać całej ekstraklasie, że zasługują na fotel lidera. Goście nie zachwycają, a w ostatniej kolejce wygrali pierwsze spotkanie ligowe od 17 września kończąc serię dziewięciu spotkań bez wygranej w Ekstraklasie. Zobaczymy czy jutro będą w stanie pokonać świetnych gospodarzy, którzy są poukładani taktycznie.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
11:30 Real - Kashima
Typ: Sergio Ramos strzeli gola
Kurs: 5.40
Wynik: nie udało się ⛔

Kursy na Real jak i na gole są bardzo słabe, dlatego pokuszę się pograć na gola Ramosa. Dobrze wiemy, że Hiszpan lubi strzelać w wielkich i wąznych spotkaniach bramki, i tym razem może być podobnie. Sergio już kilkakrotnie ratował Królewskich przed stratą punktów czy też pucharu. Jutro kolejny finał przed nimi, a Ramos wydaje się być w formie, dlatego Ci co mają trochę grosza niech zaryzykują razem ze mną.
17:00 Tottenham - Burnley
Typ: gospodarze + 2.5 gola w meczu
Kurs: 1.62

Spurs w ostatniej kolejce łatwo pokonali u siebie jedną z najsłabszych w lidze drużynę Hull 3:0. Teraz przyjeżdża do nich kolejny ligowy słabszy zespół, który w tym sezonie będzie starał się utrzymać. Gospodarze W pięciu ostatnich spotkaniach Spurs wygrywali trzy razy, a przegrali tylko z drużynami z czołówki: Chelsea i Manchesterem United. W dobrej dyspozycji są ostatnio Kane, Erikssen oraz Wanyama. Cały zespół po powrocie do składu Kane stanął na nogach i wygrywa mecz za meczem z słabszymi rywalami. Tego samego nie można powiedzieć o gościach, którzy W ostatnich pięciu spotkaniach The Clarets zdobyli tylko trzy punkty i przegrali cztery spotkania, są w tym okresie gorsi tylko od przedostatniego w tabeli Hull City. Także spodziewam się kolejnej okazałej wygranej gospodarzy.
17:00 Manchester City - Arsenal
Kurs: 3.40
Wynik: 2:1 ⛔

Kanonierzy byli zdecydowanym faworytem spotkania na Goodison Park z Evertonem lecz ostatecznie przegrali 2:1 i myślę, że był to zimny prysznic dla piłkarzy Wengera. Kanonierzy byli ostatnią drużyną, która w tym sezonie nie przegrała spotkania na wyjeździe, do wtorku zaliczyli pięć wygranych i dwa remisy. W kapitalnej formie jest nadal Alexis Sanchez, który w ostatnim spotkaniu strzelił już 12 gola w tym sezonie, a po za tym ma też sześc asyst. Do tego dochodzi Ozil, który świetnie współpracuje z Chilijczykiem.
Zdecydowałem się iść w stronę gości bo wyglądają solidnie. Kurs na bramki jest niski, dlatego spodziewam się zwycięstwa Kanonierów. Gospodarze przystąpią osłabieni do tego spotkania, bowiem nie zagrają Aguero, Fernadinho i Gundogan. Guardiola w defensywie również wprowadził kilka zmian. Na środku obrony zagrali ostatnio Kolarov i Otamendi, jeden z nich zastąpił krytykowanego ostatnio Stonsa. Ciężko typuje się takie spotkania, ale Pep nie wyobrażał sobie, że PL jest taka trudna i każdy z każdym tu może wygrać. Liczę na doświadczenie Wengera, że rozgryzie Guardiole i wygra.
18:00 Legia - Górnik
Typ: Legia -2
Kurs: 2.63
Wynik: 5:0 ✅
Typ: Legia -1
Kurs: 1.62
Wynik: 5:0 ✅

Trochę się obawiam tego spotkania, bo jak na razie w tej kolejce faworyci przegrywają i tracą punkty. Jednak to powinno zmotywować wojskowych do wygranej i zbliżenia się do lidera tabeli. W tygodniu padła sensacyjna wiadomość, że Smuda obejmuje gości i ma utrzymać zespół w ekstraklasie. Już na start Franz został rzucony na głęboką wodę, bo musi zatrzymać rozpędzoną Legię. Na pewno nikt od niego cudów nie oczekuje po 2 dniach pracy, ale sporym zaskoczeniem było by gdyby Legia zgubiła tu punkty. Ja jednak mam nadzieje, że się tak nie stanie, a piłkarze Legii podarują swoim kibicom gwiazdkę w postaci wygranej i strzeleniu kilku goli. Legia wygrała u siebie trzy kolejne spotkania z Górnikiem Łęczna strzelając w nich aż dwanaście bramek i tracąc tylko jedną, dziś mam nadzieje, że poprawią ten bilans i odprawią z kwitkiem kolejny zespół.

20:45 Barcelona - Espanyol
Typ: powyżej 6.5 żółtej kartki
Kurs: 1.74
Wynik: 3 ⛔

W niedzielny wieczór przed nami derbowe starcie w Barcelonie. Kolega wyżej słusznie poszedł w handicap w stronę Espanyolu, a ja spróbuję zagrać kartki.
Goście w ostatnich tygodniach naprawdę widać, że są w formie i nie wydaje mi się żeby byli skłoni dzisiaj się tylko bronić. Spodziewam się wyrównanego pojedynku, spotkania które będzie toczyło się w środku pola z dużo ilością złośliwości i głupich fauli. Strzelenie gola przez jedną z drużyn dołoży nam tu tylko pikanterii. Sędzią tego spotkania będzie Pan Lahoz. Sędzia, który Pozwala grać i nie przerywa gry za byle dotknięcie,a dziś zapewne będzie miał ręce pełne roboty. W dotychczas siedmiu meczach jakie miał okazję sędziować w La Liga pokazał 39 żółtych kartek. Przejdźmy jeszcze do bezpośrednich pojedynków. W h2h odnośnie liczby kartek padało ich całkiem sporo: 6, 9, 7, 11 i 8. Jak widać linia nie została pokryta tylko raz, a nawet przy pogromach Barcy, padało bardzo duża ilość kartek. Dziś mam nadzieje, że piłkarze podtrzymają te statystyki i oprócz dobrego widowiska zobaczymy również ostry mecz.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
18:00 Zagłębie - Piast
Kurs: 1.75
Typ: gospodarze + 1.5 gola w meczu
Kurs: 2.15

Czas na ostatni mecz w ekstraklasie w tym roku. Decyduje się pójść w stronę gospodarzy, gdyż na dzień dzisiejszy gra ekipy Stokowca wygląda zdecydowanie lepiej. Goście w ostatniej kolejce dostali lekcję futbolu od zmotywowanej i będącej w dobrych nastrojach po wygranej ze Sportingiem Legii i przegrali 1:5. Dziś na pewno Piast nie dozna takiego wyniku bowiem tak wysokie porażki uczą pokory. Zagłębie jednak to zespół, który gra w kratkę. Ich pozycja w tabeli nie jest zagrożona, bo szóstce miejsce jest sprawiedliwym wynikiem dla tego zespołu. Jednak dzięki dzisiejszej wygranej mogą się umocnić na tej pozycji i spokojnie spędzić święta. Czy tak też się stanie?. Mądrzejsi będziemy koło godziny 20.
21:00 Everton - Liverpool
Kurs: 1.92
Wynik:zero:1 ✅

The Reds po kilku słabszych spotkaniach w końcu zagrali bardzo dobre i bez problemu pokonali na wyjeździe Middlesbrough. The Reds nie mieli ostatnio dobrej passy, bo przegrali jeden mecz i dwa zremisowali, a w tej chwili tracą do Chelsea już dziewięć punktów. Liverpool nie przegrał ostatnich pięciu spotkań derbowych na Goodison Park choć w czterech wcześniejszych spotkaniach padały remisy. Dziś czas na zwycięstwo, które pozwoli doskoczyć Chelsea i Manchester City. Na pewno sporym osłabieniem The Reds jest brak Coutinho, który był motorem napędowym zespołem. Ciężar gry próbuje wziąć na siebie teraz Firmino i Adam Lallana, który strzelił dwie bramki i zaliczył asystę przy golu Divocka Origiego. Jak na mecz derbowy będzie tu sporo walki w środku, jednak ekipa Kloppa wygląda w ostatnim czasie solidnie o czym mówi nam forma zespołów dlatego też gram w ich stronę.

20:45 Athletic - Celta
Kurs: 1.86
Typ: gospodarze + BTS
Kurs: 3.85

Mecz gdzie zdecydowałem się pójść w stronę goli. Celta w ostatnich pięciu spotkaniach notuje dokładnie taką samą serię jak Athletic: po dwa zwycięstwa, porażki i jeden remis. Celta strzeliła trzy bramki więcej, ale też straciła dziewięć, a Athletic pięć. Celta w ostatnich meczach grała słabo, a jak wiadomo na San Mames gra się trudno. Athletic w tym sezonie tracił na swoim stadionie punkty tylko dwa razy: niespodziewanie zremisował z Osasuną i minimalnie przegrał z Barceloną. Pozostałe pięć spotkań drużyna wygrywała. Baskowie powinni wykorzystać słabszą postawę rywala i pomimo straty gola ten mecz muszą wygrać.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
21:00 Las Palmas - Huesca
Kurs: 1.53

Kursy nam strasznie lecą w dół, a to nic dziwnego. Las Palmas w pierwszym spotkaniu wygrywało 2:0 i gdy wydawało się, że wszystko ma pod kontrolą niespodziewanie dało sobie wbić dwa gole i mecz zakończył się remisem 2:2. Jednak dzięki temu remisowi to gospodarze są blizej awansu. Dlatego teraz żeby nie kalkulować i czekać do 90. minuty, trzeba to spotkanie po prostu wygrać. Wygrać tym bardziej dlatego, że w lidze ostatnio Kanarki nie zachwycają, a zwycięstwo i pewny awans na pewno podniesie tu morale zespołu.
21:00 Malaga - Cordoba
Kurs: 1.85
Wynik: 3:4 ⛔

Chyba nikt się nie spodziewał, że Malaga pierwsze spotkanie przegra i będzie w poważnych tarapatach przed rewanżem. Wynik 0:2 dla dzisiejszy gości jest z pewnością do odrobienia. Jednak czy piłkarze i trener będą tego chcieli?, czy może Malaga odpuściła sobie Puchar Króla w tym roku. Nie wydaje mi się jednak w to wierzyć. Ten zespół ma potencjał i zapewne piłkarsko jest lepszy od swojego rywala. Gospodarzy stać na remontade i tego dzisiaj od nich oczekuję. Mimo, że wyniki w lidze ostatnio nie zachwycają, to dzisiejsza wygrana i awans może tutaj wiele pomóc w kwestii kolejnych spotkań ligowych czy pucharowych.

Otrzymane punkty reputacji: +3
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
21:00 Valencia - Leganes

W pierwszym spotkaniu Valencia pewnie wygrała 3:1 i tym samym myślę, że sprawa awansu jest już rozstrzygnięta. Kurs na Nietoperzy idzie w górę, ale jest to spowodowane tym, że dziś zapewne zobaczymy zmienników i wynik pierwszego meczu również świadczy o tym, że bukmacherzy nie wierzą dziś w zwycięstwo gospodarzy. Ja jednak jestem trochę innego zdania. Prandelli ostatnio nie notuje dobrych wyników w lidze, a taki mecz traktując go poważnie może wnieść lepszą atmosferę w drużynie oczywiście jeśli się odniesie zwycięstwo. Valencia jest zespołem klasowym i nie wydaje mi się żeby miała tutaj odpuścić.
22:00 Barcelona - Hercules
Typ: Barcelona Handicap 0:3
kurs: 2.05
Wynik: 7:0 ✅

W pierwszym spotkaniu Barcelona niespodziewanie zremisowała 1:1. Dzisiaj czas na pokazanie się zmienników. Enrique na to spotkanie nie powołał nikogo z Barcelony B i widać jak poważnie traktuje to spotkanie. Przewidywany skład FC Barcelony wg ASa i Sportu Cillessen - Aleix Vidal, Umtiti, Mascherano, Digne - Andre Gomes, Rakitić, Denis Suárez - Rafinha, Paco Alcaver, Arda Turan. Jak widać wygląda to dobrze, dlatego zdecyduje się grać taki Handicap. Gospodarze powoli będą dążyć do zdobycia gola/goli, które mam nadzieje, że padną już w pierwszych kilkunastu minutach aby rozbić autobus drużyny gości. Hercules zapewne będzie grał z kontry, które oczywiście mam nadzieje, że będą szybko rozbijane przez duet Umtiti-Masche. Czas na trafienie Paco, który jeszcze nie trafił w oficjalnym spotkaniu Barcelony. Warto też zagrać na gole Ardy i Rafinhy. ✅ Obaj panowie pod nieobecność MSN są najlepszymi strzelcami Barcelony.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:00 Celta - Murcia
Kurs: 1.50

Po raz kolejny pójdę najniższą linią oporu i zagram w stronę faworytów. W pierwszym spotkaniu Celta wygrała skromnie 1:0 i to ona jest bliżej awansu. Murcia z każdą minutą będzie musiała się coraz to bardziej odkrywać jeśli myśli tutaj o awansie. Mam nadzieje, że gospodarze to wykorzystają i zaliczą przynajmniej dwa trafienia, a potem spokojnie będą kontrolować przebieg spotkania.

21:00 Espanyol - Alcoron
Kurs: 1.55
Wynik: 1:1 ⛔

Podobna sytuacja jak wyżej. Espanyol w pierwszym spotkaniu zremisował 1:1, i bramka na wyjeździe daje im obecnie awans. Jednak mam nadzieje, że gospodarze nie będą tutaj oczekiwać na wynik 0:0, tylko zrobią swoje i po prostu pewnie odniosą zwycięstwo. Espanyol wygląda bardzo dobrze w ostatnim czasie. Nawet w spotkaniu ligowym z Barceloną zagrali dobre zawody, a kunszt popisów Messiego zrobił tutaj swoje. Alcoron na szczęście niema w swoich szeregach takiego zawodnika, a więc raczej niema się czego obawiać. W obu spotkaniach kursy są nie za wysokie, a więc polecam to zagrać w dubla.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
16:00 Leicester - Everton
Kurs: 1.95
Wynik:zero:2 ⛔

Czas na Boxing Day. W pierwszym spotkaniu zdecydowałem się pójść w stronę goli. Leicester w tym sezonie jeśli chodzi o wyniki ligowe to zawodzi na całej linii, dlatego też znajduje się tam gdzie znajduje. Jednak ekipa Ranieriego strzela dużo goli, ale także dużo ich traci, a to jest dobrym prognostykiem przed jutrzejszym meczem. Everton podobnie jak gospodarze spisuje się kiepsko, a ich forma w ostatnim czasie jest po prostu słaba. Obie drużyny w tym spotkaniu zapewne będą chciały się przełamać i odnieść zwycięstwo, dlatego spodziewam się dobrego widowiska.
18:15 Hull - Manchester City
Typ: goście + powyżej 2.5 gola
Kurs: 1.76
Wynik: 0:3 ✅

Drużyna Mike&#39;a Phelana przegrała w ostatniej kolejce na wyjeździe z West Ham 0:1. Hull wygrało zaledwie jeden z ostatnich dziesięciu spotkań w lidze i przegrało aż siedem razy i tylko Crystal Palace ma w ostatnim czasie gorsze statystyki od The Tigers. Dwie wygrane z Watford i Arsenalem były dla drużyny Guardioli bardzo cenne i teraz trzeba pójść za ciosem W ośmiu spotkaniach wyjazdowych Manchester City zdobył 18 punktów wygrywając sześc z tych spotkań i obecnie jest w tabeli wyjazdowej tylko za Chelsea i Liverpoolem. Do składu powraca Fernandinho, a więc Pep będzie mógł skorzystać z jego usług. The Citizens nie powinni stracićw w lidze punktów z tak słabym rywalem jak Hull City.
16:00 Manchester United - Sunderland
Typ: gospodarze + powyżej 2.5 gola
Wynik: 3:1 ✅

Drużyna Jose Mourinho bez większych problemów pokonała na wyjeździe WBA 2:0 i wszystko wskazuje na to, że gospodarze powracają na właściwe tory. United wygrali trzy ostatnie spotkania z rzędu, w których w dodatku stracili jednego gola. . Czerwone Diabły nie przegrały już ośmiu kolejnych spotkań ligowych z rzędu od czasu dotkliwej porażki z Chelsea na Stamford Bridge. Na dodatek United wygrali sześć z siedmiu ostatnich domowych pojedynków z Sunderlandem przegrywając tylko raz. W składzie zaczyna wszystko powoli funkcjonować, a zawodnicy coraz to lepiej się rozumieją na boisku. Sunderland również ostatnio spisuje się nieźle. Goście wygrali aż cztery z ostatnich siedmiu spotkań ligowych i choć nadal zajmuje miejsce w strefie spadkowej to jak wspomniałem spisują się nieźle. Na stare śmieci wraca Moyes, który będzie chciał pokazać swoją wyższość na Manchesterem, jednak idę tu w stronę gospodarzy, którzy wyglądają dużo lepiej niż na początku sezonu.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
18:15 Liverpool - Stoke
Kurs: 1.95
buk: bet365
Wynik: 4:1 ✅

Przed nami przedostatnie starcie z Boxing Day. Liverpool podejmować będzie ekipę Stoke. Faworytem tego spotkania są zapewne gospodarze, którzy w tym sezonie jeszcze nie przegrali spotkania na swoim stadionie, obok Chelsea The Reds zdobyli najwięcej goli w meczach na własnym obiekcie choć rozegrali jeden mecz mniej niż lider tabeli. Mecz zapowiada się na tyle ciekawie, że The Reds muszą dziś wygrać, gdyż wczoraj czołówka tabeli zdobyła komplet punktów i gospodarze nie mogą sobie pozwolić na jakąkolwiek wpadkę. Stoke to zespół, który obecnie jest bliżej środka tabeli i musi zacząć punktować, aby oddalać się od strefy spadkowej. Goście nie potrafią wygrać od trzech spotkań, a na wyjazdach asami nie są, lecz regularnie strzelają bramki na wyjazdach co mnie bardzo cieszy przed tym spotkaniem. Liverpool jest w dobrej formie i jeśli tylko nie zlekceważy rywala powinien wygrać zdecydowanie, lecz liczą tu na trafienie również ekipy gości.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:45 Southampton - Tottenham
Typ: powyżej 10.5 rzutów rożnych
Kurs: 1.86
Wynik: 12 ✅

Przed nami ostatnie starcie 18. kolejki. Dziś wybrałem rzuty rożne bo spodziewam się naprawdę konkretnego spotkania. Southampton widać, że ma smaki na coś więcej w tym sezonie o czym świadczy ich forma i obecna sytuacja w tabeli. Tak naprawdę to potrzebują dzisiaj zwycięstwa żeby zbliżyć się do zespołów takich jak United czy dzisiejszy rywal. Zapewne będą chcieli skorzystać na tym, że goście dzisiejszego spotkania nie wygrali na wyjeździe od ośmiu spotkań. Totki wyjdą z podobnym nastawieniem co ich dzisiejszy rywal. W górze tabeli od miejsca 2-6 robi się nam naprawdę niezły ścisk, i tak naprawdę zwycięstwo w dzisiejszym spotkaniu sprawi, że złamią złą passę na wyjazdach i umocnią się w górze tabeli. To co napisałem powinno sprawić, że zobaczymy naprawdę dobre zawody, gdzie obie drużyny będą dążyć do zwycięstwa, a dzięki temu powinniśmy załapać dużo rzutów rożnych. A tych między obiema drużynami trochę padało: 12,11,11,15,10. To jeszcze bardziej przekonuje mnie do zagrania tego typu.

Otrzymane punkty reputacji: +6
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
21:00 Hull-Everton
Kurs: 1.97
Wynik: 2:2 ⛔

Zacznijmy od gospodarzy. W pięciu ostatnich spotkaniach ligowych Hull zdobyło tylko jeden punkt i tylko w zremisowanym 3:3 spotkaniu z Crystal Palace strzelało bramki. Na dodatek U siebie Hull w tym sezonie wygrało zaledwie dwukrotnie pokonując na początku sezonu mistrza z Leicester, a później także aspirujący do miejsca w pierwszej połówce tabeli Southampton, The Tigers przegrali już jednak pięć meczów. Zapewne ta zła passa kiedyś się skończy, ale nie dziś. Hull poszuka punktów z kimś słabszym niż Everton, a dziś poprostu idę w stronę gości. Everton również nie jest w najlepszej formie, lecz ostatnio poradził sobie na wyjeździe z Leicester 2:0. Goście nie wyglądają aż tak źle na wyjazdach. Wynik: 3-1-5 daje im siódme miejsce w tym zestawieniu. W ostatniej kolejce dziewiątego gola w tym sezonie zdobył najlepszy strzelec drużyny Romelu Lukaku. Widać, że Everton jest uzależniony od tego gracza jeśli chodzi o zwycięstwa. Drużyna Ronalda Koemana gra ostatnio lepiej i choć Hull u siebie bywa groźnym rywalem The Toffees powinni skorzystać z lepszej dyspozycji i pokonać Hull.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
16:00 Swansea - Bournemouth
Wynik: 0:3 ✅

Spotkanie, gdzie wybieram gole. A to z kilku względów. Katastrofalnie wyglądają statystyki defensywne zespołu gospodarzy, który tylko w ostatnich sześciu spotkaniach stracił aż 19 goli, a ogólnie ma już 41 i jest pod tym względem zdecydowanie najgorszy w lidze. Kolejnym argumentem jest statystyka H2H, a wygląda ona następująco:
12.03.16 PL Bournemouth Swansea 3 : 2
21.11.15 PL Swansea Bournemouth 2 : 2
01.08.14 CF Bournemouth Swansea 3 : 1
05.04.08 LO Swansea Bournemouth 1 : 2
14.10.07 LO Bournemouth Swansea 1 : 4
14.04.07 LO Bournemouth Swansea 2 : 2
03.11.06 LO Swansea Bournemouth 4 : 2
Jak widać gole tutaj lubią padać i to całkiem sporo w ostatnim czasie. Na dodatek Swansea, która obecnie zajmuje ostatnie miejsce w tabeli, musi zacząć punktować i gonić rywali jeśli przedwcześnie nie chce spaść z ligi. Goście mają również tylko siedem punktów przewagi nad strefą spadkową, a więc podobnie jak ich dzisiejszy rywal będą szukać tutaj punktów.
18:30 Liverpool - Manchester City
Kurs: 2.45

Kurs: 2.80
Wynik: 1:0
Typ: gospodarze + 2.5 gola w meczu
Kurs: 3.40
Wynik: 1:0

Przed nami naprawdę świetnie zapowiadające się starcie. Liverpool w ostatniej kolejce wygrał trzecie kolejne spotkanie z rzędu i od czasu niespodziewanej wyjazdowej porażki z Bournemouth, z którym The Reds prowadzili już 3:1 w czterech kolejnych spotkaniach drużyna Jurgenna Kloppa zdobyła 10 punktów. Liverpool to obecnie najskuteczniejsza ofensywa ligi z 45 bramkami na koncie, w zespole nie ma jednak jednego wyróżniającego się strzelca: aż pięciu graczy strzeliło przynajmniej pięć goli, co mnie bardzo cieszy. Goście po pechowej porażce z Chelsea wygrali trzy kolejne spotkania spośród których najważniejsze było oczywiście to przeciwko Arsenalowi. Jak widać goście po słabszym okresie wrócili do swojej formy z początku sezonu. Ja jednak idę tu w stronę gospodarzy i goli. Liverpool pod wodzą Kloppa spisuje się świetnie na tle takich gigantów jak City, Chelsea czy United. Myślałem, że jak ze składu wypadł Coutinho to gra się posypie, a jest wręcz odwrotnie, wszystko dalej hula jak w zegarku. Mecz trudny do typowania, ale spodziewam się tu kilku goli i zwycięstwa The Reds.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Grudzień 2016

podane Typy: 81
wygrane: 45
przegrane: 40
zwroty: 1
skuteczność: 55%​

Zaczynamy nowy rok.
Teraz do każdego podanego Typu będę podawał płaską stawkę: 100 zł
To pokaże czy i przy takiej skuteczności da się coś zarobić.
Pierwsze typy już jutro, także do usłyszenia.

Do góry Bottom