musisz zwerifikować konto bankowe na mb by móc wypłacić sianko z MB na Konto bankowe. przy wypłacie z pokerroomunie musisz mieć zwerifikowanego konta ;]pytanie:
ile idzie kasa z Everesta na MB ? Czy po założeniu konta na MB muszę coś zweryfikować /zrobić żeby kasa mogła dotrzeć?
pzdr
z tego co ja wiem kasa idzie ok 24h może nawet i szybciej.
nie 200 euro rake tylko 100 zeby dostac 30 ???? za 200 to juz masz 60celebpoker daje 30% rake back aby się załapać trzeba ugrać 200euro rake w ciągu miesiąca i wtedy dostajesz 30 euro ???? )
no sorry zły klawisznie 200 euro rake tylko 100 zeby dostac 30 ???? za 200 to juz masz 60
hehe mozesz napisac troche jasniej, bo albo ja za duzo wypilem dzis albo ty nie wyraznie napisales?ja mam pytanko odnosnie MB... znacie jakies osoby zajmujace sie wymiana z MB ? a moze jest jakis dzial wymian bo kase potrzebuje a z ta rejestracja... ? ????
takie pytanko po co tak? Nie można przelać na konto.. ? Czy chodzi o to żeby było szybko? Takie pytanko początkującego ????no potrzebuje wymienic MB na PLN... i pytam sie czy moze jest ktos ktos na forum kto zajmuje sie takimi wymianami albo czy moze jest jakis specjalny dzial wymian...