U mnie to samo jest.ma ktoś też taki problem z seicią iPoker że za każdym razem musi wpisywać hasło? pomimo zaznaczenia pół autologowania i zapamiętywania hasła od chyba 2 tygodni w każdym roomie tej sieci co otwarcie musze wpisywać hasła i dopiero sie logować :/
Tak extended. ja czekałem około 2 tygodni ;/Panowie, mam pytanie
czy weryfikował ktoś konto NETELLER tzn nadawał mu status EXTENDED
bo trwa to dość długo, a nie wiem czy jest to konieczne
jeśli chcę otrzymać przelew od kogoś (p2p przelew).
Więc status konta musi być EXTENDED, aby otrzymać przelew p2p?
Raczej mozna, ale to zalezy od pokeroomu, jedni powiedza nie ma sprawy , a drudzy ze nie da rady ???? ale raczej bedzie :spokodfhgfh:Mozna zrezygnować z konta na CD poker (niegrane wogóle) ?? Chodzi mi o to że chciałbym mieć w przyszłości możliwość skorzystania z promo typu no deposit dla nowych graczy przy założeniu konta.. Zaznaczam że nawet raz się nie zalogowałem.
Czytałem gdzieś że można tak, to prawda?
pzdr
Też to mam, odznacz auto-logowanie i zostaw tylko zapamiętanie hasła - przynajmniej nie będziesz musiał wpisywać (u mnie tak jest).ma ktoś też taki problem z seicią iPoker że za każdym razem musi wpisywać hasło? pomimo zaznaczenia pół autologowania i zapamiętywania hasła od chyba 2 tygodni w każdym roomie tej sieci co otwarcie musze wpisywać hasła i dopiero sie logować :/
Niekoniecznie.Też to mam, odznacz auto-logowanie i zostaw tylko zapamiętanie hasła - przynajmniej nie będziesz musiał wpisywać (u mnie tak jest).
akurat dziś dostałem, czekałem równy tydzień ????ile wam szedł list od MB do autoryzacji adresu?