musisz zwerifikować konto bankowe na mb by móc wypłacić sianko z MB na Konto bankowe. przy wypłacie z pokerroomunie musisz mieć zwerifikowanego konta ;]pytanie:
ile idzie kasa z Everesta na MB ? Czy po założeniu konta na MB muszę coś zweryfikować /zrobić żeby kasa mogła dotrzeć?
pzdr
z tego co ja wiem kasa idzie ok 24h może nawet i szybciej.
nie 200 euro rake tylko 100celebpoker daje 30% rake back aby się załapać trzeba ugrać 200euro rake w ciągu miesiąca i wtedy dostajesz 30 euro ???? )
no sorry zły klawisznie 200 euro rake tylko 100zeby dostac 30 ???? za 200 to juz masz 60
![]()
hehe mozesz napisac troche jasniej, bo albo ja za duzo wypilem dzis albo ty nie wyraznie napisales?ja mam pytanko odnosnie MB... znacie jakies osoby zajmujace sie wymiana z MB ? a moze jest jakis dzial wymian bo kase potrzebuje a z ta rejestracja... ? ????
takie pytanko po co tak? Nie można przelać na konto.. ? Czy chodzi o to żeby było szybko? Takie pytanko początkującego ????no potrzebuje wymienic MB na PLN... i pytam sie czy moze jest ktos ktos na forum kto zajmuje sie takimi wymianami albo czy moze jest jakis specjalny dzial wymian...