Mi zawsze następnego dnia. Nawet jak wieczorkiem zlece, to rano będą. Bardzo szybko więc ????Ile idzie wypłata z Everesta na MB?
Prosze o szyb ką odpowiedz, z góry dzięki ????
czyli jak zleciłem wypłate dzis o 14 to jutro powinna byc kasa to dobrze.Mi zawsze następnego dnia. Nawet jak wieczorkiem zlece, to rano będą. Bardzo szybko więc ????
Mogą ewentualnie poprosić o skan. W moim przypadku jeszcze nie chcieli.czyli jak zleciłem wypłate dzis o 14 to jutro powinna byc kasa to dobrze.
A ma jakies znaczenie to ze to bedzie pierwsza wyplata od nich?
wchodzisz na stolMam pytanie czy jest jakakolwiek szybka szansza dowiedziec sie jaki nick mam na PokerHeaven?
w tym problem ze ja potrzebuje nicku zeby sie zalogowac ... wpisuje wszystko i nie nic nie wchodziwchodzisz na stol
w tym problem ze ja potrzebuje nicku zeby sie zalogowac ... wpisuje wszystko i nie nic nie wchodzi
to o username Ci chodzi... jak na moje oko musisz do nich napisac. Wejdz w ten link: http://www.pokerheaven.com/site/support/contactus.html i zagadaj na live help:spokodfhgfh:w tym problem ze ja potrzebuje nicku zeby sie zalogowac ... wpisuje wszystko i nie nic nie wchodzi