>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szybkie Pytanka >>> Szybkie Odpowiedzi

Status
Zamknięty.
rafalec 105

rafalec

Użytkownik
mam pytanko, ugrałem troche na pokerku na bwin, pytanie ile idzie wypłata na karte bankomatową, bo dotychczas wypłacałem tylko na MB , no i czy bank pobiera za to prowizje? dzieki ????
wypłącałem kiedyś z bet24 (ta sama sieć) na konto to kase miałem po 4-5 dniach bez żadnej prowizji chyba. Bwin ta sama sieć i ma polską obsługe więc nie powinno być problemu

frans 0

frans

Użytkownik
mam pytanko, ugrałem troche na pokerku na bwin, pytanie ile idzie wypłata na karte bankomatową, bo dotychczas wypłacałem tylko na MB , no i czy bank pobiera za to prowizje? dzieki ????

Ztego co wiem bank nic nie pobiera, moja wypłata szła 2 dni a przedtem wysłałem screna dowodu!
Pozdro

R 0

robinmaster

Użytkownik
Jaki styl gry polecilibyście najbardziej graczowi nastawionemu na turnieje zarowno sit&#39;n&#39;go jak i wielo stolikowe jaka strategia najbardziej sie sprawdza ???? według was oczywiście . Gram w pokera Texas od dobrych kilku lat kiedys na wp.pl ;) na wirtualna kase tam sie grac nauczylem ???? obecnie tylko i wyłącznie na kase . I mojim ulubionym zajęciem są turki stąd moje pytanie ????

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
Jaki styl gry polecilibyście najbardziej graczowi nastawionemu na turnieje zarowno sit&#39;n&#39;go jak i wielo stolikowe jaka strategia najbardziej sie sprawdza ???? według was oczywiście . Gram w pokera Texas od dobrych kilku lat kiedys na wp.pl ;) na wirtualna kase tam sie grac nauczylem ???? obecnie tylko i wyłącznie na kase . I mojim ulubionym zajęciem są turki stąd moje pytanie ????
graj turki na jakie cie stać i nie zmieniaj szybko stawek. Jak grasz np. s&amp;g za 5$ i wygrasz coś to nie zmieniaj odrazu na 10$ bo masz na wpisowe do tego turka :] staraj się robić to stopniowo. najpierwsz pograć i wygrać troche kase na tych przykłądowych 5$ a po jakimś czasie na wyższe :] takie jest przynajmniej moje zdanie :]
powodzenia

frans 0

frans

Użytkownik
graj turki na jakie cie stać i nie zmieniaj szybko stawek. Jak grasz np. s&amp;g za 5$ i wygrasz coś to nie zmieniaj odrazu na 10$ bo masz na wpisowe do tego turka :] staraj się robić to stopniowo. najpierwsz pograć i wygrać troche kase na tych przykłądowych 5$ a po jakimś czasie na wyższe :] takie jest przynajmniej moje zdanie :]
powodzenia

Tak jak napisał rafalel, dodał bym, że warto prubowac grac w turze z gwarantowaną większą pulą np. wpisowe 5,5$ gwarantowane 10 000$

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
Tak jak napisał rafalel, dodał bym, że warto prubowac grac w turze z gwarantowaną większą pulą np. wpisowe 5,5$ gwarantowane 10 000$
zgadzam się, ale warto zaplanować sobie przynajmniej jednegoe rebuy&#39;a ponieważ ludzie grają w takich turniejach jak szaleńcy (prawie jak freeroll)

lordrobo 0

lordrobo

Użytkownik
Duplicate poker wypłaca chyba tylko poprzez czek, kilka osób z forum już go ma, ale nikt się chyba jeszcze nie pofatygował do banku, żeby go wypłacić:jezora:
Dostalem czek i 6dni temu zanioslem go do banku. Facet nie wiedzial co zrobic, co chwila gdzies dzwonil. Zabrali go i za 2tyg zrealizują (mam taką nadzieje)....

lordrobo 0

lordrobo

Użytkownik
Pytanko na temat reki (czy dobrze zrobilem)
stół: NL(0,05 , 0,10)
Mam AA na ręce (pozycja Early) podbijam do 0,60 wszyscy pas tylko jeden koles CALL.
Na flopie: 8wino, 2wino, Qd
Podbicie 1,2$, koles CALL
Turn: 7wino
Ja check on tez
River: Jwino
Ja chack, on raise 1,7$
...no i ja fold (pewnie mial kolor, ale sie nie dowiem bo muck)
Powiedzcie prosze dobrze zrobilem??

frans 0

frans

Użytkownik
Mam AA na ręce (pozycja Early) podbijam do 0,60 wszyscy pas tylko jeden koles CALL.
Ja check on tez
Ja chack, on raise 1,7$

Trudno to powiedziec ale pewnie dobrze mogles po 7 wino mocniej bic a nie czekac no ale co zrobic:jezora:

nowy23 0

nowy23

Użytkownik
Ja check on tez
Ja chack, on raise 1,7$

Moim zdaniem źle zrobiłeś.
Wyczuł twoją słabość na turnie i podbił przy riverze.

Poza tym poczytaj o pot odds. Przyda ci się.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Wlozyles 1.8$ do puli wiec mogles dac to drugie tyle. Ale nie dowiemy sie czy dobrze czy zle. Ja tez niedawno gralem w freerollu na CelebPoker i bylo nas juz tylko 3. Mialem AA i podbilem sprawdzil mnie kolo, który mial najmniej zetonów z nas i doszly KQ9, ja podbijam kolo call i dochodzi 10. Koles daje raise a ja pasuje bo mial pewnie J bo inaczej by mnie nie sprawdzal lub podbijal. Ale tez mogl miec K i czul sie pewny wygranej. Ja nie wszedlem bo w przypadku przegrania bylbym z duzo strata. Ale cóz... Jezeli ten ktos jest na forum i to przeczyta to niech sie przyzna :p

M 0

matura0007

Użytkownik
Ja check on tez
Ja chack, on raise 1,7$

na turnie dajesz ola ????

brigantos 0

brigantos

Użytkownik
bez readow na niego to mozna gdybac
tak to widze na turnie robisz bet pot,jesli cie sprawdza,na river robisz checka,na marginesie ten jego bet 1,7$ na river do puli 3,6$,raczej mowi o jego słabości,

K 76

karlos83

Użytkownik
Nie wiem jak Ty to liczysz brigantos ale gosciu zrobil beta 1.7$ do puli 3.6$ i to ma swiadczyc o jego slabosci?!

Moim zdaniem dobrze zrobil, ze polozyl Asy.

K 76

karlos83

Użytkownik
Rzeczywiscie pula 3.6$ (cos mi sie jeblo w obliczeniach) ale jak dla mnie to byl valuebet blagalnie proszacy o call, wg mnie dobrze zrobil ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom