Najpierw depozyt później wypłata.Małe pytanko. ;] (EVEREST POKER)
Wygrałem we freerollku 50$ i chce wypłacic tą kaske. Patrze ale wypłata tylko przez czek! Czyli nie mozna wypłacic na konto bankowe??
Proszę o odpowiedz. ;]
A jaka jest tam prowizja? Pobierana jest jakas kaska za wysłanie kasy z Everest a potem na konto bankowe? Czy nie?mozesz tez od razu na MB:-D
Dzieki :spokodfhgfh:mozesz od razu na MB wyslac kaske:-D a z MB na konto bankowe to okolo 7zl Ci pobieraja...
na czeku masz napisane, ze w banku discunt w izraelu go mozesz zrealizowac:jezora:Witam.
Mam takie pytanie. Zlecilem wyplate w duplicate poker. Przyslali mi do domu czek http://www.f4a.eu/uplGRA/11925322219454.JPG . Czy ja moge go gdzies zrealizowac ? ???? W jakims banku, jesli ktos wie prosze o odpowiedz.
Dziekuje.
bo gosc mial AA55 a ty QQKKMam pytanko. Wczoraj grałem sobie w pokerka i miałem taki układ kart.
Na stole była Dama, Król i 8. Ja miałem Dame i Króla więc myślę podbije troszeczkę o 1$. Gość wszedł. Myślę ok. Daje All In. Gość również. Na stół dochodzi chyba dwie piątki. Gość ma dwa Asy a ja jak już mówiłem Dame i Króla czyli dwie pary. I gość wygrywa i zabiera całą pulę. Czy coś tu jest nie tak czy ja czegoś nie wiem. Nie orientuje się zbytnio więc proszę o odpowiedź.
Po prostu chciałem wiedzieć bo nie długo w tym siedzę. Z góry dzięki za wyjaśnienie.Grasz w pokera za prawdziwa kase a nie znasz zasad. Chyba z jakiejs promocji ta kasa. Otóz ty miales 2 parki KK QQ a kolo mialo tez 2 parki tylko ze mial wyzsza od ciebie AA55.