>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szybkie Pytanka >>> Szybkie Odpowiedzi

Status
Zamknięty.
malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Małe pytanko. ;] (EVEREST POKER)
Wygrałem we freerollku 50$ i chce wypłacic tą kaske. Patrze ale wypłata tylko przez czek! Czyli nie mozna wypłacic na konto bankowe??
Proszę o odpowiedz. ;]

nowy23 0

nowy23

Użytkownik
Małe pytanko. ;] (EVEREST POKER)
Wygrałem we freerollku 50$ i chce wypłacic tą kaske. Patrze ale wypłata tylko przez czek! Czyli nie mozna wypłacic na konto bankowe??
Proszę o odpowiedz. ;]
Najpierw depozyt później wypłata.

EDIT:
Faktycznie jest mozliwość wypłaty na MB bez depozytu.

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
mozesz tez od razu na MB:-D
A jaka jest tam prowizja? Pobierana jest jakas kaska za wysłanie kasy z Everest a potem na konto bankowe? Czy nie?

EDIT: Muszę najpierw sam wpłacic pieniądze jesli nigdy nie płacałem przed wysłaniem tam pieniędzy z Everest poker? Czy wysyłam poprostu 50$ z Everest i potem wypłacam sobie z mb na konto bankowe?

U 0

Usunięty użytkownik 13632

Gość
no ciekawa historia z tym czekiem, jak zrealizujesz go to daj tu znać, a ja mam inne pytanie odnosnie jetbull - czy tam działa jakis support, bo tak to bym tam zagrał tylko zapomniałem nazwy uzytkownika, napisałem do supportu i zero odzewu, przez ostatnie 3 miesiace chyba z 4 maile im wysłałem i nic. ktoś sie z nimi kontaktował?

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Jetbull to działa jak chce:/ Support mi tez nie odpowiada.Czasami stronka działa w porządku, jest dzień kiedy w ogóle nie można na nią wejść, kupony też raz zatwierdza od razu, a raz trzeba 10 min się bawić, żeby go puścić. jak najszybciej trzeba wypłacać i zmywać się

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
Mam pytanko. Wczoraj grałem sobie w pokerka i miałem taki układ kart.
Na stole była Dama, Król i 8. Ja miałem Dame i Króla więc myślę podbije troszeczkę o 1$. Gość wszedł. Myślę ok. Daje All In. Gość również. Na stół dochodzi chyba dwie piątki. Gość ma dwa Asy a ja jak już mówiłem Dame i Króla czyli dwie pary. I gość wygrywa i zabiera całą pulę. Czy coś tu jest nie tak czy ja czegoś nie wiem. Nie orientuje się zbytnio więc proszę o odpowiedź.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Grasz w pokera za prawdziwa kase a nie znasz zasad. Chyba z jakiejs promocji ta kasa. Otóz ty miales 2 parki KK QQ a kolo mialo tez 2 parki tylko ze mial wyzsza od ciebie AA55.

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
Mam pytanko. Wczoraj grałem sobie w pokerka i miałem taki układ kart.
Na stole była Dama, Król i 8. Ja miałem Dame i Króla więc myślę podbije troszeczkę o 1$. Gość wszedł. Myślę ok. Daje All In. Gość również. Na stół dochodzi chyba dwie piątki. Gość ma dwa Asy a ja jak już mówiłem Dame i Króla czyli dwie pary. I gość wygrywa i zabiera całą pulę. Czy coś tu jest nie tak czy ja czegoś nie wiem. Nie orientuje się zbytnio więc proszę o odpowiedź.
bo gosc mial AA55 a ty QQKK
no i w tym wypadku AA55 okaze sie silniejsze

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
Grasz w pokera za prawdziwa kase a nie znasz zasad. Chyba z jakiejs promocji ta kasa. Otóz ty miales 2 parki KK QQ a kolo mialo tez 2 parki tylko ze mial wyzsza od ciebie AA55.
Po prostu chciałem wiedzieć bo nie długo w tym siedzę. Z góry dzięki za wyjaśnienie.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Sportingbet dawal kiedys do Paradise Poker 50 $ jak sie cos mialo na koncie na zakladach. Dostalem te 50 $ a to juz trocheeee temuuu. No i kasa dalej lezy na Paradise a ja nie wiem jak ja uwalonic. Nie moge za nia grac. Mam 35.26 EURO czy cos takiego bo zmienili walute.

Jezeli ktos wie to niech napisze co mozna z ta kasa zrobic.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom