Brak Kildemanda u Piratów, za niego będzie ZZ, ale chyba może jechać każdy oprócz Fajfera, bo ma lepszą srednią biegową niż PeterJakieś wieści ktoś ma, jakieś zmiany w składach?
Brak Kildemanda u Piratów, za niego będzie ZZ, ale chyba może jechać każdy oprócz Fajfera, bo ma lepszą srednią biegową niż PeterJakieś wieści ktoś ma, jakieś zmiany w składach?
Jeśli z ZZ za Petera jest tak jak mówiłem, to warto chyba iść w wygraną Rospigarny(jadą chyba o nic, ale wybrali się pełnym składem), w sts jest linia Zmarzlika 13,5 - czy Bartek będzie bezbłędny w to wątpię, może również jechać asekuracyjnie, dając wygrać swojemu koledze z zespołumacie jakieś propozycje co warto pograc?
Hampel, Lambert oni nie pojadą ?Z Eligi nikt nie jedzie u gospodarzy XD
Ze dwa tygodnie temu były większe (Vetlanda-Vastervik). STS po prostu nie zna składu gospodarzy, więc nie ma sensu middlować.
Chociaż w sumie obie linie value, bo te +16.5 to lekko przesadzone.
taaa bo takie bety latwo grac i jeszcze z podatkiem na baaaank bajeczki tutaj piszesz widze od lat... Prawie kazdy buk ma identyczne kursy na identyczne linie wiec pisanie o jakis wilkich roznicach i lapaniu midle mozna miedzy bajki wlozycwoffi2013 zawsze opłaca grac sie middle w każdej możliwej dyscyplinie sportu . żyję grając w 90% middle - przecież masz wtedy kontrole nad betem a ryzyko jest ultra niewielkie .
Prosty przykład gramy po kursie 2 under 20,5 i po kursie 1,90 over 18,5 - ładujemy tu i tu po 1000 pln - wyliyczysz mi z tego kurs ? i ile ewentualnie ryzykujesz przegranej ? (oczywiście gramy bez podatku - kursy które podawałem były z UB/22bet)
Jesli ktokolwiek chętny na dalsze zadania o odpowiedz prosze na priv
Nota bene jest to jedno z pytań jak ktoś idzie na rozmowę na analityka u naszych buków - kolejne to ustaw kursy przy wyrównanym spotkaniu trzydrogowym przy marży obowiązującej w Polsce ....ale jak widze nie ma chętnych do liczenia ((
Gdzie napisal, zer gra midla z podatkiem? Pewnie jakby chcial to by gral, ale wydajnosc za mala Pare osob, ktore w tym temacie pisalo o roznych liniach siegajaych nawet 10 i wiecej punktow sciemnialo?taaa bo takie bety latwo grac i jeszcze z podatkiem na baaaank bajeczki tutaj piszesz widze od lat... Prawie kazdy buk ma identyczne kursy na identyczne linie wiec pisanie o jakis wilkich roznicach i lapaniu midle mozna miedzy bajki wlozyc
taaa bo takie bety latwo grac i jeszcze z podatkiem na baaaank bajeczki tutaj piszesz widze od lat... Prawie kazdy buk ma identyczne kursy na identyczne linie wiec pisanie o jakis wilkich roznicach i lapaniu midle mozna miedzy bajki wlozyc
raz na ruski czas to wiesz... chodzi o codzienne typowanie a roznice sa minimalneTeraz też nie widzisz zapewne 2,20 11,4 i 2,97 w meczu Vasterviku .....bez urazu ale .....nawet nie wiem jak i co pisać do takich ignorantów ...