W tym meczu daje under Smolinski 5.5.. jezdzi z Bellego a martina ogladałem z rawiczem to nie wygladał za dobrze.. a co do Lindbacka to rzuć monetą sobie.. kto go zna ten wie czy jest w formie czy nie, my mozemy wróżyć z fusów.Rusza Szwedzka, tematu nie ma. Widzi coś dziś wartego gry? Lindback linia 10 na forbecie po 1,83 . Chłop ostatnio wrócił do treningów i ma trzaskać punkty? Zobaczymy
w pełni się zgadzamW tym meczu daje under Smolinski 5.5.. jezdzi z Bellego a martina ogladałem z rawiczem to nie wygladał za dobrze.. a co do Lindbacka to rzuć monetą sobie.. kto go zna ten wie czy jest w formie czy nie, my mozemy wróżyć z fusów.
W meczu Kumli nie miałem pomysłu i ide w strone fajnego kursu jakim jest pojedynek Iversena z Chrisem..Iversen minus jeden punkt i lepszy od Chrisa kurs..3.18? moze czegos nie wiem ale tkai kurs to przesada..
A w meczu dacarany daje na overek 8.5 Jacoba Thorssela.. jedzie u siebie, w tym sezonie pare razy go widziałem to naprawdę dobrze sobie radził, ma prędkość.. ogólnie ten mecz bardzo ciekawy, bo na papierze niby jedynka ale Artiom, Wadim(ostatnio gorzej sobie radzi), Lidsey, Przedpełski mogą sobie polatać.. tyle ode mnie, wszystkie typy fortuna
No niestety Smolinski zawiódł i wygrał ostatni bieg... reszta weszła na spokojnie, do nastepengoW tym meczu daje under Smolinski 5.5.. jezdzi z Bellego a martina ogladałem z rawiczem to nie wygladał za dobrze.. a co do Lindbacka to rzuć monetą sobie.. kto go zna ten wie czy jest w formie czy nie, my mozemy wróżyć z fusów.
W meczu Kumli nie miałem pomysłu i ide w strone fajnego kursu jakim jest pojedynek Iversena z Chrisem..Iversen minus jeden punkt i lepszy od Chrisa kurs..3.18? moze czegos nie wiem ale tkai kurs to przesada..
A w meczu dacarany daje na overek 8.5 Jacoba Thorssela.. jedzie u siebie, w tym sezonie pare razy go widziałem to naprawdę dobrze sobie radził, ma prędkość.. ogólnie ten mecz bardzo ciekawy, bo na papierze niby jedynka ale Artiom, Wadim(ostatnio gorzej sobie radzi), Lidsey, Przedpełski mogą sobie polatać.. tyle ode mnie, wszystkie typy fortuna
Gdzie znajdę składy awizowane?