moim zdaniem to jest dobry sposób na grę.
małe ryzyko, dużo zabawy i emocji, a wygrać można naprawdę sporo
przy odpowiednim doborze zdarzeń jest opcja wygrać sporo
ja kiedyś pomnożyłem kwotę początkową 600 razy ????
trzeba wiedzieć, w którym momencie się wycofać, albo założyć np., że z 10 zł próbujemy zrobić 1000 zł ????
w świecie internetowych bukmacherów wybór zdarzeń jest ogromny, a zakładów jeszcze większy. mamy możliwość np. dla jednego meczu obstawić under 5.5 gola po kursie 1.16 w meczu Realu Madryt.
Przy odpowiedniej i cierpliwej grze jest opcja na wydymanie bukmachera.
Codziennie robimy kurs 1.3 i w ciągu miesiąca mamy 27000 zł z 10 zł ????
dopiszę jeszcze kilka zdań:
nie warto stawiać np. że brak będzie rzutu karnego itp. zakłady, które zależą tylko i wyłącznie od losu.
po to są różne fora, żeby czytać sobie opinie innych i wybierać spośród nich zdarzenia warte zagrania.
codziennie 1-2 zdarzenia. np. widzę, że ktoś obeznany w lidze hiszpańskiej stawia na over 3.5, to ja walę over 1,5 i idę na piwko ????
dzisiaj np. po 15 minutach ManU w ten sposób zapewnił mi wygranie kuponu.
chodzi o to, żeby nie ograniczać się do jednej dyscypliny i jednego typu zakładu. trzeba grać wszystko, tylko dokładnie wybierać. codziennie mamy do wyboru tysiące zakładów i setki zdarzeń. jest w czym wybierać ????
dzisiaj uderzyłem jeszcze Real under 4.5. na razie 1:0 i 52' także idę na piwko już chyba ????
polecam over 1;1,5 w meczu PSG - Lyon po kursie 1,16
kolejna rzecz: można również grać handicapy, wykupując dodatkowe punkty i zapewniać sobie zwrot.
to jest pewne zabezpieczenie. gramy +3 gole na kiepską drużyną po kursie 1.1.