Witam. Widzę, że przybywa użytkowników zainteresowanych tym "systemem".
Ja chcialbym przedstawić swoje zdanie na ten temat.
Na wstepie mówie odrazu: nie chcę krytykować zwolenników tego systemu, poprostu wyrażę swoją opinię.
Dla mnie myślenie o "tym systemie" jak o sposobie na zarabianie pieniędzy jest myśleniem infantylnym. Ja gdy zaczynalem przygodę z zakładami bukmacherskimi zdesperowany, że nie wchodzą mi taśmy za 2 zł :grin: wymyslalem podobne twory. Dla przykładu: Stawiałem 2 lub 3 mecze po kursie 1.30 , za 10 zł.. Wydawało mi się, że to takie proste, okazało się inaczej.. jako, że umiem przyznać się do blędu pogralem tak maxx tydzień i odpuściłem.
Sport to sport. Sami wiecie jak jest.. czasami Burnley odda 1 strzał na bramkę Manchesteru i wygrywa 1-0 , choc Manchester oddal 20 strzałów. Mowicie cos o analizie. Analiza jest potrzebna, ale nie jest gwarancją sukcesu! Widzę, ze sypiecie tu propozycjami typu: Barca, Bayern, Manchester, Chelsea. Wybaczcie, ale to super amatorka. Zobaczcie sami, ostatnio wiecej padło sensacji niż weszło pewniaczków: ManU, Chelsea, Juventus, Lyon, Marsylia itd...
Nie traćcie czasu i pieniedzy na to. Lepiej sobie siąsc, poczytac zastanowić nad strategią gry..