daniel2109
Użytkownik
lepiej ryzykować 7000 dla zysku 100??:-Dpiszesz powaznie czy sobie zartujesz? Jak powaznie to Ty jestes nie powazny zeby dla ewentualnego zysku 10 zlotych ryzykowac ponad 700 zl
lepiej ryzykować 7000 dla zysku 100??:-Dpiszesz powaznie czy sobie zartujesz? Jak powaznie to Ty jestes nie powazny zeby dla ewentualnego zysku 10 zlotych ryzykowac ponad 700 zl
sorki ale ja juz od grudnia zarabiam u bukach grajac progresja . narazie to srednio 88 zł miesiecznie ???? bezpiecznie bo 11 progów na ako:2<=Pokaż mi tutejszego typera, który osiąga zysk choćby przez pół roku. A systemów grać nikomu nie zabraniam, jedynie wypowiadam swoją opinię.
No to golisz te buki niemiłosiernie.:jezora:sorki ale ja juz od grudnia zarabiam u bukach grajac progresja . narazie to srednio 88 zł miesiecznie ???? bezpiecznie bo 11 progów na ako:2<=
Bezlitosny jest ????No to golisz te buki niemiłosiernie.:jezora:
tomex11 udaje, że nie zobaczył twojego posta :-Dcos ucichlo o tym systemie ostatnio. I jak tam macie juz miliony na koncie? ;-)
dodajmy ze po ''tylko" 32 krokach :jezora54:Po co zaczynać od 100zl? Zacznijmy od 2 zl i po 32 krokach bedzie ponad 600 zl zysku ????
A dokładnie rzecz ujmując 683,64 zł :-D:-DPo co zaczynać od 100zl? Zacznijmy od 2 zl i po 32 krokach bedzie ponad 600 zl zysku ????
o widze ze w koncu do tego doszedles bo nie tak dawno stales po stronie tych co to tak zachwalaja ten wspanialy system.a co za roznica grac tasmy czy single kilka razy po 1.2 wychodzi na to samo. system jest ****owy bo zaklada ze sie wszystko bedzie trafiac. ale tez nie ma co jechac po nim ze jest z dupy wziety bo pewnie wiele osob wlasnie tak gra tylko sie nie pucuje.moraal jest prosty kazdy moze przegrac swoje pieniadze w spospob jaki mu najbardziej pasuje