Na tym poziomie rozmawiać ze mną nie będziesz. Jestem tolerancyjny wobec młodzieży, ale nie przekraczaj pewnych granic dobrego smaku.
ja nie przekraczam granic tylko nie smiec mi w temacie i teraz nie pal frana opowiedz na wczesniej zadane pytania bo będe cytował jeśli zatrudne dla Ciebie z wczesniejszych postów wyłapać!?konkrety i argumenty proszę , a nie gadka bez sensu
czekam tak 5minut i cytaty powklejam z wytłumaczeniem dla Ciebie specjalnie jesli pytan nie rozumiesz i prosze o szczegółowe odpowiedzi poparte argumentami byle jakimi chociaż juz cudów nie wymagam od Ciebie
jeszcze dla ułatwienia moge ci zadawać pytania, jeśli dla Ciebie zatrudne jak w pierwszej klasie podstawowej twoja odpowiedź tak czy nie, to prawie tak jakbym rozmawiał na czacie z Pania Anna B. na bet365
moze w punktach, i dużymi?! ( jej to nie pomagało np.) chyba ja zwolnili nawet
to jade po koleji
1)dlaczego mi tu smiecisz w moim temacie, tym bardziej po tym co napisałem, jeszcze masz czelność pisać cos co nie nie ma żadnego związku z tematem i prowokować mnie w tym stanie jakim jestem?
2)A jeszcze mam pytanie do Ciebie skonczyłeś może jakiś kierunek związany z matematyką? czy zakonczyłeś edukacje sporo wcześniej? i czy uczyli cie samych wzorów i ich przekształcania czy też może znalazł sie jakis wspaniałomyślny profesor(czytaj nauczyciel albo pan nauczyciel), który w zadaniach w gimnazjum do, którego chodziłes zastosował pewne utrudnienie , które podejrzewam zaskoczyło 99% uczniów ( w tym Ciebie) że miałes rózne czynniki oprócz suchego wzoru bitego na regułke, a miało decydujace znaczenie jesli chodzi o wynik?!
odpowiedz na te dwa te drugie podpowiem jest trudniejsze zawiera pare pytan w jednym , więc możesz sie rozpisać
edit
3) czego nie rozumiesz to Ci wytłumacze? ( ale to po odpowiedzi na dwa wczesniejsze i nawet Ci podam dwa pewne mecze na jutro ???? )
4) gdzie widzisz ten 1% logiki "Tak czytam sobie od pewnego czasu czasu to, co wypisujesz i wydaje mi się, że jest w tym 99% młodzieńczego zapały połączonego z młodzieńczą naiwnością i 1 % logiki"
5) a czy matematyka rzadzi swiatem czy ekonomia?" A ja mam pytanie. System ów, znany jest i popularny, forum również znane i popularne, ludzi mnogo - czemu dotąd nikt nie napisał, że idąc po Twoich tropach wygrał jakąś znaczącą sumę?
Skromność? Nie sądzę...więc chyba jednak matematyka. Bezwzględna"
6) czy granie na zminimalizowanie ryzka w ten sposób i zadowalnie sie dziesiatymi kursu da nam zysk w dłuzsyzm okresie i jaki trzeba posiadać bankroll,zeby czerpać zyski rzędu paru pln? "Jak na podstawie wyszukiwarek kursów oszacować kurs, który będzie można starać się sprzedać na BF - a wszystko to w celu optymalizacji zysków. Przy grze za wszystko każda setna część kursu ma niebagatelne znaczenie. Dla Ciebie jednak niekoniecznie. Może warto o tym pomysleć?"
Szczególnie mnie interesuje Twoja odpowiedź na pytanie 2 i 5 nie w ziązku z tym, ze sie niby kłócimy bo nie ma co się kłócic wymieniamy poglady powiedzmy, ale ciekawy jestem twojego zdania na ten temat?!
może by twoje wypowiedzi coś wniosły do tematu odpowidając na te pytania
to w sumie to samo pytanie , tylko zadane w inny sposób