Dostałem prywatną wiadomość w sprawie gry parami na
kolor bonus ball lecz jako że nie mam 10 postów muszę na nią odpowiedzieć tutaj.
Gry na pary testuje w tej chwili za małe kwoty, do tej pory dawało to fajny rezultat obecnie czekam aż wpadnie coś z pary niebieski zielony.
Nie wiem na ile się to opłaci muszę to podliczyć za jakiś czas, może sami coś doradzicie. No ale teraz opisze jak to gram do tej pory. Wybieram trzy pary i każdy
kolor obstawiam za 1 j. Zysk z pary na pierwszym progu wynosi 4.5 j. Pozostałe obstawiam coraz wyżej progresją na drugim progu po 2j na
kolor, na 3 progu po pięć jednostek na
kolor i tak dalej. Oczywiście stawkowanie jest różne nie zawsze tak ma wyglądać może być bardziej agresywne lub mniej. Oczywiście gra singlami na
kolor jest dużo bardziej opłacalna ale ja chcę wyeliminować możliwość czarnej serii danego koloru. Zaznaczam że w przypadku tej progresji trzeba mieć jednak większy kapitał. Bo tu jednak stawki podnosimy szybciej i są razy 2. Przykład wczoraj wpadł
kolor czerwony który był w parze z brązowym. Parka na siebie zarobiła koloru brązowego już nie obstawiam. Jak wpadnie mi któryś z kolorów niebieski lub zielony to zaczynam zabawę od nowa.
Nie wiem czy opisałem to w miarę zrozumiale, ale najważniejsze w moim podejściu do progresji zarówno liczbami jak i kolorami to zasada że każda progresja ma zarobić na siebie nie na inne. Dlatego każdy
kolor czy liczbę stawiam inaczej, byleby wychodził zysk.
Tevez 5, podbijam Twoje pytanie, ja gram tylko w bet365 ale wydaje mi się że WH też ma to w swojej ofercie. Tyle że tam nie ma polskich zł co jest dla mnie raczej przeszkodą w graniu. Jeśli ktoś ma informacje o innym buku u którego możnego stawiać 49 to niech da znać.