zdecydujmy sie moze na cos konkretnego bo zaczyna sie robic balagan7, 18, 42
7, 18, 42 czy 23? czy grasz progresje na wszystkie te liczby? czy stawiasz wszystkie i liczysz na farta?
zdecydujmy sie moze na cos konkretnego bo zaczyna sie robic balagan7, 18, 42
Tylko wtorek LTdziekuje bardzo ! przez ile dni mam puszczac je ? :grinbiecuje ze jak wypadna to sie z toba podziele
to sa liczby dla mnie co prosilam Sindbada wiec ty mozesz sobie puszczac pojedyncze liczbyzdecydujmy sie moze na cos konkretnego bo zaczyna sie robic balagan
7, 18, 42 czy 23? czy grasz progresje na wszystkie te liczby? czy stawiasz wszystkie i liczysz na farta?
ok dziekuje bardzo za Twoja pomoc !Tylko wtorek LT
http://club49s.pl/mapa/to sa liczby dla mnie co prosilam Sindbada wiec ty mozesz sobie puszczac pojedyncze liczby
Hmmm ale przy stałej stawce i kursie juz przy 7 progu jestes stratnyKonkretnie to zmieniam system gry z progresji na stawkę płaską.
Ostatnia progresja jest z numerem 42.
Z analizy na większej ilości losowań, jaką przeprowadziłem wynika, że moja metoda typowania liczb w progresji dała wynik ujemny a przy stawce stałej dała wynik dodatni wiec nie ma, na co czekać tylko zmienić system gry.
tak sobie to policzyłem i wyszło mi że jeśli grasz płaską stawka 100zł do 6 progu to wygrywasz:Zgadza się, ale taka liczba puszczona dalej w progresji daje większe ryzyko strat.
Zauważyłem błąd w obliczeniach gdyż wszystkich progresji było 41837 a zakończonych do 6-go progu 25183.tak sobie to policzyłem i wyszło mi że jeśli grasz płaską stawka 100zł do 6 progu to wygrywasz:
1 próg 3238950zł
2 - 2343150
3 - 1550850
4 - 938500
5 - 471600
6 - 137900
co razem daje 8680950zł
odpuszczając 7 próg tracisz 600zł wcześniej zainwestowane przy 14674 zakładach czyli 8804400zł
a nie lepiej jest zmodyfikowac stawkowanie w progresji w ten sposób zeby odpuscic sobie dalsze granie na jakims konkretnym progu przy zachowaniu jeszcze sensownego zarobku lub zminimalizowanie straty?
W Delphi (Pascal)W czym program został napisany ? ????