a co można sadzić o liczbach? liczba jak liczba :razz:, ja osobiści gram je już od paru losowań i czekam az wpadnąa co sądzicie o 31 (od 30 losowań nie trafiona) i 8 (24 losowania)?
http://49s.co.uk/49s/LatestResults.aspxWitam, dokładnie liczba 29 już wpadła, ale co z dzisiejszym losowaniem ciągle brak wyników.
to może dla bezpieczeństwa osób które w ciemno stawiają Twoje liczby warto by było taką procedurę napisac tak tylko dla sprawdzenia?Nie sprawdzałem tej metody, ale to raczej pewne, że przekroczymy 20 progów. Moje typy to wynik działania programu, który sam napisałem, ale niekiedy ingeruję w to, co mi obliczy. Można sprawdzić czas oczekiwania, bo to tylko kwestia napisania odpowiedniej procedury, ale ja jestem na to za leniwy he! :?
Nie panikuj, bo przecież progresja na 44 miała dziś w porze LT wejście dopiero na 5. próg - gdyż gra na tę liczbę została zaproponowana przez @sindbada wieczorem 12.06 po losowaniu TTno i 44 nie padla ????
ok dzieki ja dopiero zaczynam grac! i za bardzo sie chyba stresuje :;/:Nie panikuj, bo przecież progresja na 44 miała dziś w porze LT wejście dopiero na 5. próg - gdyż gra na tę liczbę została zaproponowana przez @sindbada wieczorem 12.06 po losowaniu TT