>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

System na Lotto 49

A 226

adiqq

Użytkownik
W grze losowej mamy matematykę a w sporcie szczęście, dlatego nie zajmuję się sportem.
Myślę, że jest mało osób zajmujących się grą losową tak na poważnie a powiem, że warto.
Niestety ja również należę do tej mniejszości.

Powodzenia
Nie zgodzę się - co do tego szczęścia w sporcie. Można tak tylko powiedzieć jak ktoś postawi pierwszy zakład i trafi kurs np. 15, albo zaproponuje 4 remisy i wszystkie trafi. W perspektywie długoterminowej nie ma takiego pojęcia jak szczęście (czy też pech, bo np &quot;moja&quot; drużyna straciła gola w doliczonym czasie gry i przez to przegrałem zakład, albo ktoś dostał czerwoną kartke, albo przeciwnikowi sędzia niesłusznie zagwizdał karnego itd,itp). Zostaje matematyka.

sindbad 76

sindbad

Użytkownik
Witam
Numer 7 trafiony na progu 6 ✅ 33,00 zł

Razem:✅ 1540,00 zł

Następna progresja z liczbą 37

Powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +5
edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
jakie kursy sa na te liczby ?
jakie stawkowanie uzywacie?
Wpis #324 kolegi @sindbada na 17. stronie tego wątku, wszystko Ci wyjaśni zarówno co do kursu i stawek w jego technice progresji na 20 etapów.

Otrzymane punkty reputacji: +9
A 52

androlo

Użytkownik
10 - 34 losowania
48 - 31 losowania
12 - 23 losowania
45 - 23 losowania
25 - 22 losowania
10 wpadla jako pierwsza
gdzie moge znalesc wykaz liczb najrzadziej wystepujacych aby zmieniac po wpadnieciu obstawionej liczby
przyklad powyzej 10 wpadla i chce ja zmienic na nastepna liczbe

ekaga 238

ekaga

Użytkownik
A czy ktos wie jakie były najdłuższe serie niewylosowanych liczb w historii całej gry/na przestrzeni kilku ostatnich lat?

sindbad 76

sindbad

Użytkownik
Jeśli się nie mylę to numer 4 ma najdłuższą przerwę = 138 losowań.

Otrzymane punkty reputacji: +3
F 7

flaver

Użytkownik
Witam
Nie jest łatwiej obstawiać kolor BB niż dokładną cyfrę? Szansa trafienia to odpowiednio 1:7 i 6:49=1:8,16.
Jest coś czego nie wziąłem pod uwagę?

baleronik 47

baleronik

Użytkownik
Witam

Nie jest łatwiej obstawiać kolor BB niż dokładną cyfrę? Szansa trafienia to odpowiednio 1:7 i 6:49=1:8,16.

Jest coś czego nie wziąłem pod uwagę?
Kolor brązowy losowania od 2014-03-25 do 2014-04-16 przerwa 47 losowań. Jak widzisz nie jest to takie proste.

Do góry Bottom