>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System na Lotto 49

pielaszyna 14

pielaszyna

Użytkownik
stawiałem na liczbę 34 i już powoli wpłacałem kolejne pieniądze na szczęście rano siadło na 14 progu ???? a ogółem nie wypadała od 37 razy.

sindbad 76

sindbad

Użytkownik
Witam
Numer 13 trafiony na progu 1 ✅ 5,50 zł

Razem:✅ 902,00 zł

Następna progresja z liczbą 6

Powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 107

krisu3

Użytkownik
Uff, wracam z dalekiej podróży ???? Nie wyszedłem na plus od 11 dni, zaliczyłem pierwszy raz stawkę z 16 progu, co przy niedawnym podwojeniu stawki początkowej i kilku liczbach na niższych progach postawiło mój system na krawędzi bankruta. Na szczęście dzisiaj trafione 36 wyprowadziło wszystko na prostą i mogę wracać na pierwsze progi.
P.S. Dzisiaj mijają trzy miesiące mojego grania, zysk 254j, małymi łyżeczkami do przodu ????

renthus 5

renthus

Użytkownik
Nie tylko ty otarles sie o krawedz bankructwa mi nieszczesne 36 weszlo na 18 progu przy duzym zwatpieniu ze w ogole wejdzie i konczacej sie gotowce jakby nie patrzec to od 14 marca nie bylo 36

sindbad 76

sindbad

Użytkownik
Witam
Numer 1 trafiony na progu 1 ✅ 5,50 zł
Razem:✅ 962,50 zł
Następna progresja z liczbą 13
pawel031, tego nie mogę zrobić z uwagi na dobro sprawy.
Powodzenia

K 12

klexonator

Użytkownik
Witam, bardzo fajnie, ze prowadzicie taką rozpiskę!
Sorry za takie pytanie, pewnie dla was to oczywiste ale jestem cienki z matmy i dopiero zaczynam przygode z roznymi systemami, i jestem lekko zielony w liczeniu tych progresji :p
Jaki wzor zastosowal sinbad aby obliczyc jak stawkowac kazdy kolejny poziom, aby zysk wynosil 5,50 wiecej niz w poprzednim progu ? ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Jaki wzor zastosowal sinbad aby obliczyc jak stawkowac kazdy kolejny poziom, aby zysk wynosil 5,50 wiecej niz w poprzednim progu ? ????
Wzór na stawkę pierwszego poziomu wygąda następująco:
stawka = zakładany zysk / kurs – 1
Wzór na stawki dla kolejnych poziomów:
stawka = suma stawek z poprzednich poziomów + zakładany zysk / kurs – 1

sindbad 76

sindbad

Użytkownik
Witam

Numer 17 trafiony na progu 4 ✅ 22,00 zł

Razem:✅ 1094,50 zł

Następna progresja z liczbą 37

Powodzenia