Ten mecz spełniał - jak się wydaje - Twoje kryteria "postawienia na niego". A jednak bramka nie padła. Pytanie jest więc o to, czy możliwa jest taka selekcja meczów, która spowoduje zupełne wyeliminowanie takich meczów bezbramkowych?Wczoraj jak oglądałem mecz Realu z Valencią nie mogłem pojąć jak w takim meczu nie może paść przynajmniej jedna bramka... a jednak 0-0 jest możliwe :;/:
spójrz na mój temat Lay vs Martingale. to jest progresja tyle, że zagrana "na raz", przy pomocy Laya. Progresja to też VABANQ, jeśli zakładamy wrzucenie doń całego banku.Hehe.
Wtrace sie bo........Wielu juz chcialo(ja kiedys tez)w bukmcherce zarobic lekko latwo i przyjemnie.I poki co nie znam takich co im sie udalo.
Zauwaz ze grales mecze dobierane(typowales)gdzie 0-0 mialo nie byc a i tak weszlo.
Nie sprawdzalem ale sredni kurs na 0-0 byl gdzie ok.15 pewnie-prawda?Wiec moze odwrotnie? ????
Kwota 100euro starcza na 30progow(!!!) progresji dla ww.kursu dla zysku 14euro.
Dla zysku 5euro to az 44progi.
Do tego(pierwszy wariant)ciagnac 10 progresji naraz pozwala nam przegrac jedna i byc ponad 30euro do przodu!
Jest to rzadka odmiana progresji ktorej nie kazda trzeba wygrac(wbrew temu co pisza na wiekszosci for)i byc na plus.
Wiem ze Agarak cierpnie skora ???? ,ale ...kazda progresja jest mniej ryzykowna niz vabank ????
Ale nikt nie mówił nigdy, że to sposób na życie. Lżej się gra traktując pieniądze wpłacone jako stracone. Przecież wpłata i potencjalna strata ma nie wpłynąć na poziom życia gracza.Progresja to też VABANQ, jeśli zakładamy wrzucenie doń całego banku.
na17 próg:
Wolves - Arsenal
Wigan - Man Utd
Atletico Madryt - Real Madryt
Valencia - Rayo Vallecano
Dortmund - FC Bayern
Juventus - Lazio
AKO: 1,33
Stawka: 162€
Ew: 215€
Bilans: 52€
Też o tym myślałem...Moze lepiej byloby grac na jakies wysokie undery?Dajmy na to ze na over 0.5 masz kurs 1.04 a na under 5.5 czy 6.5 masz to samo.
Przynajmniej sie czlowiek nie wkur... jak oglada mecz i widzi jakich szans nie wykorzystuja.
Pozdro
Każdy medal ma dwie strony.. Teorytycznie każda z drużyn powinna dążyć do strzelenia gola, a więc over 0.5Moze lepiej byloby grac na jakies wysokie undery?Dajmy na to ze na over 0.5 masz kurs 1.04 a na under 5.5 czy 6.5 masz to samo.
Przynajmniej sie czlowiek nie wkur... jak oglada mecz i widzi jakich szans nie wykorzystuja.
Pozdro
Pomysł ten jest taki:Wpadłem na świetny pomysł na zminimalizowanie ryzyka porażki do minimum.
Napisze o tym wieczorem
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem:będziesz siedział dzień czy dwa przed kompem śledząc wyniki i czekając na 0:0 w jednym z wytypowanych przez siebie meczy żeby potem zagrać w następnym że nie padnie remis 0:0 po kursie 1,05 czy 1,1?Nie, niemożliwe musiałem coś pomieszać...Tak więc prawdziwe pieniądze postawie dopiero po tym jak "przyjdzie wpadka" czyli 0-0. Myślę, że nie wybiore dwóch meczów z rzędu na remis 0-0.
Punkt 3 Twojego regulaminu z pierwszej strony tego tematu:
Grac takie druzyny ktore w poprzedniej kolejce mialy 0-0.
A wiec co teraz sie zmienia???:smile:
8. Prawdziwe pieniądze stawiamy dopiero wtedy gdy przyjdzie nieoczekiwane 0-0 - czyli wcześniej gramy za nicMoże jakieś pomysły na udoskonalenie tego systemu?
Ok, zmieniamy 3 zasade...
więc jeszcze raz
1. Typować dziennie maksymalnie 1 mecz
2. Typować mecze tylko w lichach overowych
3. Typować takie drużyny które są aktualnie w bardzo dobrej formie strzeleckiej i ostatni mecz wygrały różnicą conajmniej 3 bramek
4. Monitorować aktualną sytuację w drużynach na które chcemy postawić - historia spotkań, kontuzje, absencje itp.
5. Gramy do pewnej kwoty - to jest nasz cel
6. Aby podwyższyć kurs gramy po kilkunastu minutach meczu LAY dokładny wynik 0-0 na LIVE w Betfair
7. Typować tylko te drużyny które grają u siebie ze słabym przeciwnikiem
Dziennie będę umieszczał 3 mecze max, w weekend po 10. Przykładowo w 17 progu padnie 0-0 więc na 18 stawiamy już real money.Nie wiem czy dobrze zrozumiałem:będziesz siedział dzień czy dwa przed kompem śledząc wyniki i czekając na 0:0 w jednym z wytypowanych przez siebie meczy żeby potem zagrać w następnym że nie padnie remis 0:0 po kursie 1,05 czy 1,1?Nie, niemożliwe musiałem coś pomieszać...