>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

System GOL

agarak 27

agarak

Użytkownik
Ktoś już wyżej pisał, że typowanie dziennie jednego meczu nie jest żadną sensowną zasadą. Bo niby co to ma dać? Jak są odpowiednie mecze w jednym dniu, to można przecież grać 2 lub 3 mecze, kosztem &quot;nie grania&quot; w dniach, gdy nic odpowiedniego nie ma.

agarak 27

agarak

Użytkownik
Wczoraj jak oglądałem mecz Realu z Valencią nie mogłem pojąć jak w takim meczu nie może paść przynajmniej jedna bramka... a jednak 0-0 jest możliwe :;/:
Ten mecz spełniał - jak się wydaje - Twoje kryteria &quot;postawienia na niego&quot;. A jednak bramka nie padła. Pytanie jest więc o to, czy możliwa jest taka selekcja meczów, która spowoduje zupełne wyeliminowanie takich meczów bezbramkowych?

A 498

addam44

Użytkownik
Hehe.
Wtrace sie bo........Wielu juz chcialo(ja kiedys tez)w bukmcherce zarobic lekko latwo i przyjemnie.I poki co nie znam takich co im sie udalo.
Zauwaz ze grales mecze dobierane(typowales)gdzie 0-0 mialo nie byc a i tak weszlo.
Nie sprawdzalem ale sredni kurs na 0-0 byl gdzie ok.15 pewnie-prawda?Wiec moze odwrotnie? ????
Kwota 100euro starcza na 30progow(!!!) progresji dla ww.kursu dla zysku 14euro.
Dla zysku 5euro to az 44progi.
Do tego(pierwszy wariant)ciagnac 10 progresji naraz pozwala nam przegrac jedna i byc ponad 30euro do przodu!
Jest to rzadka odmiana progresji ktorej nie kazda trzeba wygrac(wbrew temu co pisza na wiekszosci for)i byc na plus.
Wiem ze Agarak cierpnie skora ???? ,ale ...kazda progresja jest mniej ryzykowna niz vabank ????

E 27

egnagel

Użytkownik
Hehe.
Wtrace sie bo........Wielu juz chcialo(ja kiedys tez)w bukmcherce zarobic lekko latwo i przyjemnie.I poki co nie znam takich co im sie udalo.
Zauwaz ze grales mecze dobierane(typowales)gdzie 0-0 mialo nie byc a i tak weszlo.
Nie sprawdzalem ale sredni kurs na 0-0 byl gdzie ok.15 pewnie-prawda?Wiec moze odwrotnie? ????
Kwota 100euro starcza na 30progow(!!!) progresji dla ww.kursu dla zysku 14euro.
Dla zysku 5euro to az 44progi.
Do tego(pierwszy wariant)ciagnac 10 progresji naraz pozwala nam przegrac jedna i byc ponad 30euro do przodu!
Jest to rzadka odmiana progresji ktorej nie kazda trzeba wygrac(wbrew temu co pisza na wiekszosci for)i byc na plus.
Wiem ze Agarak cierpnie skora ???? ,ale ...kazda progresja jest mniej ryzykowna niz vabank ????
spójrz na mój temat Lay vs Martingale. to jest progresja tyle, że zagrana &quot;na raz&quot;, przy pomocy Laya. Progresja to też VABANQ, jeśli zakładamy wrzucenie doń całego banku.
oczywiście LAY naszej wcześniej upatrzonej grupy zdarzeń do progresji zmniejsza kurs na tęże progresję o jakieś 15 %. no ale mamy komfort stawiamy i sprawdzamy wyniki po tygodniu, a nuż coś nie weszło (czyli weszło). ręka nam się, przy powiedzmy 5 progu, nie ma prawa zadrżeć.
jeszcze jedna uwaga. typy w moim temacie były brane z d*** bez analizy jakiejkolwiek, a jednak przetrwałem ponad 20 serii. lepszy moim zdaniem zakład 4 mecze under 1.5 (lay) niż jeden over 0.5 (back).

cock 756

cock

Użytkownik
Progresja to też VABANQ, jeśli zakładamy wrzucenie doń całego banku.
Ale nikt nie mówił nigdy, że to sposób na życie. Lżej się gra traktując pieniądze wpłacone jako stracone. Przecież wpłata i potencjalna strata ma nie wpłynąć na poziom życia gracza.

Va banque? To policz jeszcze wszystkie próby dla tego va banque... Rozpatrz możliwość ucieczki ze stratą, raczej nie va banque a założenie dyscypliny i konsekwencji w działaniu. ????

culepl 39

culepl

Użytkownik
17 próg: ✅
Wolves - Arsenal ✅
Wigan - Man Utd ✅
Atletico Madryt - Real Madryt ✅
Valencia - Rayo Vallecano ✅
Dortmund - FC Bayern ✅
Juventus - Lazio ✅

AKO: 1,33
Stawka: 162€
Ew: 215€ ✅

Bilans: ⛔ 52€

a.w.84 329

a.w.84

Użytkownik
Moze lepiej byloby grac na jakies wysokie undery?Dajmy na to ze na over 0.5 masz kurs 1.04 a na under 5.5 czy 6.5 masz to samo.
Przynajmniej sie czlowiek nie wkur... jak oglada mecz i widzi jakich szans nie wykorzystuja.
Pozdro

culepl 39

culepl

Użytkownik
Moze lepiej byloby grac na jakies wysokie undery?Dajmy na to ze na over 0.5 masz kurs 1.04 a na under 5.5 czy 6.5 masz to samo.
Przynajmniej sie czlowiek nie wkur... jak oglada mecz i widzi jakich szans nie wykorzystuja.
Pozdro
Też o tym myślałem...

M 0

matashow

Użytkownik
Pozdro
Każdy medal ma dwie strony.. Teorytycznie każda z drużyn powinna dążyć do strzelenia gola, a więc over 0.5

Natomiast gdy obstawiasz mecz under 5.5 i np. jednej drużynie kompletnie nie idzie to odpuszcza mecz i czasem kończy się to pogromem.

Mimo wszystko wszelkie overy / undery mają w sobie sporą dozę losowości i tyle.

culepl 39

culepl

Użytkownik
Wpadłem na świetny pomysł na zminimalizowanie ryzyka porażki do minimum.
Napisze o tym wieczorem
Pomysł ten jest taki:
Bedę dalej grał, jak najlepiej analizował mecze ALE stawiał za prawdziwe pieniądze dopiero kiedy przyjdzie nieoczekiwana &quot;wpadka&quot; czyli remis 0-0.
Czyli to będzie tak wyglądało:
1 Próg: ✅ NIE STAWIAM
2 Próg: ✅ NIE STAWIAM
3 Próg: ✅ NIE STAWIAM
4 Próg: ✅ NIE STAWIAM
5 Próg: ✅ NIE STAWIAM
6 Próg: ✅ NIE STAWIAM
7 Próg: ✅ NIE STAWIAM
8 Próg: ✅ NIE STAWIAM
9 Próg: ✅ NIE STAWIAM
10 Próg: ✅ NIE STAWIAM
11 Próg: ✅ NIE STAWIAM
12 Próg: ✅ NIE STAWIAM
13 Próg: ✅ NIE STAWIAM
14 Próg: ✅ NIE STAWIAM
15 Próg: ✅ NIE STAWIAM
16 Próg: ✅ NIE STAWIAM
17 Próg: ✅ NIE STAWIAM
18 Próg: ✅ NIE STAWIAM
19 Próg: ⛔ NIE STAWIAM - tu padł wynik 0-0 w jakimś meczu
20 Próg: :?: STAWIAM NA LAY 0-0
Jakie jest założenie tego pomysłu?
Oczekujemy na mecze w których drużyny mają strzelać gole, ale kiedyś przytrafi się wtopa i będzie 0-0. Może to nastąpić po 10 meczach lub po 20, 50 czy 100. Wiadomo, że 0-0 nie wytypuje co drugi,trzeci mecz tylko raz na jakiś czas.
Tak więc prawdziwe pieniądze postawie dopiero po tym jak &quot;przyjdzie wpadka&quot; czyli 0-0.
Myślę, że nie wybiore dwóch meczów z rzędu na remis 0-0.

W ten sposób minimalizujemy ryzyko porażki do około 5% zakładając że 0-0 u mnie trafi się raz na 20 meczy.

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Tak więc prawdziwe pieniądze postawie dopiero po tym jak &quot;przyjdzie wpadka&quot; czyli 0-0. Myślę, że nie wybiore dwóch meczów z rzędu na remis 0-0.
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem:będziesz siedział dzień czy dwa przed kompem śledząc wyniki i czekając na 0:0 w jednym z wytypowanych przez siebie meczy żeby potem zagrać w następnym że nie padnie remis 0:0 po kursie 1,05 czy 1,1?Nie, niemożliwe musiałem coś pomieszać...

A 498

addam44

Użytkownik
Punkt 3 Twojego regulaminu z pierwszej strony tego tematu:
Grac takie druzyny ktore w poprzedniej kolejce mialy 0-0.
A wiec co teraz sie zmienia??? ????

culepl 39

culepl

Użytkownik
Punkt 3 Twojego regulaminu z pierwszej strony tego tematu:
Grac takie druzyny ktore w poprzedniej kolejce mialy 0-0.
A wiec co teraz sie zmienia???:smile:
Może jakieś pomysły na udoskonalenie tego systemu?
Ok, zmieniamy 3 zasade...
więc jeszcze raz
1. Typować dziennie maksymalnie 1 mecz

2. Typować mecze tylko w lichach overowych

3. Typować takie drużyny które są aktualnie w bardzo dobrej formie strzeleckiej i ostatni mecz wygrały różnicą conajmniej 3 bramek
4. Monitorować aktualną sytuację w drużynach na które chcemy postawić - historia spotkań, kontuzje, absencje itp.

5. Gramy do pewnej kwoty - to jest nasz cel

6. Aby podwyższyć kurs gramy po kilkunastu minutach meczu LAY dokładny wynik 0-0 na LIVE w Betfair
7. Typować tylko te drużyny które grają u siebie ze słabym przeciwnikiem
8. Prawdziwe pieniądze stawiamy dopiero wtedy gdy przyjdzie nieoczekiwane 0-0 - czyli wcześniej gramy za nic

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem:będziesz siedział dzień czy dwa przed kompem śledząc wyniki i czekając na 0:0 w jednym z wytypowanych przez siebie meczy żeby potem zagrać w następnym że nie padnie remis 0:0 po kursie 1,05 czy 1,1?Nie, niemożliwe musiałem coś pomieszać...
Dziennie będę umieszczał 3 mecze max, w weekend po 10. Przykładowo w 17 progu padnie 0-0 więc na 18 stawiamy już real money.
Troche czasu minie zanim osiągniemy możliwy większy zysk ale ten zysk będzie bardzooo możliwy

Do góry Bottom