Oczywiście, że grałem w realu. Strata boli tym bardziej że to nie pierwsza taka strata...Pierwsza ale jakże bolesna wpadka. Oczywiście jeśli grałeś w realu za takie stawki jakie pisałeś..
No więc wyszło na to, że rozbicie budżetu proponowane przeze mnie i kilku innych userów to nie był taki zły pomysł.Oczywiście, że grałem w realu. Strata boli tym bardziej że to nie pierwsza taka strata...
Właśnie myśle myśle i myśle ????Odradzam, lepiej wykombinuj coś nowego, bo znowu się przejedziesz po kilkunastu spotkaniach, albo i wcześniej. Jak dla mnie, granie va bank jest kompletnie bezsensowne, lepiej wymyśl system, w którym jedna wtopa, nie zrobi krzywdy twoim pieniądzom ????
Proponuje over 0.5 progresja!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Właśnie myśle myśle i myśle ????
Niedługo zrobie jakiś nowy system. Dodam troche matematyki + progresja w przypadku porażki itp
Szkoda tylko że taka decyzja zapadła po stracie a nie wcześniej ehhhhh
Niewykonalne... bo jak postawimy na jeden mecz 100zł to wygramy 10zł a jak przegramy to co? Postawimy na następny 1000zł żeby odrobić tą stówe? A jak drugi mecz niewejdzie to potrzeba by postawić 10000zł a wtedy to już serce z nerwów może nie wytrzymaćProponuje over 0.5 progresja!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Grasz mecz gdzie kurs gdzie jest 1.10-1.12 za np.10j a w przypadku 0-0 grasz drugi taki kurs za stawke x10!!!!:jezora:
Hihi!Wykonalne-tylko trzeba miec zapas gotowki!Tyle ze ja w swej karierze zaliczylem juz trzy 0-0 pod rzad....????Niewykonalne... bo jak postawimy na jeden mecz 100zł to wygramy 10zł a jak przegramy to co? Postawimy na następny 1000zł żeby odrobić tą stówe? A jak drugi mecz niewejdzie to potrzeba by postawić 10000zł a wtedy to już serce z nerwów może nie wytrzymać
Wymyślę coś uniwersalnego z progresją
Odpowiedni wybór typów + progresja może wyjść na dobre.Ja jak słyszę (czytam) słowo "progresja" to ciarki przechodzą przeze mnie .....
Podziwu godny zapał ????Odpowiedni wybór typów + progresja może wyjść na dobre.
Postaram się coś pokombinować i niedługo new system :razz:
Progresja progresji nie rowna....Ja jak słyszę (czytam) słowo "progresja" to ciarki przechodzą przeze mnie .....
Sugestywnie ujęte, dodatkowo oddaje w 100% moje zdanie co do poprzednich zremisowanych do zera meczów.To że padł bezbramkowy remis nie daje żadnej gwarancji że nie padnie jeszcze raz w kolejnej kolejce,to raczej oznaka impotencji strzeleckiej.
Jednak wtedy kursy są bardzo niskie ????najlepiej grać mecze gdzie dużo lepsza ekipa gra u siebie ze słabszym
Pytanie jest jedno: Gramy dalej tym systemem czy bierzemy się za coś innego?Jednak wtedy kursy są bardzo niskie ????