>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System GOL

cock 756

cock

Użytkownik
Ale chyba in play jak coś już wpadnie?;) Czy chcecie wchodzić przy 0:0? Jak tak, to szkoda sobie gitarę zawracać.

A 498

addam44

Użytkownik
Więc od razu z góry do &quot;odświeżonego&quot; systemu polecam Ekstraklase - tu zawsze ciezko o gole ???? oraz Ligi Grecką i Włoską oraz słabsze drużyny w Hiszpanskiej francuskiej i angielskiej
W Extraklasie na 200meczy obecnego sezonu jeszcze nie bylo wyniku over 6.5.Ale...kursy sa 1.01 ????
Na u5.5 sa 1.02-1.03 ???? A overow 5.5 juz pare bylo...

culepl 39

culepl

Użytkownik
Ale chyba in play jak coś już wpadnie?;) Czy chcecie wchodzić przy 0:0? Jak tak, to szkoda sobie gitarę zawracać.
To trzeba przemyśleć bo pamiętam jak w listopadzie stawiałem 800zł na under 6.5 w jakiejś lidze holenderskiej i to była już 86 min.. Kurs 1.03
I....
... wtopiłem:;/:
Mogę dać nawet screena z Unibet

W 272

wesolutki

Użytkownik
Teraz jak się tak przyjrzałem to może nie być tak kolorowo... Dziś mecz Southampton maksymalnie under 5.5 z kursem 1.03 w lidze gdzie bramek pada sporo... 3-3 i pozamiatane. Zacznę podawać typy od jutra bo muszę to przemyśleć czy nie spróbuję jednak sił w over 0.5. Pierwsze przykłady z brzegu:
31.03.12 West Ham vs. Reading 2:4
17.03.12 Millwall vs. Southampton 2:3 Prawie...

W 272

wesolutki

Użytkownik
Tak więc zaczynam grać na over 0.5. Generalnie prawie identycznie jak kolega jednak rzadziej będę się stosował do zasady, że wybieram drużynę która ostatnio zremisowała. Trwa już mecz Southampton chciałem go postawić ale niestety nie miałem jak.
Próg 1
23:00
Union Espanola - CSD Rangers
Kurs: 1,03
Stawka: 100zł
Ew: 103zł

A 498

addam44

Użytkownik
Tak więc zaczynam grać na over 0.5. Generalnie prawie identycznie jak kolega jednak rzadziej będę się stosował do zasady, że wybieram drużynę która ostatnio zremisowała. Trwa już mecz Southampton chciałem go postawić ale niestety nie miałem jak.

Próg 1

:zoltakartka:
Na Bf kurs tego zdarzenia to 1.05.I tak niski bo jeszcze tam malo kasy.Przed meczem bedzie pewnie 1.06!

A 498

addam44

Użytkownik
:zoltakartka:
Na Bf kurs tego zdarzenia to 1.05.I tak niski bo jeszcze tam malo kasy.Przed meczem bedzie pewnie 1.06!
Grajac kurs 1.05 potrzebujesz 15progow by podwoic kapital.
Grajac kurs 1.03 niemal 30!!!
Jesli juz &quot;szalec&quot;to...logicznie:mad:

W 272

wesolutki

Użytkownik
Gram na bet365 więc muszę zaakceptować ich kursy. Co do czekania do spotkania to chciałem, nawet pierwszy mój post był bez kursu i chciałem w ok. 10` zagrać ale niestety zaraz wychodzę i nie dałbym rady więc ten pierwszy raz zagram po niższym kursie ????

culepl 39

culepl

Użytkownik
Próg 1
Nie ma już takiej zasady.
Takie były wczoraj
ZASADY SYSTEMU

1. Typować dziennie max 3 mecze per day, w weekend 10

2. Typować mecze tylko w lichach overowych

3. Typować takie drużyny które są aktualnie w bardzo dobrej formie strzeleckiej i ostatni mecz wygrały różnicą conajmniej 3 bramek

4. Monitorować aktualną sytuację w drużynach na które chcemy postawić - historia spotkań, kontuzje, absencje, rywalizacja, motywacja do wygranej itp.

5. Gramy do pewnej kwoty - to jest nasz cel. Potem możemy podzielić kapitał i grać od nowa

6. Aby podwyższyć kurs gramy po kilkunastu minutach meczu LAY dokładny wynik 0-0 na LIVE w Betfair

7. Typować tylko te drużyny które grają u siebie ze słabym przeciwnikiem
8.
Prawdziwe pieniądze stawiamy dopiero wtedy gdy przyjdzie nieoczekiwane 0-0 - czyli wcześniej gramy za nic
a teraz mamy odwócony system - OVER 0.5~~~UNDER 6.5

a.w.84 329

a.w.84

Użytkownik
Jezeli gracie all in duuuzo lepszych rozwiazaniem jest inny sposob.Graj dany mecz progresja ze padnie gol w danym przedziale.
Przedzialy masz 15minutowe lub czasami w niektorych bukach 10cio.Gralem tak bardzo dlugi czas.Dobieraj stawke tak aby za kazdego gola twoj bankroll powiekszal sie o 10% ,wlasnie wtedy mniej wiecej wystarczy ci na jeden caly mecz ale trafiajac gola wygrywasz 10zl wiec wystarczy ci tylko 10goli aby podwoic bankroll.
Kiedys tak gralem na ladbroksie zaczynajac z 50f po 3 dniach gry nie trafilem na zaden mecz bez gola i zrobilem ponad 2tys.
Problem w tym ze za kazdym razem gralem tak ze kazdy gol dawal mi 10% czyli jak mialem np.1200f dobieralem tak stawki aby w momencie gdy padl gol wygrywalem 120f plus wracal mi sie poprzedni wklad.Oczywiscie liczylem sie z tym ze bardzo ryzykuje i trafiajac na mecz bez gola strace wszystko.Na szczescie nie trafilem.
Ty, grajac po takim kursie musisz trafic tych goli duuzo wiecej a tez ryzykujesz wszystko.

Tak na marginesie ktos kto ma spory bankroll grajac progresja na livie na gole moze z tego zrobic naprawde sporo kase i to caly czas.Wystarczy gra o 1% gol,czyli majac 1000zl grasz tak zeby na kazdym golu zarabiac tylko 10zl ale przez weekend mozesz tych goli nagrac i z 50 spokojnie.Dodatkowo wchodzac juz na zbyt duze stawki mozna zaczac rozbijac straty i grac przez jakis czas na odrobienie.
Tak czy siak powodzenia ale ten moj sposob wydaje mi sie duzo lepszy bo tak grajac tez ryzykuje wszystko na jednym meczu ale zarabiam duzo duzo szybciej.
Pozdro

a.w.84 329

a.w.84

Użytkownik
kursy na przedzialy 15 minutowe sa rozne w zaleznosci kto gra,ktora mamy minute i wynik w danym momencie.Wiadomo ze 1-15 min bedziesz mial okolo 3.0 a ostatnie 75-90min nawet 2.0 czy 2.10.

Zalozmy ze srednia z wszystkich przedzialow wyjdzie jakies 2.50

masz 100zl i za gola chcesz 10zl

1-15min stawka 6.66
16-30 stawka 11.10
31-45 stawka 27.76

itd itd

pada gol i masz 10zl ,po 5 golach masz 150 zl i juz mozesz grac ze za gola 15 wystarczy ci 3 gole i podwojony bankroll

dziekuje za uwage

W 272

wesolutki

Użytkownik
Jednak nigdzie nie wychodzę i mogłem śmiało spróbować na live ale widzę, że chyba tego spotkania nie będzie. Co do kolegi wyżej, faktycznie bardzo ciekawy sposób i jak rozumiem gdy trafimy gola w danym przedziale, następny przedział zaczynamy od stawki początkowej? Zasada praktycznie taka sama jak przy Twoim systemie NBA? No i najważniejsze jakie mniej/więcej są kursy na takie zdarzenie? Nic akurat na live nie leci z taką możliwością...

a.w.84 329

a.w.84

Użytkownik
leci leci luknij sobie na ladbroksie teraz masz 4 mecze na livie opcja sie nazywa czas nastepnego gola albo mozesz to grac na betclicku czy tez bet365 w weekendy ale tylko najpopularniejsze ligi.
Zgadza sie, jak padnie gol lecisz od nowa.Ja osobiscie gralem tak ze jesli gol padl w pierwszych dwoch przedzialach czyli do 30minuty gralem dalej od nowa a jesli po 30minucie to zaczynalem nowy mecz.
Kursy masz rozne, pierwsza polowa to bedzie minimum jakies 2.50 w najgorszym momencie tzn na przelomie przedzialow czyli 15-16 minuta , 29-30 minuta itd.Najmniejszy bedziesz mial w ostatnim bo jak wiadomo czasami doliczaja nawet po 5 min wiec tak naprawdze przedzial jest duzo dluzszy wiec i kurs nawet 2.0 ale nie bardzmy pesymistami.Jesli wybieramy mecze do ktorym jestesmy przekonani wierzymy ze gol padnie do 75 minuty czyli to tylko 5 przedzialow po 15min.

a.w.84 329

a.w.84

Użytkownik
luknij tez na betclick teraz masz mecz z argentynskiej z taka opcja ,przedzialy 10minutowe,kursy piekne i juz w pierwszej polowie 3 :0 wiec mialbys juz 30zl

prawde ze proste?hehe oczywiscie sa tez minusy

W 272

wesolutki

Użytkownik
No właśnie tak się zastanawiam bo zakład trzeba postawić przed rozpoczęciem przedziału. Gorzej jak pod koniec 00-9:59 stawiasz większą stawkę na gola 10-10:59 a bramka pada pod koniec 9:59 ;p Póki co spróbuję szczęścia tutaj a w te przedziały pogram na kartce.
---Edit
Trzeba mieć naprawdę spory kapitał żeby wytrzymać 9 progów jeżeli bramka padnie między 80 a 90...

a.w.84 329

a.w.84

Użytkownik
Trzeba sledzic mecz na livie najlepiej na bet365 tam jest czas praktycznie co do sekundy.
Jak wybijala 9min30sec to juz puszczalem na nastepny,zawsze jest te pare sekund ryzyka ale bez przesady.Tak trafisz raz na 100 goli pewnie a jesli nawet padnie to i tak nie stracisz bo mimo tego ze wylozysz kase na nowy przedzial to wygrales na poprzednim wiec mozesz byc ewentualnie delikatnie do przodu lub w plecy w takiej sytuacji ale to sa skrajne przyklady.
Jesli jest to poczatek meczu to poprostu lekcewazysz ta sytuacje i jedziesz dalej bo za minute moze byc kolejny gol.
Ryzyko zawodowe . . .
Proponuje ci przyjrzec sie temu ????

W 272

wesolutki

Użytkownik
Przyglądam ale nie wiem czy dobrze rozumuję ???? Jeżeli w meczu trafimy tylko 1 przedział 00-9:59 (bramki się nie liczą bo może ich być nawet 4 a my wygrywamy raz) to i tak jesteśmy w plecy?

a.w.84 329

a.w.84

Użytkownik
Jesli stawiasz pierwszy przedzial i pada w nim gol to wygrywasz, tyle ile tam sobie zalozysz tak?
Jesli mija 10min i nie ma gola stawiasz kolejny przedzial i kolejny i kolejny zwiekszajac stawke tak aby zarobic ile tam sobie zalozysz i odzyskac kase wlozona we wczesniejsze przedzialy.Liczysz stawki na kolejne przedzialy za pomoca wzoru na staly zysk,jesli nie wiesz jak moge wytlumaczyc.
Sam decydujesz czy w momencie jak padnie gol odpuszczasz juz sobie tez mecz czy grasz go dalej.Jesli ciagniesz go dalej,lecisz ze stawkami od nowa.Pada gol numer 2 w kolejnym przedziale i wygrywasz znowu.
Ja kiedys gralem wszystkie mecze do oporu i trafiajac na mecz typu 3:3 wygrywalem 6cio krotnie.Tylko wtedy jesli np. w drugiej polowie nie padl zaden gol to zaczynajac nowy mecz kontynuowalem progresje.
Pytaj jakby co . . .

Do góry Bottom