Jezeli gracie all in duuuzo lepszych rozwiazaniem jest inny sposob.Graj dany mecz progresja ze padnie gol w danym przedziale.
Przedzialy masz 15minutowe lub czasami w niektorych bukach 10cio.Gralem tak bardzo dlugi czas.Dobieraj stawke tak aby za kazdego gola twoj bankroll powiekszal sie o 10% ,wlasnie wtedy mniej wiecej wystarczy ci na jeden caly mecz ale trafiajac gola wygrywasz 10zl wiec wystarczy ci tylko 10goli aby podwoic bankroll.
Kiedys tak gralem na ladbroksie zaczynajac z 50f po 3 dniach gry nie trafilem na zaden mecz bez gola i zrobilem ponad 2tys.
Problem w tym ze za kazdym razem gralem tak ze kazdy gol dawal mi 10% czyli jak mialem np.1200f dobieralem tak stawki aby w momencie gdy padl gol wygrywalem 120f plus wracal mi sie poprzedni wklad.Oczywiscie liczylem sie z tym ze bardzo ryzykuje i trafiajac na mecz bez gola strace wszystko.Na szczescie nie trafilem.
Ty, grajac po takim kursie musisz trafic tych goli duuzo wiecej a tez ryzykujesz wszystko.
Tak na marginesie ktos kto ma spory bankroll grajac progresja na livie na gole moze z tego zrobic naprawde sporo kase i to caly czas.Wystarczy gra o 1% gol,czyli majac 1000zl grasz tak zeby na kazdym golu zarabiac tylko 10zl ale przez weekend mozesz tych goli nagrac i z 50 spokojnie.Dodatkowo wchodzac juz na zbyt duze stawki mozna zaczac rozbijac straty i grac przez jakis czas na odrobienie.
Tak czy siak powodzenia ale ten moj sposob wydaje mi sie duzo lepszy bo tak grajac tez ryzykuje wszystko na jednym meczu ale zarabiam duzo duzo szybciej.
Pozdro