>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System GOL

M 0

matashow

Użytkownik
Nie wiem czy ktoś to pisał, ale lepiej byłoby jakbyś po wybraniu meczu poczekał do 15 minuty i wtedy postawił. Kurs z 1,06 robi się 1,08 czy nawet 1,1, a to w Twoim systemie kolosalna różnica.

Ze swojej strony proponuje rozbicie kapitału na dwie części po 50 % i prowadzenie dwóch równoległych gier, tak aby przy 1 wtopie mieć jeszcze możliwość manewru..

Edit : // Kolega u góry mnie uprzedził :p

culepl 39

culepl

Użytkownik
Koleżanka ???? Chyba muszę zmienić nick ???? .
Ja właśnie robię dokładnie tak, jak Ty radzisz - kapitał na dwie części i czekam na wzrost kursu.
Też tak zrobię, jednak wcześniej muszę &quot;trochę&quot; zarobić na tym systemie.
Co do grania na live... dziś Ajax wygrał 6-0 a jakby gol był w 1 minucie to wszystko leży. Tutaj przydałaby się umiejętność wyczucia sytuacji bramkowej ????

A 498

addam44

Użytkownik
To ładnie z ich strony. Ja na Bet365 muszę obstawiać na żywo. Zresztą i tak najbardziej opłaca się obstawić po upływie 10-15 minut meczu, bo stawka wzrasta. Ryzykujemy tylko tym, ze nie obstawimy danego meczu, bo bramka padnie zanim zdążymy obstawić.
Enty raz juz w tym temacie pisze,ale....
Takie buki jak bet365 ma niemal na kazde zdarzenie kurs nizszy niz Betfair.
Ale szczegolnie uwidacznia sie to na niskich kursach(np.over 0.5 )gdzie Bet365 czesto ma kursy o ponad 50%nizsze(!!!)i w zakladach live.
Agarak&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;znajdz dowolne zdarzenie ktore bedzie live i na bet365 i Betfair a zobaczysz jak ten pierwszy ....ZDZIERA!!!

agarak 27

agarak

Użytkownik
Co do grania na live... dziś Ajax wygrał 6-0 a jakby gol był w 1 minucie to wszystko leży
Nie &quot;wszystko leży&quot; tylko nie obstawiasz danego meczu, lecz inny. Ale za to masz wyższy kurs, gdy bramka nie padnie zbyt szybko. Uważam że warto. A to czy Ajax wygra 6:0 czy przegra 0:1 to dla tego systemu jest zupełnie bez znaczenia ????

culepl 39

culepl

Użytkownik
Szczerzę powiem, że zafascynował mnie ten Betfair. Kursy u tradycyjnych bukmacherów na over wynoszą np. na mecz Ajaxu 1,01-1,02 zaś na BF 1,04-1,05 - TO KOLOSALNA RÓŻNICA. A jakbyśmy tak grali jeszcze na live to po upływie kilkunastu minut robi nam się 1.10 ????

culepl 39

culepl

Użytkownik
1 próg: ✅
2 próg: ✅
3 próg: ✅
4 próg: ✅
5 próg: ✅
6 próg: ✅
7 próg: ✅
8 próg: ✅
9 próg: ✅
10 próg: ✅
11 próg: ✅
FC Eindhoven - Dordrecht godz 20:00
Kurs: 1,055
Stawka: 181€
Ew: 190.5€ ✅

Bilans: ✅ 76€

A 498

addam44

Użytkownik
:spokodfhgfh:
Szczerzę powiem, że zafascynował mnie ten Betfair. Kursy u tradycyjnych bukmacherów na over wynoszą np. na mecz Ajaxu 1,01-1,02 zaś na BF 1,04-1,05 - TO KOLOSALNA RÓŻNICA. A jakbyśmy tak grali jeszcze na live to po upływie kilkunastu minut robi nam się 1.10 ????

culepl 39

culepl

Użytkownik
Goooollll w 74 minucie
Ale była nerwówka
Potrzeba lepszej analizy na mecze &quot;overowe&quot; na przyszłość...

agarak 27

agarak

Użytkownik
Goooollll w 74 minucie

Ale była nerwówka

Potrzeba lepszej analizy na mecze &quot;overowe&quot; na przyszłość...
To jeszcze nic. Postawiłam też na MI, gol w 81 minucie. Poza tym najlepszą analizą nie jesteś w stanie przewidzieć, kiedy padnie gol.

culepl 39

culepl

Użytkownik
1 próg: ✅
2 próg: ✅
3 próg: ✅
4 próg: ✅
5 próg: ✅
6 próg: ✅
7 próg: ✅
8 próg: ✅
9 próg: ✅