>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

System GOL

agarak 27

agarak

Użytkownik
Nie, po takim remisie 0-0 kursy nie wzrastają na powyzej 0,5 w następnym meczu (tych drużyn).
Po to dałem taką zasadę aby zminimalizować ryzyko wystąpienia wyniku 0-0 przez daną drużyne 2 razy z rzędu.
Dla mnie również jest to niezrozumiałe. Skąd przekonanie, że jeśli drużyna X zremisowała 0:0 w poprzednim meczu (z inną drużyną wszakże, niż obstawiasz) to teraz to zremisowanie 0:0 jest mniej prawdopodobne? Można byłoby nawet wywieść, że jest bardziej prawdopodobne, bo drużyna w słabszej formie, skoro się ani na jedną bramkę nie zdobyła.

culepl 39

culepl

Użytkownik
Dla mnie również jest to niezrozumiałe. Skąd przekonanie, że jeśli drużyna X zremisowała 0:0 w poprzednim meczu (z inną drużyną wszakże, niż obstawiasz) to teraz to zremisowanie 0:0 jest mniej prawdopodobne? Można byłoby nawet wywieść, że jest bardziej, bo drużyna w słabszej formie, skoro się ani na jedną bramkę nie zdobyła.
niby są w słabszej formie ale statystyki w ligach &quot;overowych&quot; mówią same za siebie... nie znajdziesz dwóch meczów z wynikiem 0-0 (pod rząd) tej samej drużyny np. w Eredevisie

agarak 27

agarak

Użytkownik
niby są w słabszej formie ale statystyki w ligach &quot;overowych&quot; mówią same za siebie... nie znajdziesz dwóch meczów z wynikiem 0-0 (pod rząd) tej samej drużyny np. w Eredevisie
Ale zważ, że porównujesz wyniki drużyny X za każdym razem w &quot;innym zestawie&quot;, czyli grającą z innymi drużynami. Już raczej przekonałby mnie argument, że drużyna, którą obstawiamy w ostatnim meczu nie strzeliła gola. Choć ja typuję dokładnie odwrotnie - jeśli drużyna w ostatnich meczach strzela dużo goli, to oznacza jej dobra formę i małe prawdopodobieństwo wyniku 0:0 (oczywiście jest to jedno z kilku kryteriów jakie stosuję).

A 498

addam44

Użytkownik
Hehe!
To bardzo rzadkie wystepowanie 2 razy po sobie 0-0 w overowych ligach nie jest nastepstwem tego ze sie nie zdarza a ogolnie tego ze 0-0 rzadko w nich sie zdarza!I TYLKO DLATEGO.
W Holenderskich ligach to 1;30 mniej wiecej o ile dobrze pamietam.

Niemniej poniewaz starannie dobierasz typy,grasz nie wiele to:
1.Porazke odwleczesz w czasie-co uwazam za bardziej prawdopodobne,lub
2.Przy rozsadnej grze i w pozniejszym okresie rozsadnym podzieleniu kapitalu osiagniesz jakis zysk.
Niemniej juz w skali roku-bedzie to trudne.
Ale-daj boze bym sie mylil:razz:

A 498

addam44

Użytkownik
Wreszcie tym co mysla lub i graja tym &quot;sytemem&quot;to proponowalbym sporzadzic sobie wlasne statystyki poszczegolnych lig i
Jesli we wspomnianej Eredivisie jedno 0-0 przypada na 30meczy a sredni kurs na BF wszystkich meczy przekracza 1.04 to proste ze oplaca sie je grac wszystkie!!!!Dzielimy kapital na ilosc meczy i....jedziemy ????
Podobnie w innych ligach.Pewnie w takich Francuskich 0-0 trafia sie co 10-15meczy(zainteresowani niech sprawdza sobie),ale tez kurs lay 0-0 czesto jest tam rzedu 1.10-1.13.
Kombinujcie ????

culepl 39

culepl

Użytkownik
Ale zważ, że porównujesz wyniki drużyny X za każdym razem w &quot;innym zestawie&quot;, czyli grającą z innymi drużynami. Już raczej przekonałby mnie argument, że drużyna, którą obstawiamy w ostatnim meczu nie strzeliła gola. Choć ja typuję dokładnie odwrotnie - jeśli drużyna w ostatnich meczach strzela dużo goli, to oznacza jej dobra formę i małe prawdopodobieństwo wyniku 0:0 (oczywiście jest to jedno z kilku kryteriów jakie stosuję).
Właśnie rozważałem wybór nad:
- typujemy wynik drużyny która jest w bdb formie czyli wygrała ostatni mecz np. 4:0
- typujemy wynik drużyny, która ostatni mecz rozegrała na 0-0
I sam do końca nie wiem która metoda jest lepsza.
1 sposób przemawia do mnie za tym iż bardzo rzadko drużyny notują 2x0:0 z rzędu
zaś
2 sposób przemawia do mnie tym iż jeżeli drużyna jest w formie to powiinna strzelać gole ????
Wreszcie tym co mysla lub i graja tym &quot;sytemem&quot;to proponowalbym sporzadzic sobie wlasne statystyki poszczegolnych lig i
Jesli we wspomnianej Eredivisie jedno 0-0 przypada na 30meczy a sredni kurs na BF wszystkich meczy przekracza 1.04 to proste ze oplaca sie je grac wszystkie!!!!Dzielimy kapital na ilosc meczy i....jedziemy:smile:
Podobnie w innych ligach.Pewnie w takich Francuskich 0-0 trafia sie co 10-15meczy(zainteresowani niech sprawdza sobie),ale tez kurs lay 0-0 czesto jest tam rzedu 1.10-1.13.
Kombinujcie:smile:
Problem w tym, że w 2 lidze holenderskiej gdzie pada więcej goli niż w Eredevisie mecze są rozgrywane o tej samej porze (tj. dziś godz 20.00) a ponad to na BF w &quot;Multizakładach&quot; nie ma opcji over 0,5 gola w tych meczach - jest tylko wynik końcowy 1X2 oraz ponad/poniżej 2.5 goli

cock 756

cock

Użytkownik
Cule...

Oba sposoby są teoretycznie z du.py, choć praktyka pokazuje coś innego (i życzę oby jak najdłuzszej hossy).

Z jednej strony drużyna zremisowała ostatnio 0:0.
Niby OK, bo wyników w ciul i ile razy ma się w ich wykonaniu powtórzyć? Rozważ jednak, że drużyna &quot;underowa&quot; ma tendencje do strzelania, atakowania itd i to właśnie ONA ma największe skillsy by taki rezultat znowu powtórzyć.

Co do overowców i teamów na gazie... 4:0, a co z grafikiem meczów, planem kołcza, składami. Przeciwnik inaczej ustawia się na mecz z silną ofensywą, stara się inaczej ułożyć formacje...

Gra tak naprawdę zależy od szczęścia, a jej powodzenie od Twojego &quot;pass&quot;. Jeśli all`iny mają być dochodowe nie ma co mówić &quot;wpłacę 1000 zagram 60 meczów...&quot;. Wpłać 10zł, zrób 200zł, powtórz... Zrezygnuj ze skalarnych wykładników, bo tylko bardziej zaboli, jak wtopisz. Jak jesteś dobry, jak system jest dobry wyrzeźbisz ze wszystkiego. ;)

culepl 39

culepl

Użytkownik
1 próg: ✅
2 próg: ✅
3 próg: ✅
4 próg: ✅
5 próg: ✅
6 próg: ✅
Fortuna Sittard - Veendam
Kurs: 1,038
Stawka: 146,5€
Ew: 152€ ✅

Bilans: ✅ 47€
Narazie dobrze idzie...

A 498

addam44

Użytkownik
Fortuna Sittard - Veendam
Kurs: 1,038
Stawka: 146,5€
Ew: 152€ ✅

Narazie dobrze idzie...
Dobrze idzie powiedzial ziec wpuszczajac tesciowa do grobu????

Mysle ze dobrze bedzie jak zaliczysz minimum 20progow:cool:

culepl 39

culepl

Użytkownik
7 próg:
Bayer Leverkusen - SC Freiburg godz 15:30
Kurs: 1,055
Stawka: 152€
Ew: 160€ ✅
8 próg:
Feyenoord - Breda godz 20:45
Kurs: 1,043
Stawka: 160€
Ew: 167€

Bilans: ✅ 55€

A 498

addam44

Użytkownik

7 próg:
Bayer Leverkusen - SC Freiburg godz 14:30
Kurs: 1,055
Stawka: 152€
Ew: 160€

8 próg:
Manchester City - Sunderland godz 16:00
Kurs: 1,041
Ew: 167€

9 próg:
Kurs: 1,043
Stawka: 167€
Ew: 174€

To jest ako?
Jesli nie to skad wiesz po jakim kursie bedziesz gral nastepne mecze?

culepl 39

culepl

Użytkownik
To jest ako?
Jesli nie to skad wiesz po jakim kursie bedziesz gral nastepne mecze?
Nie, to nie jest ako...
Najpierw gram mecz Beyeru Lev potem następne ale właśnie się pomyliłem z godzinami i jednak nie postawie na mecz City bo oba mecze trwają a środki poszły na Leverkusen

culepl 39

culepl

Użytkownik
7 próg: ✅

8 próg:✅
Kurs: 1,04
Ew: 166€ ✅

Bilans: ✅ 61€

culepl 39

culepl

Użytkownik

8 próg:✅
Kurs: 1,04
Ew: 166€ ✅

Bilans: ✅ 61€
To sie nazywa wyczucie meczu... gol w 2 minucie
19 minuta i 1-1 wiec mamy gole mamy ????
dzisiaj 2 progi poszły
8 próg: ✅

agarak 27

agarak

Użytkownik
To sie nazywa wyczucie meczu... gol w 2 minucie
19 minuta i 1-1 wiec mamy gole mamy ????
Wyczucie to byś miał, jakbyś postawił na żywo i po strzeleniu gola po 2 minutach postawił kapitał na następy mecz &quot;pewnobramkowy&quot;, których dziś bez liku ????
Na marginesie - jeśli masz problemy z kolizją między meczami to stawiaj na mecz zaraz po rozpoczęciu (na żywo) - kasa wpłynie ci na konto po strzeleniu pierwszego gola, a nie dopiero po zakończeniu meczu (pojęcia tylko nie mam, czy kurs się niekorzystnie wtedy nie zmieni).

culepl 39

culepl

Użytkownik
9 próg: ✅
Ajax - Heracles godz 14:30
Kurs: 1,03
Stawka: 166€
Ew: 171€ ✅
10 próg: ✅
Tottenham - Swansea godz 17:00
Kurs: 1,06
Stawka: 171€
Ew: 181€ ✅
Bilans: ✅ 66€

A 498

addam44

Użytkownik
Wyczucie to byś miał, jakbyś postawił na żywo i po strzeleniu gola po 2 minutach postawił kapitał na następy mecz &quot;pewnobramkowy&quot;, których dziś bez liku ????

Na marginesie - jeśli masz problemy z kolizją między meczami to stawiaj na mecz zaraz po rozpoczęciu (na żywo) - kasa wpłynie ci na konto po strzeleniu pierwszego gola, a nie dopiero po zakończeniu meczu (pojęcia tylko nie mam, czy kurs się niekorzystnie wtedy nie zmieni).Wyczucie to byś miał, jakbyś postawił na żywo i po strzeleniu gola po 2 minutach postawił kapitał na następy mecz &quot;pewnobramkowy&quot;, których dziś bez liku ????

Na marginesie - jeśli masz problemy z kolizją między meczami to stawiaj na mecz zaraz po rozpoczęciu (na żywo) - kasa wpłynie ci na konto po strzeleniu pierwszego gola, a nie dopiero po zakończeniu meczu (pojęcia tylko nie mam, czy kurs się niekorzystnie wtedy nie zmieni).[/QUOTE
Na BF stawka wplywa po strzeleniu gola a wygrana po zakonczeniu meczu.

culepl 39

culepl

Użytkownik
9 próg: ✅
Ajax - Heracles godz 14:30
Kurs: 1,03
Stawka: 166€
Ew: 171€ ✅
10 próg: ✅
Tottenham - Swansea godz 17:00
Kurs: 1,06
Stawka: 171€
Ew: 181€ ✅
Bilans: ✅ 76€
Dzisiaj kolejne dwa progi zaliczone.
Bilans: ✅ 76€

Otrzymane punkty reputacji: +4
agarak 27

agarak

Użytkownik
Na BF stawka wplywa po strzeleniu gola a wygrana po zakonczeniu meczu.
To ładnie z ich strony. Ja na Bet365 muszę obstawiać na żywo. Zresztą i tak najbardziej opłaca się obstawić po upływie 10-15 minut meczu, bo stawka wzrasta. Ryzykujemy tylko tym, ze nie obstawimy danego meczu, bo bramka padnie zanim zdążymy obstawić.

Do góry Bottom