>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System GOL

agarak 27

agarak

Użytkownik
Sam nawet probowalem grac kiedys lay multizaklad o ako np.50(byl tu taki temat).Wielu do niego sie zapalalo i...po kolei gasneli...
Zycze Ci dobrze,ale w dluzszej perspektywie bedzie klapa.
To jednak zupełnie coś innego niż ako 0,5. Ryzyko nieporównywalnie mniejsze.

agarak 27

agarak

Użytkownik
Dlatego własnie gramy do ustalonej kwoty...
Sęk w tym, że nie wiadomo, kiedy nastąpi wsypa - i czy nie przed tym, zanim osiągnie się ustaloną kwotę.
Żeby to jeszcze wiedzieć, który zakład nie wejdzie - wtedy system: ideał ????

A 498

addam44

Użytkownik
To jednak zupełnie coś innego niż ako 0,5. Ryzyko nieporównywalnie mniejsze.
Ktore ryzyko mniejsze?Trafic 0-0 nawet selekcjonujac typy czy trafic ako 50?:razz:

Zwracam uwage ze nawet Real M.w tym sezonie zaliczyl 0-0 w lidze.I to z 3im od konca Racingiem!Tj.autor tego tematu by ten mecz GRAL!;)

Ja kiedys tradujac zaliczylem 3 remisy pod rzad!Tak ze Bukmacherka juz nie takie rzeczy widziala!:cool:

E 27

egnagel

Użytkownik
moim zdaniem skromnym z podobnym kursem lepsze jest granie ponad 6.5 gema w secie w tenisie mężczyzn. są zawodnicy, którzy nigdy nie odnotowują wyników 6-0 0-6. na ten przykład Gilles Muller. co drugi set rozegrany przez tego Pana kończy się tie breakiem. akurat w przypadku tego zwodnika kurs nie jest oszałamiający 1.005 na bet365, pewnie na betfair wyżej, ale którzby zagrał coś przeciwnego? jednak dwa sety Pana Gillesa i kurs 1.01 jest!

A 498

addam44

Użytkownik
Grac tak mozna mnostwo rzeczy.Np.w lidze francuskiej od ponad 400meczy nie bylo wyniku 3-3.
Mozna grac na BF przeciw niemu ????
Odpowiednim osobom dziekuje za czujnosc ????

agarak 27

agarak

Użytkownik
Ja kiedys tradujac zaliczylem 3 remisy pod rzad!Tak ze Bukmacherka juz nie takie rzeczy widziala!:cool:
Od razu mi się skojarzyło z Wilhelmim, który w Alternatywach mówił &quot;a w Irkucku to dwom facetom dali ślub. Wszyscy mówili: niemożliwe, niemożliwe - a po roku urodziły im się bliźniaki ????

Takie małe OT.

owca26 171

owca26

Użytkownik
O matko ile jeszcze takich tematów musi powstać hehehe. Takie pytanie co autor ma zamiar zrobić jak osiągnie cel - czyli tam jakis pułap gotówkowy ?? Przestanie grać ?? wątpie, wpadnie w zachwyt że przecież &quot;system&quot; jest zajebisty, co najwyżej podzieli wygraną na połowe może na 3 części i spróbuje znowu i co ?? Przyjdzie wtopa ( oczywiście byłem tak łaskawy że zalożyłem że za 1 razem mu się uda ???? ) Tutaj nie ma żadnego zabezpieczenia, żadnego zarządzania pieniędzmi czyli money management - nic. To jest prawie jak gra w ruletke, niby widać które liczby dawno już nie wypadly, można grać z praem czyli czarne- czarne lub pod prąd czyli seria czarnych to napewno teraz wypadnie czerwone, tak samo się to ma do tego pseudo zabezpieczenia 0:0 w poprzednim meczu drużyn - ło matko a potem czytają to ludzie i naprawdę wierzą w coś takiego ????

culepl 39

culepl

Użytkownik
Wczoraj Barcelona 0-0...
1 próg: ✅
2 próg: ✅
3 próg: ✅
4 próg: ✅
5 próg:
Schalke - Ath. Bilbao
Kurs: 1,07
Stawka: 137€
Ew: 146,5€

Bilans: ✅ 32€

agarak 27

agarak

Użytkownik
Idzie więc - jak na razie - bardzo ładnie. Ja właśnie dziś zaczęłam grać tym systemem. Niezależnie od Cule też postawiłam na ten sam mecz ????

culepl 39

culepl

Użytkownik
Idzie więc - jak na razie - bardzo ładnie. Ja właśnie dziś zaczęłam grać tym systemem. Niezależnie od Cule też postawiłam na ten sam mecz ????
Ten sam mecz... ???? Nieźle wytypowałeś bo już jest 74 min i jest 2-2 więc trafiliśmy na bdb mecz ???? ...
Akurat nie zawsze da się znaleść takie drużyny, które ostatni mecz ligowy rozegrały na 0-0. Dzisiaj właśnie tak było i wytypowałem mecz &quot;overowy&quot;.
EDIT:
Mecz sie skonczył wynikiem 2-4
Miło mi że grasz tym systemem.
Trzymam kciuki abyś nigdy nie trafił bezbramkowego remisu.
Pzdr

E 27

egnagel

Użytkownik
ja rozumiem, że te 0-0 w poprzednim meczu jest brane po to, by kurs na 0-0 był jak najniższy. uważam, że trafienie 0-0 zespołów, które ostatni raz taki wynik odnotowały, jest bardziej prawdopodobne niż jakichś bramkostrzelnych.

culepl 39

culepl

Użytkownik
ja rozumiem, że te 0-0 w poprzednim meczu jest brane po to, by kurs na 0-0 był jak najniższy. uważam, że trafienie 0-0 zespołów, które ostatni raz taki wynik odnotowały, jest bardziej prawdopodobne niż jakichś bramkostrzelnych.
Sprecyzuj swoją wypowiedź bo taki burdel z masłem wyszedł ????

E 27

egnagel

Użytkownik
Sprecyzuj swoją wypowiedź bo taki burdel z masłem wyszedł ????
moja wypowiedź jest zrozumiała. no ale jeśli nie to...
czy dobierane są zespoły, które ostatnio odnotowały 0-0, po to by kurs był na 0-0 jak najniższy (czytaj na ponad 0.5 bramki jak najwyższy). czy jest to swego rodzaju statystyczne czary-mary?

culepl 39

culepl

Użytkownik
moja wypowiedź jest zrozumiała. no ale jeśli nie to...
czy dobierane są zespoły, które ostatnio odnotowały 0-0, po to by kurs był na 0-0 jak najniższy (czytaj na ponad 0.5 bramki jak najwyższy). czy jest to swego rodzaju statystyczne czary-mary?
Nie, po takim remisie 0-0 kursy nie wzrastają na powyzej 0,5 w następnym meczu (tych drużyn).
Po to dałem taką zasadę aby zminimalizować ryzyko wystąpienia wyniku 0-0 przez daną drużyne 2 razy z rzędu.

loki1988 13

loki1988

Użytkownik
w tym systemie wtopa to kwestia czasu, na krótką metę może wydaje się dobry, ale przyjdzie remis 0-0 a jest to kwestia czasu i koniec. Takie moje zdanie, ale życzę powodzenia w dalszych testach.;)

B 5

belus

Użytkownik
A może tak jakieś zabezpieczenie w postaci odłożenia parę eurosów po np dziesiątym poprawnym typie pod warunkiem ze dotrwasz do dziesiątego poprawnego typu. Bo obecnie ładnie to wygląda ✅✅✅✅✅ to jeszcze piec typów i odkładasz.

loki1988 13

loki1988

Użytkownik
A może tak jakieś zabezpieczenie w postaci odłożenia parę eurosów po np dziesiątym poprawnym typie pod warunkiem ze dotrwasz do dziesiątego poprawnego typu. Bo obecnie ładnie to wygląda ✅✅✅✅✅ to jeszcze piec typów i odkładasz.
dokładnie pod warunkiem że sie dotrwa do 10 typu. Odkładasz i potem co? grasz za zarobione i liczysz na 10 kolejnych meczy bez 0-0:razz: Nie ma szans, a co zrobisz jak trafią sie dwa razy wyniki 0-0 pod rząd, system oparty na dużym szczęściu(czyli mało skuteczny)

Do góry Bottom