>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System GOL

A 498

addam44

Użytkownik
A ja mam takie pytanie do przedstawionego systemu, który mnie zainteresował, śledzę jego &quot;rozwój&quot;. Czy tym systemem można grać u jakiegoś innego buchmachera - który nie prowadziłby rozliczeń w euro lecz w złotówkach?
U wiekszosci.Ale wszedzie kurs nizszy.

agarak 27

agarak

Użytkownik
To ja chyba mam jakieś zaćmienie. Nie widzę ich (over 0,5) ani w Bet-at-home, ani w Sportingbet, ani w Betclick, ani w Bet365 i kilku innych, które oglądałam. To że kursy najwyższe w BF to wiadomo.

A 498

addam44

Użytkownik
To ja chyba mam jakieś zaćmienie. Nie widzę ich (over 0,5) ani w Bet-at-home, ani w Sportingbet, ani w Betclick, ani w Bet365 i kilku innych, które oglądałam. To że kursy najwyższe w BF to wiadomo.
Ano masz zacmienie!:zoltakartka:
Na bet365 szukaj DODATKOWA SUMA GOLI-tam sa wszystkie overy.

Ale kazdego buka z osobna tlumaczyl Ci nie bede-troche inicjatywy!

agarak 27

agarak

Użytkownik
Ano masz zacmienie!:zoltakartka:
Na bet365 szukaj DODATKOWA SUMA GOLI-tam sa wszystkie overy.
Ale kazdego buka z osobna tlumaczyl Ci nie bede-troche inicjatywy!
Za bet365 bardzo dziękuję, rzeczywiście jest opcja over 0,5. Ale w pozostałych nadal jej nie widzę. Ze swoim zapytaniem zwróciłam się na forum dopiero wtedy, gdy włożyłam trochę pracy i czasu we własne poszukiwania. Przykładowo na Sportingbet opcji over 0,5 nie ma na pewno, a buk popularny bardzo. W Betclicu też nie ma - rozmawiałam na czacie z konsultantem, w zasadzie potwierdził, że nie ma na wszystkie mecze, tylko na wyjątki.

culepl 39

culepl

Użytkownik
1 próg: ✅
2 próg: ✅
3 próg: ✅
4 próg:
Benfica - Chelsea
Kurs: 1,11
Stawka: 125€
Ew: 139€ ✅
Bilans: ✅ 21€

A 498

addam44

Użytkownik
Za bet365 bardzo dziękuję, rzeczywiście jest opcja over 0,5. Ale w pozostałych nadal jej nie widzę. Ze swoim zapytaniem zwróciłam się na forum dopiero wtedy, gdy włożyłam trochę pracy i czasu we własne poszukiwania. Przykładowo na Sportingbet opcji over 0,5 nie ma na pewno, a buk popularny bardzo. W Betclicu też nie ma - rozmawiałam na czacie z konsultantem, w zasadzie potwierdził, że nie ma na wszystkie mecze, tylko na wyjątki.
Masz na Bwin
Masz w Unibet
Ja wszystkich bukow nie kontroluje-ale tak latwo sprawdzic????
Ale po cholere zawracac sobie gra u bukow ktore maja dwa razy(na to zdarzenie)nizsze kursy.Benfica-Chelsea na
Unibet 1.04
Bwin 1.05
a na BF 1.11 gra zalozyciel tematu!
To przepasc!Kumaj czacze!:]

culepl 39

culepl

Użytkownik
Hehe.
Jeszcze nie dawno zamierzales grac kursy rzedu 1.05 a tu...prosze-zachlannosc ????
To nie zachłanność. Liga Mistrzów to liga w której pada bardzo dużo bramek... przykład? Ostatnie mecze m.in Barcy z Leverkusen oraz Bayernu z Basel.
Akurat ostatni mecz ligowy Chelsea zakończył się wynikiem 0-0 więc ten mecz idealnie pasuje do systemu. Wyższy kurs = mniej progów :cool:

agarak 27

agarak

Użytkownik
@addam44 - dzięki za informacje (dla laika). Co do wyższości BF nad innymi bukami w grze over 0,5, to jest to dla mnie jasne, wynika to zresztą ze śledzonego przeze mnie wątku. Powiedzmy że nie jestem chciwa ????

agarak 27

agarak

Użytkownik
Akurat ostatni mecz ligowy Chelsea zakończył się wynikiem 0-0 więc ten mecz idealnie pasuje do systemu. Wyższy kurs = mniej progów :cool:
Dlaczego zakładasz, że jak poprzedni mecz dana drużyna zremisowała do zera, to kolejny ma mniejsze prawdopodobieństwo tak samo zremisować?

cock 756

cock

Użytkownik
Cule jesteś na dobrej drodze do bogactwa i systemu idealnego... Tylko jedno pytanie: jak minimalizujesz ryzyko? Minimalizacją jest założenie lay 0:0 bo 0:0 było ostatnio? Niski kurs? Kurs trzeba łapać jak największy...
Ciekawe...
Fajnie by było gdy się udało pozamiatać...

cock 756

cock

Użytkownik
Cule jesteś na dobrej drodze do bogactwa i systemu idealnego... Tylko jedno pytanie: jak minimalizujesz ryzyko? Minimalizacją jest założenie lay 0:0 bo 0:0 było ostatnio? Niski kurs? Kurs trzeba łapać jak największy...

Ciekawe...

Fajnie by było gdy się udało pozamiatać...

culepl 39

culepl

Użytkownik
Idealnie to ująłeś... minimalizacja ryzyka to ostatni mecz ligowy jakiejś drużyny na 0-0, kursy niskie i gramy va bank. Na razie, po 4 progach, jestem 150zł do przodu
Dlaczego zakładasz, że jak poprzedni mecz dana drużyna zremisowała do zera, to kolejny ma mniejsze prawdopodobieństwo tak samo zremisować?
Tak właśnie zakładam... 77 minuta Benfica 0-1 Chelsea ????
A dlatego tak zakładam, że przeanalizowałem wiele takich przypadków i 90% z nich ( w ligach overowych) kończyło się kolejnym meczem na over 0,5
1 próg: ✅
2 próg: ✅
3 próg: ✅
4 próg: ✅
Benfica - Chelsea
Kurs: 1,11
Stawka: 125€
Ew: 139€ ✅

Bilans: ✅ 35€

A 498

addam44

Użytkownik
hehe!
Tu zadnej minimalizacji nie ma!
Gdybys dzielil kapital choc na 2-3czesci to mozna by o niej mowic.A tak to bedzie ............
NAGLA SMIERC ????
Byly juz takie watki o graniu vabank niskich kursow.Sam nawet probowalem grac kiedys lay multizaklad o ako np.50(byl tu taki temat).Wielu do niego sie zapalalo i...po kolei gasneli...
Zycze Ci dobrze,ale w dluzszej perspektywie bedzie klapa.

culepl 39

culepl

Użytkownik
hehe!
Tu zadnej minimalizacji nie ma!
Gdybys dzielil kapital choc na 2-3czesci to mozna by o niej mowic.A tak to bedzie ............
NAGLA SMIERC ????
Byly juz takie watki o graniu vabank niskich kursow.Sam nawet probowalem grac kiedys lay multizaklad o ako np.50(byl tu taki temat).Wielu do niego sie zapalalo i...po kolei gasneli...
Zycze Ci dobrze,ale w dluzszej perspektywie bedzie klapa.
Dlatego własnie gramy do ustalonej kwoty...
5. Gramy do pewnej kwoty - to jest nasz cel

agarak 27

agarak

Użytkownik
Tak właśnie zakładam... 77 minuta Benfica 0-1 Chelsea ????
A dlatego tak zakładam, że przeanalizowałem wiele takich przypadków i 90% z nich ( w ligach overowych) kończyło się kolejnym meczem na over 0,5
Ale cóż to za argument, że 90% meczów w ligach overowych kończyło się z bramkami (bramką) - jeśli wcześniej był wynik 0:0. Pewnie tyle samo kończyło się także wówczas, gdy wcześniej nie było 0:0.
Sprawdziłam w tabelce zakończonych meczów na Sportingbet w dniu dzisiejszym na 50 meczów - cztery zakończone wynikiem 0:0, czyli trochę ponad 90 procent to mecze over 0,5. A zważ, że są to wszystkie mecze rozegrane w dniu dzisiejszym, nie tylko drużyn overowych. Plusem Twojego systemu zdaje się być to, że ciężko jest &quot;nie trafić&quot;, ale pewnie kiedyś się trafia w to 0:0.

Do góry Bottom