ivvan
Użytkownik
Mecz na szczycie Rosyjskiej Superligi. Drużyna Zenitu podejmie na swoim parkiecie Biełgorie Biełgorod. Potencjał jak dla mnie w Biełgorodzie jest większy niż w Kazaniu, ale przeciętny Kampa psuje cały efekt. Kurs na Zenit dla mnie śmieszny 1.4 w takim meczu to komedia na całego. Dlatego uważam, że spokojnie można spróbować grać coś w stronę Biełgorodu. Sam nie wiem jeszcze czy pogram coś w tym meczu, ale rzucanie się na gospodarzy zdecydowanie odradzam.
Jednak na ruszt wezmę inny mecz. Mianowicie Dynamo na wyjeździe z Krasnodarem. Do zespołu wrócił Veres i Kurek i jest prawdopodobieństwo że obu zobaczymy w meczu z Krasnodarem. Na ataku Kruglov atakujący na 2 sposoby. Mocno i bardzo mocno. Krasnodar to przede wszystkim Conte, świetny przyjmujący, ale wg mnie to za mało na łapiące powoli formę Dynamo i myślę że goście wygrają swoje spotaknie bez wielkich problemów.
Typ: Dynamo
1.55
Bet365
Jednak na ruszt wezmę inny mecz. Mianowicie Dynamo na wyjeździe z Krasnodarem. Do zespołu wrócił Veres i Kurek i jest prawdopodobieństwo że obu zobaczymy w meczu z Krasnodarem. Na ataku Kruglov atakujący na 2 sposoby. Mocno i bardzo mocno. Krasnodar to przede wszystkim Conte, świetny przyjmujący, ale wg mnie to za mało na łapiące powoli formę Dynamo i myślę że goście wygrają swoje spotaknie bez wielkich problemów.
Typ: Dynamo
1.55
Bet365