Przecież oni grali z tym samym Jarosławiem kilka dni temu i dostali baty 1:3, więc co ci przyszło do głowy, że dziś Iskra jak najbardziej do gry po jakimś marnym 1.50? :grin: Brak największej gwiazdy mogło im tylko pomóc? przecież Kanadyjczyk to było co najmniej 50% tej drużyny, co druga piła w większości meczów leciała do niego. Z resztą widać po tym co grają w tych outach bez niegospadaja 2 zespoły!
Wg mnie Iskra jak najbardziej dzisiaj do grania, wciąż mają szanse na utrzymanie, Yarosław bezposredni rywal. Nie wiem jakim cudem wygrali oni z Krasnodarem i to w stosunku 3-0 ale wczoraj nie istnieli z Groznym, Iskra mimo wszystkich klopotów jakie ich w tym sezonie spotkały, we wczorajszym meczu pokazała pazur. Wg mnie odejscie Gavina tylko mogło im poprawić relacje i atmosferę w drużynie. Przynajmniej moze teraz liczy sie wszystkim utrzymanie a nie $$
Pograłem sam po 1,55 zamykają mi tripel Grozny+Dynamo M + własnie Iskra. Obecnie kursy 1,65 wg mnie do gry.
Czemu tego się nie gra? Na przykładzie tej Iskry widać, że warto to obserwować i to bardzo. Buki dają to kursy z hierarchii sezonu zasadniczego, Iskra tam była w czołówce więc dają na nich śmieszne kursy a oni dostają baty. Na samych porażkach Iskry można się tutaj było poważnie obłowić, jeśli ktoś tylko myślał (na samych dwóch porażkach z Jarosławiem i raz z Permem można było mega dogi łapać)Play-outy mają to do siebie, że dziś taki Jarosław wygrywa 3-0 z Krasnodarem a jutro dostaje baty o zdecydowanie niżej notowanego rywala. Bo to są play-outy i tego się nie gra. Chyba, że na underdoga chociaż też nie polecam takich praktyk.
i ile razy te pilki odbijaly sie od bloku jak od sciany bo szly do niego i do niego...Przecież oni grali z tym samym Jarosławiem kilka dni temu i dostali baty 1:3, więc co ci przyszło do głowy, że dziś Iskra jak najbardziej do gry po jakimś marnym 1.50? :grin: Brak największej gwiazdy mogło im tylko pomóc? przecież Kanadyjczyk to było co najmniej 50% tej drużyny, co druga piła w większości meczów leciała do niego. Z resztą widać po tym co grają w tych outach bez niego
Czemu tego się nie gra? Na przykładzie tej Iskry widać, że warto to obserwować i to bardzo. Buki dają to kursy z hierarchii sezonu zasadniczego, Iskra tam była w czołówce więc dają na nich śmieszne kursy a oni dostają baty. Na samych porażkach Iskry można się tutaj było poważnie obłowić, jeśli ktoś tylko myślał (na samych dwóch porażkach z Jarosławiem i raz z Permem można było mega dogi łapać)
Od początku wiedziałeś, że Iskra będzie przegrywać ? Nie sądzę. Spodziewał byś się porażek Krasnodaru z Jarosławem 0-3 ? Czy porażki Dynama z Groznym ? Dzisiaj Jarosław miał farta, że wygrał bo mecz potoczył się dziwnie. Ten kto grał na Jarosław niech się cieszy bo miał farta. Własnie dlatego się tego nie gra.Czemu tego się nie gra? Na przykładzie tej Iskry widać, że warto to obserwować i to bardzo. Buki dają to kursy z hierarchii sezonu zasadniczego, Iskra tam była w czołówce więc dają na nich śmieszne kursy a oni dostają baty. Na samych porażkach Iskry można się tutaj było poważnie obłowić, jeśli ktoś tylko myślał (na samych dwóch porażkach z Jarosławiem i raz z Permem można było mega dogi łapać)
Nie ma sensu nawet odpowiadać ????Od początku wiedziałeś, że Iskra będzie przegrywać ? Nie sądzę. Spodziewał byś się porażek Krasnodaru z Jarosławem 0-3 ? Czy porażki Dynama z Groznym ? Dzisiaj Jarosław miał farta, że wygrał bo mecz potoczył się dziwnie. Ten kto grał na Jarosław niech się cieszy bo miał farta. Własnie dlatego się tego nie gra.
Szły do niego bo tam nie ma tam praktycznie żadnej alternatywy, odbijał się od bloku tyle razy ile razy efektownie kończył piłki. W każdym razie nie pisz, że Iskra z Gavinem dostawałaby baty od Permu i Jarosławia bo w sezonie zasadniczym byłoby to nie do pomyślenia.i ile razy te pilki odbijaly sie od bloku jak od sciany bo szly do niego i do niego...
ha, a czy odincowo bedzie grac na powaznie? zadnych szans na awans nie maja.Dynamo Moskwa prawdpodobnie odpuszcza spotkanie z Iskrą.
napisałem tylko informację jaka do mnie dotarła, niech każdy sam się na to zapatruje jak uważaha, a czy odincowo bedzie grac na powaznie? zadnych szans na awans nie maja.
Ciekawe rzeczy wypisujesz...zwłaszcza jak zobaczymy na spotkania rozgrywane w Kazaniu, czy też decydujący mecz w Nowosybirsku. Biełgorad pewnie zmierza po mistrza i wydaje mi się, że przejadą się po Uralu. Nie mówię, że będzie 3 x 3:0, ale Grozer i spółka do siebie na pewno wrócą z taką zaliczką, która da im pewne mistrzostwo.Biełgorod na wyjazdach nie czuje się tak pewnie jak u siebie.
Wczoraj zabrakło niewiele.Według mnie warto (dzisiaj i jutro) spróbować na Ufę. Są w stanie wygrać przynajmniej jedno ze spotkań rozgrywanych na własnym parkiecie. Biełgorod na wyjazdach nie czuje się tak pewnie jak u siebie.